Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Demek ki o gaz agrisi karin agrisi pozitif olanlarda oluyor genelde bende ve bi arkadasta daha vardi sende de varmis bende yarin kan vericem insallah kimyasal degildir guzel yukselmistir

Demek ki o gaz agrisi karin agrisi pozitif olanlarda oluyor genelde bende ve bi arkadasta daha vardi sende de varmis bende yarin kan vericem insallah kimyasal degildir guzel yukselmistir
Briaz önce bi korktum canım anlatamam ailensağlına kan verdim e nabıza da gireyimde oradan da bakarsın dedi. 10 da gidiyor kanlar biizm burdan merkezden 12.30 bakayım dedim beta 0 diyor maf oldumsağlık ocağına gidesiye kadar gittim hemşire daha çıkmamıştır sonuç dedi girdi baktı çıkmamış ama ben benden gitti

merhaba bende 22 hazıranda asılama yaptırdım suan progestan (fitil olarak)
folık asıt ve coraspin kullanıyorum 7 temmuzda test verecegm adetm 6 temmz normalde 2. asılamam rapor almak ıcın 2. yı yaptırdım yoksa tup bebekl ıstyordum
suan bırsey hıssetmıyorum umarım hepımızın gonlune gore verır rabbim

Ah kıyamam ya evet insan gerçekten çok kötü oluyor Allah yardımcın olsun olmaz mısın olursun tabi zaten ne zorluklarla olsun diye uğraşıyoruz

Ah kıyamam ya evet insan gerçekten çok kötü oluyor Allah yardımcın olsun olmaz mısın olursun tabi zaten ne zorluklarla olsun diye uğraşıyoruz
Evet evet canım gerçekten ben benden gitti bugün evet çok umut bağlamamaya çalışıyor insan ama belki de herşey güzel gidee düşünüyor buara da arkadaşlarla bile güzelce paylaşamadım çünkü belirsizlik insanı maf ediyor

Az daha sabır 13 gün yap canım erken öğrenmenin bi faydası yok gerçekten ben kaç günlerdir neler çekiyorum bi bilsen o yüzden ya sabır arkadaşım iyi düşünelim iyi olsun
İnsan merak ediyor işte ister istemez birde karnım ağrıyor demiştim ya ondan dolayı da korkuyor. Hayırlısı ya Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur mesela yengemin 9 yıldır olmuyordu tüp bebeğe hazırlanırken bir anda hamile kaldı hiç ummadığı anda şimdi 2 aylık bir kızı var

Benim de karnım ağrıyor doktor ve hemşireye söyledim korkacak birşey yoktur dediler ya canın bakalım. Ama yapmak istiyorsan duramıyorsun git kan ver canım o merak duygusunu çok iiyi bilir zor ne yediğin ne içtiğin herşey birine giriyor

Çalıştığım için sağlık ocağına gitmem zor hastane yanımda ama bizim buradaki acilde bakmıyorlar olmadı kadın doğumdan randevu alır öyle baktırırım

Kızlar ben az önce test yaptım gebelik testinde tek çizgi çıktı, ovülasyon da çift böyle bir durumla karşılaşan var mı? Adetime 4 gün kala yumurtluyor olamam heralde

Kızlar ben az önce test yaptım gebelik testinde tek çizgi çıktı, ovülasyon da çift böyle bir durumla karşılaşan var mı? Adetime 4 gün kala yumurtluyor olamam heralde
Canim 11. Gündü senin sanırım. Daha erken test için. Ovulasyonu bilmiyorum ilaclardan kaynaklı olabilir biraz daha sabret

Evet canım 11.günüm aslında ilk başlarda çok rahattım ama bugün karnım falan ağrımaya başlayınca stres oldum iyice.
Kötüye yorma stres yapma canım daha çok zarar. Dinlenmeyecalis çalışmıyorsan uzan yat keyfine bak işler elbet olur. Belki tutunma ağrısı falandır. İyi düşün iyi olsun yavrum.

Kötüye yorma stres yapma canım daha çok zarar. Dinlenmeyecalis çalışmıyorsan uzan yat keyfine bak işler elbet olur. Belki tutunma ağrısı falandır. İyi düşün iyi olsun yavrum.
Çalışıyorum canım birde ben aşılama olduktan sonra sadece ertesi gün yatıp dinlenebilldim onun dışında hep ayaktaydım çalıştığım için yoğun geçti hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…