• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar. 2 gün sonra aşılamam yapılacak. Yarın sabah çatlatma iğnesini yapacağım. İlk aşılama sürecim yumurtalıkların çok tepki vermesi nedeniyle çoğul gebelik riski yüzünden iptal edildi. Yani aşılama yapılmadı. Günlük Gonal F 75 ünite kullanmıştım. Bu sefer ise 50 lik doz uygun gördü doktorum ve çok şükür herşey yolunda gitti. Pcosum, 5 senelik evliyim ama 2 senedir çocuk istiyoruz. 1 sene zaten pandemi yüzünden gitti. Bu sene başından beri adam akıllı yol alabildik anca. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder. Umarım 15 gün sonra buraya güzel şeylet yazabilirim 🙏🏻 Bir de aranızda çatlatma iğnesi ovitrelle kullanan varsa ucundaki havayı alarak mı enjekte ettiniz
iğneyi yoksa direkt bir şekilde mi enjekte ettiniz?

Kızlar bugün kontrolüm vardı sağda 18, solda 15 ve 11 mm yumurtam oluşmuş , 1 Haziran da çatlama iğnesi vuruncam saat 2300 de , 3 Haziran sabah 0800 de de aşılamam yapılacak , sizce de yumurtalar çok küçükken çatlama iğnesi olmayacak miyim kafam karıştı olması istenen mm kaçken vurunuyor bu çatlatma ignesi

Herkese selam, bende bugun kontrole gittim 3gun gecikti adetim asilama icin konustuk sen bi test yaptir ama adet olacakmissin gibi geldi bana dedi doktor. Gonalf verdi . Kasiklarim korkunc agriyo bacaklarimda gerci onu havalara yordum ama. Ilk defa hic karin agrim gogus agrim olmadi. Ve hic bukadar gecikmedim fakat 2 cikti beta hcg yani hamile degilim. Kist fln da yok sukur. Aderin 3. Gununu bekliyorum bakalim . Boyle bir durumla karsilasan var mi?

Merhaba kızlar. 2 gün sonra aşılamam yapılacak. Yarın sabah çatlatma iğnesini yapacağım. İlk aşılama sürecim yumurtalıkların çok tepki vermesi nedeniyle çoğul gebelik riski yüzünden iptal edildi. Yani aşılama yapılmadı. Günlük Gonal F 75 ünite kullanmıştım. Bu sefer ise 50 lik doz uygun gördü doktorum ve çok şükür herşey yolunda gitti. Pcosum, 5 senelik evliyim ama 2 senedir çocuk istiyoruz. 1 sene zaten pandemi yüzünden gitti. Bu sene başından beri adam akıllı yol alabildik anca. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder. Umarım 15 gün sonra buraya güzel şeylet yazabilirim 🙏🏻 Bir de aranızda çatlatma iğnesi ovitrelle kullanan varsa ucundaki havayı alarak mı enjekte ettiniz
iğneyi yoksa direkt bir şekilde mi enjekte ettiniz?
Selam ilk catlatma ignemi yaptigimda havasini almistim ben🙂

Merhaba öncelikle inşallah hayırlı sağlıklı evlatlara kavusuruz🤲 herşeyin hayırlısı tabiki bnde şansıma bayramın 3.günü adet oldum pazartesi (dün) gittim. Bir önceki adetimde prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullandım ve prolaktin düştü. 55.günde de adet oldum. Dr. alttan muayene etti herşey yolunda klomen ile başlayalım dedi. Bende kendimce ığne daha faydalıdır diye düşünüp neden hapla başlıyoruz dedim. 1.deneme hap ile eğer olmazsa (inşallah sağlıkla olur 🤲) 2.ığne ile devam ediyoruz dedi. Açıkçası kendimi iğneye alıştırmıştım ama şuan klomen kullanıyorum 2.günüm.
Eşimde sorun yok. Pkos minik polipler var adet düzensizliği başı çekiyor tabi her işlemden önce adeti beklemek çok sıktı.
4 yıldır evliyiz ve yaklaşık 2 sene olucak korunmayı bırakalı.
Ilk aşılama olacak. Daha önce kendim LH testi kullandım ilişkide de bulunduk ama olmadı. Sonra rahim filmi falan derken aşılamaya geçtik.
Haziran demissin ama bn buraya yazmak istedim
Hazirana ne kaldı ki 😄 inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲
Merhaba aşılama sonucunuz ne oldu acaba

Anladım canım nasıl bir süreç nasıl oluyor diye soracaktım bende aşılama olcam
Ilk once adetin 2.yada 3.günü alttan muayene ediliyo gerekirse kan tahlili yapiliyo,sonra dr ne uygun gorurse bana hap verdi klomen ayni gun kullanmaya basladim 5 gun 8.günü k9ntrole gittim 2 gun sonra yine gittim asilama iptal dediler. Ama eger surec devam etseydi ayni gun catlatma ignesi vericeklerdi 36 saat sonra esimden alinan spermi belirli islem sonrasi alttan vericeklerdi.
Bi arkadas soylemisti eger devlet hastanesiyse igne ile tedavi oluncaksa rapor cikartiliyormus. Detayli bilen arkadaslar yazar zaten. Bn yasadigim sureci anlattim. Devletteyim. Ha eger bakilmadiysa prolaktine baktir bn sirf o yuzden 1 ayimi hatta 2 ayimi bos gecirdim

Ilk once adetin 2.yada 3.günü alttan muayene ediliyo gerekirse kan tahlili yapiliyo,sonra dr ne uygun gorurse bana hap verdi klomen ayni gun kullanmaya basladim 5 gun 8.günü k9ntrole gittim 2 gun sonra yine gittim asilama iptal dediler. Ama eger surec devam etseydi ayni gun catlatma ignesi vericeklerdi 36 saat sonra esimden alinan spermi belirli islem sonrasi alttan vericeklerdi.
Bi arkadas soylemisti eger devlet hastanesiyse igne ile tedavi oluncaksa rapor cikartiliyormus. Detayli bilen arkadaslar yazar zaten. Bn yasadigim sureci anlattim. Devletteyim. Ha eger bakilmadiysa prolaktine baktir bn sirf o yuzden 1 ayimi hatta 2 ayimi bos gecirdim
Canim bugün gittim özele gidiyorum tahliller istedi adetliyken bizi ara dediler prolaktin yüksek çıkınca yapılmıyor mu ve onu adetliyken mi bakıyorlar

Canim bugün gittim özele gidiyorum tahliller istedi adetliyken bizi ara dediler prolaktin yüksek çıkınca yapılmıyor mu ve onu adetliyken mi bakıyorlar
Bn hep adetliyken verdim kani ve az yuksek bile olsa once dusmesi gerekiyo 1 ay kullaniliuyo hormon testleri yapinca cikar ortaya

Merhaba kızlar iyi akşamlar. Bende haziranda 3. Aşılamamı olacağım kısmetse. 2 yıllık evliyiz eşimde de bende de bi sıkıntı yok açıklanamayan infertilite denildi. Bende pcos var ama düzenli adet oluyorum, hormonlarım normal ve düzenli yumurtluyorum. Ovulasyon testi ile denedim 2-3 aydır adetimin ilk gününden sayarsam 17-18. Gün yumurtluyorum düzenli. İlk iki aşılamamda da negatif sonuç aldım. İnşallah haziran ayı uğurlu gelir ve bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla🤲🏻 Bu arada devlette şehir hastanesinde yaptırıyorum. Aşılamada hep klomen kullandım. Doktora 2. Aşılamada iğne kullanalım demiştim ama doktorum hap yumurtlamana fayda etmezse o zaman iğneye geçiliyor demişti. 3. Aşılama için tekrar iğne ile devam etmek istediğimi söyleyeceğim bakalım nasıl ilerleyeceğiz.

Selam ilk catlatma ignemi yaptigimda havasini almistim ben🙂

Çok teşekkür ederim cevap için ☺️ İğnenin eczaneye gelmesini beklerken merak edip video açmıştım birinde direkt yapıyorsunuz diyordu diğerinde havasını alarak dediği için sormak istedim. Basit bi konu ama herşey elinden geldiğince düzgün olsun istiyor insan ☺️ Tekrar teşekkürler 🙏🏻

Merhaba kızlar iyi akşamlar. Bende haziranda 3. Aşılamamı olacağım kısmetse. 2 yıllık evliyiz eşimde de bende de bi sıkıntı yok açıklanamayan infertilite denildi. Bende pcos var ama düzenli adet oluyorum, hormonlarım normal ve düzenli yumurtluyorum. Ovulasyon testi ile denedim 2-3 aydır adetimin ilk gününden sayarsam 17-18. Gün yumurtluyorum düzenli. İlk iki aşılamamda da negatif sonuç aldım. İnşallah haziran ayı uğurlu gelir ve bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla🤲🏻 Bu arada devlette şehir hastanesinde yaptırıyorum. Aşılamada hep klomen kullandım. Doktora 2. Aşılamada iğne kullanalım demiştim ama doktorum hap yumurtlamana fayda etmezse o zaman iğneye geçiliyor demişti. 3. Aşılama için tekrar iğne ile devam etmek istediğimi söyleyeceğim bakalım nasıl ilerleyeceğiz.

Öncelikle Hayırlısı olsun inşallah kavuşursun bebeğine bu kez canım 🤗 ben de direkt iğne verildi ama düzen yoktu zaten muhtemelen ondandır. Bu kez söylersin doktora iğne ile denersiniz olmazsa

Kızlar bugün kontrolüm vardı sağda 18, solda 15 ve 11 mm yumurtam oluşmuş , 1 Haziran da çatlama iğnesi vuruncam saat 2300 de , 3 Haziran sabah 0800 de de aşılamam yapılacak , sizce de yumurtalar çok küçükken çatlama iğnesi olmayacak miyim kafam karıştı olması istenen mm kaçken vurunuyor bu çatlatma ignesi
Ayarlamıştır doktorun için rahat olsun. En büyük olanı baz almıştır muhtemelen. Çatlatma iğnesine kadar da büyüyecek. Bana çatlatma iğnesinden bi saat önce gonal ın son dozunu yapmamı söylediler. 1 saat sonra son dozu, ondan 1 saat sonra da çatlatma iğnesini yapacağım nasipse. Yarın da aşılama nasipse. Allah hepimizin gönlüne göre versin, emeklerimizi boş çıkarmasın ve bebeklerimize kavuştursun inşallah hayırlısıyla ☺️

Öncelikle Hayırlısı olsun inşallah kavuşursun bebeğine bu kez canım 🤗 ben de direkt iğne verildi ama düzen yoktu zaten muhtemelen ondandır. Bu kez söylersin doktora iğne ile denersiniz olmazsa
İnşallah canım🤲🏻 Bugün doktora gideceğim adetimin 2. günü bakalım nasıl olacak. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir🤲🏻🤗

canım 18-15 günde 1,5 mm büyüyor yani 20 ve 17 diye düşün gayet uygun

Back
X