Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çalışıyorum canım birde ben aşılama olduktan sonra sadece ertesi gün yatıp dinlenebilldim onun dışında hep ayaktaydım çalıştığım için yoğun geçti hep.
Bende aynı şekilde çalışıyorum. Aşılama günü gitmedim sadece işe yattım. Ertesi gün yine devam. Hakkımızda hayırlısı artık kuzum.

Kizlar maalesf 2 asilama ertelendi. Dr rahim testi istedi. 7 sene once çekmiştim. Cok geçmiş tupler tıkanmış olobilir dedi. Rahim filmi cektiecem. Bir dahaki aya kaldı. Rabbim hepimizi sevindirsin. Tutan arkadaslar hayirli olsun. Rabnim sag salim kucaginiza almayı nasip etsjn inşallah. Tutmayan arkadaslar canlar bende dagil pes etmek yok . Rabbim insallah sevindiricek.

mrb arkadaslar benimde 3. Aşılamam catlatma ignesinin 9. Asilamanin 7. Gunu dayanamadim test yaptim ignenin etkiside gecmediyse bile çift çizgiyi gormek için.Hayali bir çizgi çıkti cok zor gozukuyo ama var insallah gecmez koyulasir.

Yaptigim test erken gebelik testi degildi bu arada normal kaset test sizce tekrar yapayim mi cok mu erken igne mi yaniltiyo acaba

Yaptigim test erken gebelik testi degildi bu arada normal kaset test sizce tekrar yapayim mi cok mu erken igne mi yaniltiyo acaba
Canım şimdi gördüm diğer mesajını eğer sabırlıysa 2 3 gün sonra yap silik çizgğ koyulaştı mı bi bak şuan ne çok umutlan ne umutsuz ol az daha sabır

Kızlar slm dun regl olacam diye agladimgece rüyamda doktorumu gördüm bana kızdı ağlama diye sabah eşime söyledim sabah doktorum msj attı nasılsın diye 🥰. (doktorum değil gerçekten abim aile dostumuz oldu🤲) kana bakalım bugün dedi regl olmayınca şimdi bekleyiş içerisindeyim benim umudum yok tabi 🤭 muayene de bir teyze vardı kan verirken kızım sen hamilesin diyor bana teyze onu nerden cikardin dedim içime öyle doğdu diyir ben ikinci aşılamayı konusuyorum doktorumla şuan konuşmak istemiyorum pozitif bekliyorum diyor tek umutsuz olan benim🤦🏿‍♀️

Kızlar slm dun regl olacam diye agladimgece rüyamda doktorumu gördüm bana kızdı ağlama diye sabah eşime söyledim sabah doktorum msj attı nasılsın diye 🥰. (doktorum değil gerçekten abim aile dostumuz oldu🤲) kana bakalım bugün dedi regl olmayınca şimdi bekleyiş içerisindeyim benim umudum yok tabi 🤭 muayene de bir teyze vardı kan verirken kızım sen hamilesin diyor bana teyze onu nerden cikardin dedim içime öyle doğdu diyir ben ikinci aşılamayı konusuyorum doktorumla şuan konuşmak istemiyorum pozitif bekliyorum diyor tek umutsuz olan benim🤦🏿‍♀️
Hayır olsın canım ben ben güzel düşünmenin etkisine inanıyorum eşim hep bana iyi düşün diye diye bunu kafama soktu. Bende inanıyorum senden de güzel haber gelecek. senden ve burda diğer haber bekleyen kızlardan inanalım güzel şeyler olsun 🌸

Hayır olsın canım ben ben güzel düşünmenin etkisine inanıyorum eşim hep bana iyi düşün diye diye bunu kafama soktu. Bende inanıyorum senden de güzel haber gelecek. senden ve burda diğer haber bekleyen kızlardan inanalım güzel şeyler olsun 🌸
İns canım ins sürekli negatif görünce hep umutlu olan ben negatife alıştım sanrm 🥰

Günaydın kızlar dünden beri aşırı mide bulantım ve mide ağrım var dün akşama doğru kasık bel ağrısı da başladı ve kasıklarımla belimdeki ağrı bugün hala devam ediyor. Acaba bugün test mi versem gerçi pek umudum yok bana üşütme, enfeksiyon yada adet belirtisi olabilir gibi de geliyor ama bilemedim

X