- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
12ci gün koyulaştığından fark ettimPozitif olan arkadaşlar evde kaçıncı günde cift çizgi gördünüz???
Bende aynı şekilde çalışıyorum. Aşılama günü gitmedim sadece işe yattım. Ertesi gün yine devam. Hakkımızda hayırlısı artık kuzum.Çalışıyorum canım birde ben aşılama olduktan sonra sadece ertesi gün yatıp dinlenebilldim onun dışında hep ayaktaydım çalıştığım için yoğun geçti hep.
Bende aynı şekil de kızlar bende yatmadım aksine çok yoğun bi 14 gün geçirmiştim işe de aynen devam ettimBende aynı şekilde çalışıyorum. Aşılama günü gitmedim sadece işe yattım. Ertesi gün yine devam. Hakkımızda hayırlısı artık kuzum.
Allah'ın izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi yavrum.Bende aynı şekil de kızlar bende yatmadım aksine çok yoğun bi 14 gün geçirmiştim işe de aynen devam ettim
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Rabbim vericek olduktan sonra her şekilde verir zatenBende aynı şekilde çalışıyorum. Aşılama günü gitmedim sadece işe yattım. Ertesi gün yine devam. Hakkımızda hayırlısı artık kuzum.
Canım şimdi gördüm diğer mesajını eğer sabırlıysa 2 3 gün sonra yap silik çizgğ koyulaştı mı bi bak şuan ne çok umutlan ne umutsuz ol az daha sabırYaptigim test erken gebelik testi degildi bu arada normal kaset test sizce tekrar yapayim mi cok mu erken igne mi yaniltiyo acaba
Çarsamba gunune kadar sabredebilirsem insallah bakalimCanım şimdi gördüm diğer mesajını eğer sabırlıysa 2 3 gün sonra yap silik çizgğ koyulaştı mı bi bak şuan ne çok umutlan ne umutsuz ol az daha sabır
Canım bekle daha çok erken en azından 13 olsunYaptigim test erken gebelik testi degildi bu arada normal kaset test sizce tekrar yapayim mi cok mu erken igne mi yaniltiyo acaba
Hayır olsın canım ben ben güzel düşünmenin etkisine inanıyorum eşim hep bana iyi düşün diye diye bunu kafama soktu. Bende inanıyorum senden de güzel haber gelecek. senden ve burda diğer haber bekleyen kızlardan inanalım güzel şeyler olsunKızlar slm dun regl olacam diye agladimgece rüyamda doktorumu gördüm bana kızdı ağlama diye sabah eşime söyledim sabah doktorum msj attı nasılsın diye. (doktorum değil gerçekten abim aile dostumuz oldu ) kana bakalım bugün dedi regl olmayınca şimdi bekleyiş içerisindeyim benim umudum yok tabi muayene de bir teyze vardı kan verirken kızım sen hamilesin diyor bana teyze onu nerden cikardin dedim içime öyle doğdu diyir ben ikinci aşılamayı konusuyorum doktorumla şuan konuşmak istemiyorum pozitif bekliyorum diyor tek umutsuz olan benim
İns canım ins sürekli negatif görünce hep umutlu olan ben negatife alıştım sanrmHayır olsın canım ben ben güzel düşünmenin etkisine inanıyorum eşim hep bana iyi düşün diye diye bunu kafama soktu. Bende inanıyorum senden de güzel haber gelecek. senden ve burda diğer haber bekleyen kızlardan inanalım güzel şeyler olsun
Benim 11. Gün 18,54 çıkmıştı kuzum. Belki geç döllenme olmuştur bir kaç gün sonra tekrar baktır bence. Doktor ne dedi?Esse-esse canım iyi aksamlar bugün doktor çağırdı beni 13. Günde 4.40 çıkmış senin kaçınca gün baktirmistin
Kuzum olumsuz gözüküyor dedi regl olmazsan tekrar yapalım dediBenim 11. Gün 18,54 çıkmıştı kuzum. Belki geç döllenme olmuştur bir kaç gün sonra tekrar baktır bence. Doktor ne dedi?
Sıkma canını kuzum. Vardır bir vakti zamanı.Kuzum olumsuz gözüküyor dedi regl olmazsan tekrar yapalım dedi
Aynen öyle kuzum hayırlı zamanda hayırlı evlatSıkma canını kuzum. Vardır bir vakti zamanı.