Demek ki o gaz agrisi karin agrisi pozitif olanlarda oluyor genelde bende ve bi arkadasta daha vardi sende de varmis bende yarin kan vericem insallah kimyasal degildir guzel yukselmistirCanım bu kötü bi fikir ama ben 9cu günden sonra her gün test yaptım koyulaşınca şüphelendim. 11 gün kan verdim 55 bide 14 gün kan verdim 300 çıktı bugün yine verdim. Daha sevinemedim yani kimyasal geçmişim olunca tedirgin gidiyorum. Cuma doktor çağırdı heö kontrol hem kan testi çarşamba verme dedi ama ben dayanamdım verdim bugün kan
Briaz önce bi korktum canım anlatamamDemek ki o gaz agrisi karin agrisi pozitif olanlarda oluyor genelde bende ve bi arkadasta daha vardi sende de varmis bende yarin kan vericem insallah kimyasal degildir guzel yukselmistir
Ahh yavrum keşke ama bu sabah tekrar yaptım bembeyazBence pozitif benimde böyle çıkmıştı ilk
Kaçıncı günüydü?Ben her gün yapıyorum ama negatif, evde erken gebelik testi var acaba onu mu yapsam çok mu erken olur ki? Adetten 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyor üzerinde adetime de bugünü saymazsak 4 gün var
Bugün akşam 11 gün olacak canım. 19 haziran da akşam 7 ye doğru yapılmıştıKaçıncı günüydü?
Az daha sabır 13 gün yap canım erken öğrenmenin bi faydası yok gerçekten ben kaç günlerdir neler çekiyorum bi bilsen o yüzden ya sabır arkadaşım iyi düşünelim iyi olsunBugün akşam 11 gün olacak canım. 19 haziran da akşam 7 ye doğru yapılmıştı
Ah kıyamam ya evet insan gerçekten çok kötü oluyor Allah yardımcın olsun olmaz mısın olursun tabi zaten ne zorluklarla olsun diye uğraşıyoruzBriaz önce bi korktum canım anlatamamailensağlına kan verdim e nabıza da gireyimde oradan da bakarsın dedi. 10 da gidiyor kanlar biizm burdan merkezden 12.30 bakayım dedim beta 0 diyor maf oldum sağlık ocağına gidesiye kadar gittim hemşire daha çıkmamıştır sonuç dedi girdi baktı çıkmamış ama ben benden gitti
Evet evet canım gerçekten ben benden gitti bugün evet çok umut bağlamamaya çalışıyor insan ama belki de herşey güzel gidee düşünüyorAh kıyamam ya evet insan gerçekten çok kötü oluyor Allah yardımcın olsun olmaz mısın olursun tabi zaten ne zorluklarla olsun diye uğraşıyoruz
Cikti mi sonuc canimEvet evet canım gerçekten ben benden gitti bugün evet çok umut bağlamamaya çalışıyor insan ama belki de herşey güzel gidee düşünüyorbuara da arkadaşlarla bile güzelce paylaşamadım çünkü belirsizlik insanı maf ediyor
İnsan merak ediyor işte ister istemez birde karnım ağrıyor demiştim ya ondan dolayı da korkuyor. Hayırlısı ya Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur mesela yengemin 9 yıldır olmuyordu tüp bebeğe hazırlanırken bir anda hamile kaldı hiç ummadığı anda şimdi 2 aylık bir kızı varAz daha sabır 13 gün yap canım erken öğrenmenin bi faydası yok gerçekten ben kaç günlerdir neler çekiyorum bi bilsen o yüzden ya sabır arkadaşım iyi düşünelim iyi olsun
Çıkmamış canım hala bekliyorum seninCikti mi sonuc canim
Benim de karnım ağrıyor doktor ve hemşireye söyledim korkacak birşey yoktur dediler ya canın bakalım. Ama yapmak istiyorsan duramıyorsun git kan ver canım o merak duygusunu çok iiyi bilir zor ne yediğin ne içtiğin herşey birine giriyorİnsan merak ediyor işte ister istemez birde karnım ağrıyor demiştim ya ondan dolayı da korkuyor. Hayırlısı ya Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur mesela yengemin 9 yıldır olmuyordu tüp bebeğe hazırlanırken bir anda hamile kaldı hiç ummadığı anda şimdi 2 aylık bir kızı var
Çalıştığım için sağlık ocağına gitmem zor hastane yanımda ama bizim buradaki acilde bakmıyorlar olmadı kadın doğumdan randevu alır öyle baktırırımBenim de karnım ağrıyor doktor ve hemşireye söyledim korkacak birşey yoktur dediler ya canın bakalım. Ama yapmak istiyorsan duramıyorsun git kan ver canım o merak duygusunu çok iiyi bilir zor ne yediğin ne içtiğin herşey birine giriyor
Canim 11. Gündü senin sanırım. Daha erken test için. Ovulasyonu bilmiyorum ilaclardan kaynaklı olabilir biraz daha sabretKızlar ben az önce test yaptım gebelik testinde tek çizgi çıktı, ovülasyon da çift böyle bir durumla karşılaşan var mı? Adetime 4 gün kala yumurtluyor olamam heralde
Evet canım 11.günüm aslında ilk başlarda çok rahattım ama bugün karnım falan ağrımaya başlayınca stres oldum iyice.Canim 11. Gündü senin sanırım. Daha erken test için. Ovulasyonu bilmiyorum ilaclardan kaynaklı olabilir biraz daha sabret
Kötüye yorma stres yapma canım daha çok zarar. Dinlenmeyecalis çalışmıyorsan uzan yat keyfine bak işler elbet olur. Belki tutunma ağrısı falandır. İyi düşün iyi olsun yavrum.Evet canım 11.günüm aslında ilk başlarda çok rahattım ama bugün karnım falan ağrımaya başlayınca stres oldum iyice.
Çalışıyorum canım birde ben aşılama olduktan sonra sadece ertesi gün yatıp dinlenebilldim onun dışında hep ayaktaydım çalıştığım için yoğun geçti hep.Kötüye yorma stres yapma canım daha çok zarar. Dinlenmeyecalis çalışmıyorsan uzan yat keyfine bak işler elbet olur. Belki tutunma ağrısı falandır. İyi düşün iyi olsun yavrum.