Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim test 6 çıkmsti şimdi 8 cıktı idrar testleri hala pozitif doktor kızdı bana ben sana 2sine kadar bekle dedim dedi halim içler acısı yani ne var ne yok bilmiyorum kafayı yedim düşünmekten
Düşünme bekle biraz dur çok erken benimde 5.10 çıkmıştı ilk aşılamada sonra düştü ne olduğunu anlamafım negatif demişti dr şimdi test bile yapmadım perşembe kan vericem tam 14. Gün oluyor artık

Yaa bende aynı durumdayım aşılamanın 11. Gunuyse bekle yavrum ben 13. Günü yaptım yani bugün. Teste bakarken şaşı oluyordum. 11 için cok erken bekle yavrum. Sonra insanin kafasi cok bulanıyor malesef
Kuzum silik ama beklediğinde byle oluyor iğne etkisinden kaynaklı hatta tedavisiz bile bu kuruma çizgisi çıkabiliyor ilk 10 dk da kı çıktı o önemli olan gerisini boşver ve bence bu gibi tedavilerde test bizi yıpratıyor en net bilgiyi kan vererek alabiliriz düşünme lütfen

Elimden gelen bisey yol maalesef hicbirimizin yok Allaha sığındım hepimize dua ediyorum isteyen herkese inşalalh olur birgün ne diyelim nasip

Elimden gelen bisey yol maalesef hicbirimizin yok Allaha sığındım hepimize dua ediyorum isteyen herkese inşalalh olur birgün ne diyelim nasip
Amin canım benim bende valla o kadar yıpranıyor ki insan ister istemez aslında Allahım vereceği zamanı biliyor biz acele mi ediyoru diyorum sıkma canın kuzumm

Haklısın en iyisi kan testi ama o kağıtta negatifi görmekten cok korkuyorum. Böyle bir umut peşinde oluyor insan bi okadar da yıpranıyor. Rabbim hepimize evlat nasip etsin Yarabbi m sen büyüksün sen işit sesimize derdimize derman ol...

Benim henüz 7. Günüm çok erken niyetlenmedim bile teste. Testim de yok zaten kan verme gününe kadar da almam inşallah test.

Benim henüz 7. Günüm çok erken niyetlenmedim bile teste. Testim de yok zaten kan verme gününe kadar da almam inşallah test.
İnşallah canim. Benimde 3. Aşılamam ikisinde almamıştım neden böyle yaptim bilmiyorum şimdi. Bu sabahta yaptim tertemiz bir beyaz benim umudum kalmadı artık. Allah sizlere nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar bugün akşam aşılama olalı 11 gün olucak, bugüne kadar pek bir belirti yoktu ama sabah karın ağrısıyla kalktım tam ağrı gibi de değil değişik bişey göbeğimin sol tarafına doğru kasılma gibi yumru hissi gibi bişey birde bel ağrısı 10 dk falan sürmüştür heralde aynı şeyleri yaşayan var mı

Benim de 10cu günden sonra karnım ağrıdı her gün hala ara ara ağrıyor. Gaz mı üşütme mi bilmiyorum benim pozitif inşallah sizin de pozitiif olur

Ne kadar oldunuz aşılama olalı kaçıncı günde öğrendiniz . İnşallah pozitif tir, inşallah adet belirtisi değildir

Benim de 10cu günden sonra karnım ağrıdı her gün hala ara ara ağrıyor. Gaz mı üşütme mi bilmiyorum benim pozitif inşallah sizin de pozitiif olur
Ne kadar oldunuz aşılama olalı kaçıncı günde öğrendiniz? Benim adetime 4 gün var inşallah pozitifdir, inşallah adet belirtisi değildir

Ne kadar oldunuz aşılama olalı kaçıncı günde öğrendiniz? Benim adetime 4 gün var inşallah pozitifdir, inşallah adet belirtisi değildir
Canım bu kötü bi fikir ama ben 9cu günden sonra her gün test yaptım koyulaşınca şüphelendim. 11 gün kan verdim 55 bide 14 gün kan verdim 300 çıktı bugün yine verdim. Daha sevinemedim yani kimyasal geçmişim olunca tedirgin gidiyorum. Cuma doktor çağırdı heö kontrol hem kan testi çarşamba verme dedi ama ben dayanamdım verdim bugün kan

Ben her gün yapıyorum ama negatif, evde erken gebelik testi var acaba onu mu yapsam çok mu erken olur ki? Adetten 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyor üzerinde adetime de bugünü saymazsak 4 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…