Acı sancı oldu mu ne kadar sürüyor inşallah bebeğine kavuşursun canmMerhaba şuan aşılamadan yeni çıkmış biri olarak yazıyorum..
2 başarısız tüp bebek transfer dahi olamadı.
sonrasında doğal gebelik nçsan da bebeğimin kalbi durdu.
bugün tek yumurta güzel gelişmiş ve aşılama oldum inşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.
- Konu Sahibi Niloya444
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mayıs 2019
- 182
- 216
- 33
İnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılarMerhaba şuan aşılamadan yeni çıkmış biri olarak yazıyorum..
2 başarısız tüp bebek transfer dahi olamadı.
sonrasında doğal gebelik nçsan da bebeğimin kalbi durdu.
bugün tek yumurta güzel gelişmiş ve aşılama oldum inşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Canınız sağolsun, ne zaman yapıldı aşılamanız?Ben iki kere vurdum iğneyi ama ikisinde de o hava meselesini unuttum öyle havayla karışık vurdum yani
O işlem Oraya yapılırken birde idrarı tutmaya çalışmak zor valla ya napicaz bakalımİnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılar
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
O işlem Oraya yapılırken birde idrarı tutmaya çalışmak zor valla ya napicaz bakalım
Neden idrara sıkışık olmalı kiİnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılar
Amin tüm isteyenleri inşallahİnşallah ilk seferde olur rabbim uğraştırmasın
Aşılama yaptırmamıştım. Sadece femara ve çatlatma iğnesi kullandım doğal ilişki sonrasında. Ama bu ay aşılama yapacağız. Hayırlısı Allahtan artık insallah tutar.Canınız sağolsun, ne zaman yapıldı aşılamanız?
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Bende bugün 2. Aşılamamı oldum ilkinde sıkışık olun denmemişti bu baska merkez sıkışıklığın sebebi karından ultrason bakıyolar o an spermin gidişini görmek içinNeden idrara sıkışık olmalı ki
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
ne güzelBende bugün 2. Aşılamamı oldum ilkinde sıkışık olun denmemişti bu baska merkez sıkışıklığın sebebi karından ultrason bakıyolar o an spermin gidişini görmek için
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
İnşallah Benimde bugün yapıldı herşey rast gitti ama bakalım tutar inşallah. En zoru beklemek şimdi. Şu 2 hafta çabuk geçsin inşallahAşılama yaptırmamıştım. Sadece femara ve çatlatma iğnesi kullandım doğal ilişki sonrasında. Ama bu ay aşılama yapacağız. Hayırlısı Allahtan artık insallah tutar.
- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 40
İnşallah canım hepimiz alalıminşllah güzel sonuşlar alırsın canım
- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 40
Acı yok sancıda olmadı 5 dk en dibe kadar aşılamayı yapıyor sonra 30 dk yattım sadece iyice tutsun diye sanırım. İnşallh canımsteyen herkese nasip etsinAcı sancı oldu mu ne kadar sürüyor inşallah bebeğine kavuşursun canm
- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 40
İnşallah canım hepimiz tuttsun evet ben dünyaları içtim daha içemedim tuvaletim geldi sıkışıktım ama mideye inmiş direk su oradan tuvalet olarak kalmış karnımı şişirmemiş hiçbazı kadınlarda oluyormuş öyle . İnşallah senin güzel geçerİnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılar
- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 40
Ultrason ile karından bakıp aşılamayı yumurtaya doğru yapmak için anladığım buydu bugün ki işlemden:) ekrana bakarak aşıladı çünküNeden idrara sıkışık olmalı ki
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Acı yok sancıda olmadı 5 dk en dibe kadar aşılamayı yapıyor sonra 30 dk yattım sadece iyice tutsun diye sanırım. İnşallh canımsteyen herkese nasip etsin
Beni çok yatırmadılar 10-15 dk yattım. Hatta daha sonra sıkışık girdiğim için sorarak tuvalete girdim. Umarım tutar hepimizin Şu 2 hafta nasıl bekliycem bilmiyorum
- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 40
Beni birde çatalın üzerinde bacak bacak üzerine attırıp beklettiler g sonra tuvalete nasıl koştuysamBeni çok yatırmadılar 10-15 dk yattım. Hatta daha sonra sıkışık girdiğim için sorarak tuvalete girdim. Umarım tutar hepimizin Şu 2 hafta nasıl bekliycem bilmiyorum
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Benimde Hemşirem geldi rahat yat diye çataldan ayaklarımı aldılar. Rabbim nasip etmişse herşey teferruat. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız biz de burda. Bir de aşılamanın ertesi günü ilişki önerdiler mi size de?Beni birde çatalın üzerinde bacak bacak üzerine attırıp beklettiler g sonra tuvalete nasıl koştuysam
- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 40
Herşeyin hayırlısı aynen canım Evet yarın için önerdi birde ilaç verdi fitil sanırım hamileliğe kadar kesin kullanıcam sonrasına doktor karar verecek progestan tarzı bir fitil verdi .Benimde Hemşirem geldi rahat yat diye çataldan ayaklarımı aldılar. Rabbim nasip etmişse herşey teferruat. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız biz de burda. Bir de aşılamanın ertesi günü ilişki önerdiler mi size de?
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızİnşallah Benimde bugün yapıldı herşey rast gitti ama bakalım tutar inşallah. En zoru beklemek şimdi. Şu 2 hafta çabuk geçsin inşallah
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
neler öğrenmek gerekmiş daha geride kalmışım biz şu adetin 2.günü bir aşamadıkUltrason ile karından bakıp aşılamayı yumurtaya doğru yapmak için anladığım buydu bugün ki işlemden:) ekrana bakarak aşıladı çünkü