Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç bir fikrim yok bugün sabah kaynanam aradı sağolsun bütün moralimi alt üst etti. Çok üzüldüm agladim saatlerce. Şuan ne düşüneceğini bile biilmiyorum
Aa nedenmiş ne dedi ki konu ney kuzum sıkma canını söyle bakayım

Ben idrar testi yaptım canım sabah çok az ışığa tutunca bi çizgi vardı gittim kan testi yaptırdım bakalım ne varsa ciksin gari dayanamicam

Aa nedenmiş ne dedi ki konu ney kuzum sıkma canını söyle bakayım
Beni ayda yılda bir arardı sadece. Asilama yaptırdım ya şuan 2gune bir arıyor. Neyse en son aradığında var mı belirti, ağır kaldırma, dışarı çıkma sadece uzan diyor. Tamm burda problem yok ama ben kaynanami biliyorum. Ben umrunda değilim onun bu zoruma gitti. Sen nasılsın oğlum da evde yok gelemiyor demiyor. O çok zoruma gitti. Anlatamıyorum kızlar şuan k.bakmayin

Kızlar tam aradığım konu bendr 22 haziranda aşılama oldum 2 gün öncede ovitrelle vurmuştum bugün aşılamamın 8.günü sağ kasığım çok ağrıyor iyimi kötümü bilemedim ben sizin düşünceleriniz neler böyle çok ağrınız olup olumlu sonuç aldınız mı bide doktorum 14.gün test yap dedi çok sabırsızlanıyorum sizin durumlar nasıl

Merhabalar... Yıllardan beri giriş yapmadım ama forumu hep takip ederdim. Şimdi yazıp, ben de bu heyecanlı süreci paylaşayım istedim :)
Yaşım 42 ve 9 ay önce evlendim (niyetim olmadığı için 30lu yaşlarımda yumurta dondurmamıştım tabi). AMH'ımın yaşımdan ötürü düşük olması dışında bir sorun yok ve ben de bu ayın 26sında ilk aşılamamı yaptırdım. 24-25 günlük aralıklarla regl oluyorum ve bu sebeple de yumurtam 4. iğnede (reglimin 2.gününden itibaren) 18mm olmuştu. Hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba benden 2 gün önce yapmışsınız aşılamayı ben de dün yaptırmıştım. Acaba kasık ağrınız oldu mu ya da geçti mi ben dünden beri ciddi kasık ağrısı yaşıyorum ayaktayken olduğu için neredeyse yatarak geçiriyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin inşaAllah, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin evet, yumurtamın büyüdüğü tarafta (sağda) sürekli ağrım vardı, dayanılmayacak kadar değil yada gece uykumu bölmedi ama sürekli bir ağrıydı. Bugünse gün içinde 3-4 kez oldu, 15-20 dk kadar sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…