Aa nedenmiş ne dedi ki konu ney kuzum sıkma canını söyle bakayımHiç bir fikrim yok bugün sabah kaynanam aradı sağolsun bütün moralimi alt üst etti. Çok üzüldüm agladim saatlerce. Şuan ne düşüneceğini bile biilmiyorum
Ben idrar testi yaptım canım sabah çok az ışığa tutunca bi çizgi vardı gittim kan testi yaptırdım bakalım ne varsa ciksin gari dayanamicamYani pek bir belirtim yok sadece sabah kalkınca göğüs ağrısı yaşıyorum gün içinde de dokunamıyırum anlamadım neden şiştiler bide ara ara sancı giriyor kasığıma bacağım dahil test mi alsam diyorum bugün 12. Gün
Beni ayda yılda bir arardı sadece. Asilama yaptırdım ya şuan 2gune bir arıyor. Neyse en son aradığında var mı belirti, ağır kaldırma, dışarı çıkma sadece uzan diyor. Tamm burda problem yok ama ben kaynanami biliyorum. Ben umrunda değilim onun bu zoruma gitti. Sen nasılsın oğlum da evde yok gelemiyor demiyor. O çok zoruma gitti. Anlatamıyorum kızlar şuan k.bakmayinAa nedenmiş ne dedi ki konu ney kuzum sıkma canını söyle bakayım
Ayy hadi inşaallah sabırsızlıkla bekliyorumBen idrar testi yaptım canım sabah çok az ışığa tutunca bi çizgi vardı gittim kan testi yaptırdım bakalım ne varsa ciksin gari dayanamicam
Aminn cnm ins hayırlı zamnada hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimKızlar benim aşılama sonucum olumlu gibi şimdilik zaman neyi gösterir bilmiyorum hepimizin hakkımızda hayırlısı inşaallah
Cumartesi 6 bugün 8 cıktı var bir sıkıntı ya bakalimAyy hadi inşaallah sabırsızlıkla bekliyorum
Test yaptım 2 kere kan verdim canım şimdilik iyi ama bi kere kimyasal geçirdiğim için temkinli ilerliyorumAminn cnm ins hayırlı zamnada hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbimtest mi yaptin
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cnm korkma içini temiz ferah tutTest yaptım 2 kere kan verdim canım şimdilik iyi ama bi kere kimyasal geçirdiğim için temkinli ilerliyorum
Canım bekle daha çok erken en garantisi 15 dayanamazsın 13 de yaparsınKızlar test yapsam çokmu erken olur bugün aşılamanın 8.günü
Tamam kuzum çok sağolCanım bekle daha çok erken en garantisi 15 dayanamazsın 13 de yaparsın
Rica ederim ins güzel haberler alırız benim 10. Gün bende ins cuma yapacağımTamam kuzum çok sağol
İnsan sabredemiyor demi ben o çift çizgiyi görebilmek için 5. Gün test yaptım ne kadar güzel bi mutlulukmuş inşallah gerçeğini görmek de nasip olur canımRica ederim ins güzel haberler alırız benim 10. Gün bende ins cuma yapacağım
İns cnm insİnsan sabredemiyor demi ben o çift çizgiyi görebilmek için 5. Gün test yaptım ne kadar güzel bi mutlulukmuş inşallah gerçeğini görmek de nasip olur canım
Merhaba benden 2 gün önce yapmışsınız aşılamayı ben de dün yaptırmıştım. Acaba kasık ağrınız oldu mu ya da geçti mi ben dünden beri ciddi kasık ağrısı yaşıyorum ayaktayken olduğu için neredeyse yatarak geçiriyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhabalar... Yıllardan beri giriş yapmadım ama forumu hep takip ederdim. Şimdi yazıp, ben de bu heyecanlı süreci paylaşayım istedim :)
Yaşım 42 ve 9 ay önce evlendim (niyetim olmadığı için 30lu yaşlarımda yumurta dondurmamıştım tabi). AMH'ımın yaşımdan ötürü düşük olması dışında bir sorun yok ve ben de bu ayın 26sında ilk aşılamamı yaptırdım. 24-25 günlük aralıklarla regl oluyorum ve bu sebeple de yumurtam 4. iğnede (reglimin 2.gününden itibaren) 18mm olmuştu. Hakkımızda hayırlısı olsun
Amin inşaAllah, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesinMerhaba benden 2 gün önce yapmışsınız aşılamayı ben de dün yaptırmıştım. Acaba kasık ağrınız oldu mu ya da geçti mi ben dünden beri ciddi kasık ağrısı yaşıyorum ayaktayken olduğu için neredeyse yatarak geçiriyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?