Bi yarım saat kadar yatış pozisyonunda kaldımMerhaba, operasyondan sonra hastanede bir süre dinlendiniz mi? Ne tavsiye edersiniz?
Merhaba, regl aralığımız sizinle aynı. Doktor kaçıncı gününüzde aşılamanızı yaptı peki? Çatlatma iğnesi oldunuz mu?Merhabalar... Yıllardan beri giriş yapmadım ama forumu hep takip ederdim. Şimdi yazıp, ben de bu heyecanlı süreci paylaşayım istedim :)
Yaşım 42 ve 9 ay önce evlendim (niyetim olmadığı için 30lu yaşlarımda yumurta dondurmamıştım tabi). AMH'ımın yaşımdan ötürü düşük olması dışında bir sorun yok ve ben de bu ayın 26sında ilk aşılamamı yaptırdım. 24-25 günlük aralıklarla regl oluyorum ve bu sebeple de yumurtam 4. iğnede (reglimin 2.gününden itibaren) 18mm olmuştu. Hakkımızda hayırlısı olsun
15 dk aşılama pozisyonunda kaldim sonra koşarak tuvalete gittim ve devaminda epey yol yürüdüm ama tuttu çok şükürMerhaba, operasyondan sonra hastanede bir süre dinlendiniz mi? Ne tavsiye edersiniz?
10 dk aşılama pozisyonunda kaldım sonra ayağa kalktım 1 saat wc, 1 günde duş yok demişti bana doktorumMerhaba, operasyondan sonra hastanede bir süre dinlendiniz mi? Ne tavsiye edersiniz?
Bana da aynıları denmişti. Sanırım aşılama işleminden sonra ne yaptığının pek bi onemı yok onlem amaclı deniyor bazı şeyler.10 dk aşılama pozisyonunda kaldım sonra ayağa kalktım 1 saat wc, 1 günde duş yok demişti bana doktorum
Reglimin ikinci günü yani 19u cumartesi menopur iğne olmaya başladım. Çarşamba ultrasonla bakıldı, yumurta büyüdüğü için perşembe gece 2de çatlatma iğnesi oldum. Cumartesi günü de 13.00de aşılama yaptı. Yani reglimin başlangıç gününden 8 gün sonra aşılama yapılmış oluyor.Merhaba, regl aralığımız sizinle aynı. Doktor kaçıncı gününüzde aşılamanızı yaptı peki? Çatlatma iğnesi oldunuz mu?
Çıktımıı kuzummBen idrar testi yaptım canım sabah çok az ışığa tutunca bi çizgi vardı gittim kan testi yaptırdım bakalım ne varsa ciksin gari dayanamicam
Sıkma canını sende açma boşver tlfnu uyuyodum falan de canım çok yüz verme bunları söyletm kendine çok muhatap olma aman kaynana işteBeni ayda yılda bir arardı sadece. Asilama yaptırdım ya şuan 2gune bir arıyor. Neyse en son aradığında var mı belirti, ağır kaldırma, dışarı çıkma sadece uzan diyor. Tamm burda problem yok ama ben kaynanami biliyorum. Ben umrunda değilim onun bu zoruma gitti. Sen nasılsın oğlum da evde yok gelemiyor demiyor. O çok zoruma gitti. Anlatamıyorum kızlar şuan k.bakmayin
Neden böyle yapıyorum kendime bilmiyorum yaa.İyi değilim psikolojim bozuldu galiba.Kızlar bugün aşılamamın 13. Günü sabah dayanamadm test yaptım. Kırmızılık yok ama seffat bir cizgi varnormal mi sizce off şaşı oldum artik teste bakmaktan
Atsana testiniii kuzumKızlar bugün aşılamamın 13. Günü sabah dayanamadm test yaptım. Kırmızılık yok ama seffat bir cizgi varnormal mi sizce off şaşı oldum artik teste bakmaktan
Biz nelerle uğraşıyoruz ne psikolojilerdeyiz. İnsanlar destek olucagina köstek oluyorlar. Sikma canını kuzum. Stres sknti üzüntü hic iyi degil bu dönemlerde. He de geç yavrum üzülme.Beni ayda yılda bir arardı sadece. Asilama yaptırdım ya şuan 2gune bir arıyor. Neyse en son aradığında var mı belirti, ağır kaldırma, dışarı çıkma sadece uzan diyor. Tamm burda problem yok ama ben kaynanami biliyorum. Ben umrunda değilim onun bu zoruma gitti. Sen nasılsın oğlum da evde yok gelemiyor demiyor. O çok zoruma gitti. Anlatamıyorum kızlar şuan k.bakmayin
Attım yavrum bi üstte ama işte öyleeeAtsana testiniii kuzum
Merhaba, doktor tavsiyesi yazan oldu mu ? Göremedim de benKizlar size bisey sorucam istanbul da avrupa yakasinda beylikdüzü dr giden varmi arkadaslar yada kırklereli luleburgaz tarafinda tutan dr varmi yada memnun olan rica ediyorum
Merhaba hafif bir çizgi var ama hala iğne etkisi de olabilir ya da değeriniz henüz yükselmedigi için de olabilir. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Emin olun bir çoğumuz öyleyiz. Aşılamadan beri neredeyse bi dakika aklımdan çıkmıyor aşılama olduğum sabah iyiyken akşamına depresyon takılabiliyorum iyice kafayı yedim.Neden böyle yapıyorum kendime bilmiyorum yaa.İyi değilim psikolojim bozuldu galiba.
Umut vermek istemiyorum ama silik birşey var mı orda emin olamadım ben o kadar çok test yaptım ki artık heryer desilik çizgi görüyorumNeden böyle yapıyorum kendime bilmiyorum yaa.İyi değilim psikolojim bozuldu galiba.
Gerçekten çok kötü ya. Bikere takıldım mi gidiyor bidahaMerhaba hafif bir çizgi var ama hala iğne etkisi de olabilir ya da değeriniz henüz yükselmedigi için de olabilir. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Emin olun bir çoğumuz öyleyiz. Aşılamadan beri neredeyse bi dakika aklımdan çıkmıyor aşılama olduğum sabah iyiyken akşamına depresyon takılabiliyorum iyice kafayı yedim.
Aynı bende o durumdayım.Umut vermek istemiyorum ama silik birşey var mı orda emin olamadım ben o kadar çok test yaptım ki artık heryer desilik çizgi görüyorum
Yaa bende aynı durumdayım aşılamanın 11. Gunuyse bekle yavrum ben 13. Günü yaptım yani bugün. Teste bakarken şaşı oluyordum. 11 için cok erken bekle yavrum. Sonra insanin kafasi cok bulanıyor malesefKızlar benim regl günüm yarın aşılamanın 11. Günü bu durum kafamı karıştırdı pko olduğum için beklemelimiyim yoksa test yapsam mı diyorum birde psikolojik olarak mide bulantin başladı sanrmkasıklarımda. İğne batması beklemek ne kadar zor negatif görmekten yildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?