• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba şuan aşılamadan yeni çıkmış biri olarak yazıyorum..
2 başarısız tüp bebek transfer dahi olamadı.
sonrasında doğal gebelik nçsan da bebeğimin kalbi durdu.
bugün tek yumurta güzel gelişmiş ve aşılama oldum inşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🙏😘🌹
Acı sancı oldu mu ne kadar sürüyor inşallah bebeğine kavuşursun canm

Merhaba şuan aşılamadan yeni çıkmış biri olarak yazıyorum..
2 başarısız tüp bebek transfer dahi olamadı.
sonrasında doğal gebelik nçsan da bebeğimin kalbi durdu.
bugün tek yumurta güzel gelişmiş ve aşılama oldum inşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🙏😘🌹
İnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılar

İnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılar
O işlem Oraya yapılırken birde idrarı tutmaya çalışmak zor valla ya napicaz bakalım

O işlem Oraya yapılırken birde idrarı tutmaya çalışmak zor valla ya napicaz bakalım
Neden idrara sıkışık olmalı ki

Aşılama yaptırmamıştım. Sadece femara ve çatlatma iğnesi kullandım doğal ilişki sonrasında. Ama bu ay aşılama yapacağız. Hayırlısı Allahtan artık insallah tutar.
İnşallah 🙏🏻 Benimde bugün yapıldı herşey rast gitti ama bakalım tutar inşallah. En zoru beklemek şimdi. Şu 2 hafta çabuk geçsin inşallah

İnşallah canım hepimiz tuttsun☺️🥰🙏🙏 evet ben dünyaları içtim daha içemedim tuvaletim geldi sıkışıktım ama mideye inmiş direk su oradan tuvalet olarak kalmış karnımı şişirmemiş hiç😔bazı kadınlarda oluyormuş öyle . İnşallah senin güzel geçer 🥰🙏

Acı yok sancıda olmadı 5 dk en dibe kadar aşılamayı yapıyor sonra 30 dk yattım sadece iyice tutsun diye sanırım. İnşallh canımsteyen herkese nasip etsin🙏❤️

Beni çok yatırmadılar 10-15 dk yattım. Hatta daha sonra sıkışık girdiğim için sorarak tuvalete girdim. Umarım tutar hepimizin 🙏🏻 Şu 2 hafta nasıl bekliycem bilmiyorum

Beni birde çatalın üzerinde bacak bacak üzerine attırıp beklettiler g😂 sonra tuvalete nasıl koştuysam 😎
Benimde Hemşirem geldi rahat yat diye çataldan ayaklarımı aldılar. Rabbim nasip etmişse herşey teferruat. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız biz de burda. Bir de aşılamanın ertesi günü ilişki önerdiler mi size de?

Benimde Hemşirem geldi rahat yat diye çataldan ayaklarımı aldılar. Rabbim nasip etmişse herşey teferruat. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız biz de burda. Bir de aşılamanın ertesi günü ilişki önerdiler mi size de?
Herşeyin hayırlısı aynen canım ☺️ Evet yarın için önerdi birde ilaç verdi fitil sanırım hamileliğe kadar kesin kullanıcam sonrasına doktor karar verecek progestan tarzı bir fitil verdi . 🌹

Back