- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Cumaya kadar beklicem cnm bakalım.hayirlisi senin belirsiz mi cizgiYaa bende aynı durumdayım aşılamanın 11. Gunuyse bekle yavrum ben 13. Günü yaptım yani bugün. Teste bakarken şaşı oluyordum. 11 için cok erken bekle yavrum. Sonra insanin kafasi cok bulanıyor malesef
Canım benim test 6 çıkmsti şimdi 8 cıktı idrar testleri hala pozitif doktor kızdı bana ben sana 2sine kadar bekle dedim dediÇıktımıı kuzumm
Evet belirsiz canım. Yok gibi ama seffaf bi cizgi var gibideCumaya kadar beklicem cnm bakalım.hayirlisi senin belirsiz mi cizgi
Düşünme bekle biraz dur çok erken benimde 5.10 çıkmıştı ilk aşılamada sonra düştü ne olduğunu anlamafım negatif demişti dr şimdi test bile yapmadım perşembe kan vericem tam 14. Gün oluyor artıkCanım benim test 6 çıkmsti şimdi 8 cıktı idrar testleri hala pozitif doktor kızdı bana ben sana 2sine kadar bekle dedim dedihalim içler acısı yani ne var ne yok bilmiyorum kafayı yedim düşünmekten
Kuzum silik ama beklediğinde byle oluyor iğne etkisinden kaynaklı hatta tedavisiz bile bu kuruma çizgisi çıkabiliyor ilk 10 dk da kı çıktı o önemli olan gerisini boşver ve bence bu gibi tedavilerde test bizi yıpratıyor en net bilgiyi kan vererek alabiliriz düşünme lütfenYaa bende aynı durumdayım aşılamanın 11. Gunuyse bekle yavrum ben 13. Günü yaptım yani bugün. Teste bakarken şaşı oluyordum. 11 için cok erken bekle yavrum. Sonra insanin kafasi cok bulanıyor malesef
Elimden gelen bisey yol maalesef hicbirimizin yokDüşünme bekle biraz dur çok erken benimde 5.10 çıkmıştı ilk aşılamada sonra düştü ne olduğunu anlamafım negatif demişti dr şimdi test bile yapmadım perşembe kan vericem tam 14. Gün oluyor artık
Amin canım benim bende valla o kadar yıpranıyor ki insan ister istemez aslında Allahım vereceği zamanı biliyor biz acele mi ediyoru diyorum sıkma canın kuzummElimden gelen bisey yol maalesef hicbirimizin yokAllaha sığındım hepimize dua ediyorum isteyen herkese inşalalh olur birgün ne diyelim nasip
Haklısın en iyisi kan testi ama o kağıtta negatifi görmekten cok korkuyorum. Böyle bir umut peşinde oluyor insan bi okadar da yıpranıyor. Rabbim hepimize evlat nasip etsin Yarabbi m sen büyüksün sen işit sesimize derdimize derman ol...Kuzum silik ama beklediğinde byle oluyor iğne etkisinden kaynaklı hatta tedavisiz bile bu kuruma çizgisi çıkabiliyor ilk 10 dk da kı çıktı o önemli olan gerisini boşver ve bence bu gibi tedavilerde test bizi yıpratıyor en net bilgiyi kan vererek alabiliriz düşünme lütfen
Benim henüz 7. Günüm çok erken niyetlenmedim bile teste. Testim de yok zaten kan verme gününe kadar da almam inşallah test.Gerçekten çok kötü ya. Bikere takıldım mi gidiyor bidahahepimizin hakkında Allah hayırlısını nasip etsin yavrum bende hic emin değilim sabah tskrar yapicam 14. Gün olacak. Çalışıyorum o yüzden gidemedim kan vermeye. Böyle beklemekte cok zor senin aşılamada kaçıncı günün
İnşallah canim. Benimde 3. Aşılamam ikisinde almamıştım neden böyle yaptim bilmiyorum şimdi. Bu sabahta yaptim tertemiz bir beyazBenim henüz 7. Günüm çok erken niyetlenmedim bile teste. Testim de yok zaten kan verme gününe kadar da almam inşallah test.
Birde bana ağır kaldırma, kendini yoracak şeyler yapma çok ağrın olursa da sadece parol içebilirsin demiştiBana da aynıları denmişti. Sanırım aşılama işleminden sonra ne yaptığının pek bi onemı yok onlem amaclı deniyor bazı şeyler.
Yok olmadi bekledim amaMerhaba, doktor tavsiyesi yazan oldu mu ? Göremedim de ben
Evet bana da patil ya da vermişin iç dediler ama şükür bir agrım olmadı.Birde bana ağır kaldırma, kendini yoracak şeyler yapma çok ağrın olursa da sadece parol içebilirsin demişti
Benim de 10cu günden sonra karnım ağrıdı her gün hala ara ara ağrıyor. Gaz mı üşütme mi bilmiyorum benim pozitif inşallah sizin de pozitiif olurGünaydın kızlar bugün akşam aşılama olalı 11 gün olucak, bugüne kadar pek bir belirti yoktu ama sabah karın ağrısıyla kalktım tam ağrı gibi de değil değişik bişey göbeğimin sol tarafına doğru kasılma gibi yumru hissi gibi bişey birde bel ağrısı 10 dk falan sürmüştür heralde aynı şeyleri yaşayan var mı
Ne kadar oldunuz aşılama olalı kaçıncı günde öğrendiniz? Benim adetime 4 gün var inşallah pozitifdir, inşallah adet belirtisi değildirBenim de 10cu günden sonra karnım ağrıdı her gün hala ara ara ağrıyor. Gaz mı üşütme mi bilmiyorum benim pozitif inşallah sizin de pozitiif olur
Canım bu kötü bi fikir ama ben 9cu günden sonra her gün test yaptım koyulaşınca şüphelendim. 11 gün kan verdim 55 bide 14 gün kan verdim 300 çıktı bugün yine verdim. Daha sevinemedim yani kimyasal geçmişim olunca tedirgin gidiyorum. Cuma doktor çağırdı heö kontrol hem kan testi çarşamba verme dedi ama ben dayanamdım verdim bugün kanNe kadar oldunuz aşılama olalı kaçıncı günde öğrendiniz? Benim adetime 4 gün var inşallah pozitifdir, inşallah adet belirtisi değildir
Bence pozitif benimde böyle çıkmıştı ilkNeden böyle yapıyorum kendime bilmiyorum yaa.İyi değilim psikolojim bozuldu galiba.
Ben her gün yapıyorum ama negatif, evde erken gebelik testi var acaba onu mu yapsam çok mu erken olur ki? Adetten 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyor üzerinde adetime de bugünü saymazsak 4 gün varCanım bu kötü bi fikir ama ben 9cu günden sonra her gün test yaptım koyulaşınca şüphelendim. 11 gün kan verdim 55 bide 14 gün kan verdim 300 çıktı bugün yine verdim. Daha sevinemedim yani kimyasal geçmişim olunca tedirgin gidiyorum. Cuma doktor çağırdı heö kontrol hem kan testi çarşamba verme dedi ama ben dayanamdım verdim bugün kan