• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İns cnm bende 19 yaptırdım asilamayi ne kadar beklemeliyim bilmiyorum sağ tarafında hiç dinmeyen bir kramp var dün belim çok ağrıdı Çarşamba kan veriyim diyorum bende sende belirtilerin neydi
Benimde asilamadan 6gunu çok şiddetli kamplarım oldu sonra geçti ara ara sızlıyor bide çok başım dönüyor dengem yok fazla ayakta kalınca

İns cnm bende 19 yaptırdım asilamayi ne kadar beklemeliyim bilmiyorum sağ tarafında hiç dinmeyen bir kramp var dün belim çok ağrıdı Çarşamba kan veriyim diyorum bende sende belirtilerin neydi
Benimde asilamadan 6gunu çok şiddetli kamplarım oldu sonra geçti ara ara sızlıyor bide çok başım dönüyor dengem yok fazla ayakta
Benimde öyle bir yorgunluk halim var sürekli
Çok erken test yaptım ben keşke yapmasaydım en güzeli beklemek

Kızlar merhaba 18 haziranda asilama yaptırdım catlatma ignesi 16 si dün akşam kan testi 6 cıktı ama idrar testleri 8 9 10 günler silik 10.gün sabahı çok azaldı akşamı çok net iki çizgi cıktı sizce yükselir mi böyle olan varmı çok kafam karıştı
Daha 9 gün olmuş yükselir bence erken daha

Be
Kızlar doktor içime su serpti resmen. Gebelik daha çok yeni bu değerler gayet normal dedi. Ben kimyasal gebelikten çok korkuyorum dedim. Rahmine baktığımda herşey yolunda görünüyor kimyasala dönmez diye düşünüyorum tabi Allah'ın bilecegi şey Pazartesi yeniden kan ver sonucu bana bildir seninde benimde içiniz rahat etsin dedi. Dua edin bana 🤲🤲🤲🤲😔😔😔 Aa birde 5 temmuzda keseyi görürüz inşallah dediu

Kizlar ya benim asiri derecede gaz sancim var normal mi acaba pozitif olup boyle olan bi arkadas daha vardi ama adini unuttum 1 haftadir hic gecmedi agri doktorumda dayanilmicak gibi bi agri olmadan korkma diyo

Kizlar ya benim asiri derecede gaz sancim var normal mi acaba pozitif olup boyle olan bi arkadas daha vardi ama adini unuttum 1 haftadir hic gecmedi agri doktorumda dayanilmicak gibi bi agri olmadan korkma diyo
O kişi benim 😁 Ben de söyledim doktoruma kanaman ya da hafifte olsa lekelenmen yoksa korkma zaten 1 hafta sonra tekrar görüşeceğiz dedi. Benim normalde de gaz problemim vardı zaten. Bir de ben onun çaresini buldum. Ben sodayı çok severim sade soda içtiğim günlerde gaz sancım daha da artıyor. Soda içmeyi kesince gaz sancım da kesiliyor. Sende de böyle bir yiyecek ya da içeceğe karşı bir hassasiyet olabilir. Kendini bir kaç gün takip et. Ve asla gazlı bir şey içme.

O kişi benim 😁 Ben de söyledim doktoruma kanaman ya da hafifte olsa lekelenmen yoksa korkma zaten 1 hafta sonra tekrar görüşeceğiz dedi. Benim normalde de gaz problemim vardı zaten. Bir de ben onun çaresini buldum. Ben sodayı çok severim sade soda içtiğim günlerde gaz sancım daha da artıyor. Soda içmeyi kesince gaz sancım da kesiliyor. Sende de böyle bir yiyecek ya da içeceğe karşı bir hassasiyet olabilir. Kendini bir kaç gün takip et. Ve asla gazlı bir şey içme.
Cnm kusura bakma ismi i hatırlayamadığım için öyle cvp yazdım☘️ bu aralar çok salgının ve dikkatli değilim isim unutuyorum hep 🤦🏿‍♀️

Hanımlar şimdiye kadar kaç kişinin aşılaması tuttu topikte bi yazarmısınız. Yarın aşılama olucam 2.olduğu içinde pozitif olamıyorum belki hamile kalanları görürsem pozitif başlarım diye düşündüm 🙈

Hanımlar şimdiye kadar kaç kişinin aşılaması tuttu topikte bi yazarmısınız. Yarın aşılama olucam 2.olduğu içinde pozitif olamıyorum belki hamile kalanları görürsem pozitif başlarım diye düşündüm 🙈
Öyle negatif olacak diye düşünme bence canım. Relax ol başka şeylerle oyala kafani😍 ben beklemedeyim ama inşallah pozitifi görürüz diye dua edelim🤲

Evet canim sendin dogru 🙂 vallah 7 8 gundur hic gecmiyor dis gebelikten korkuyorum persembe gunu tekrar gidecegim bende doktora

Evet canim sendin dogru 🙂 vallah 7 8 gundur hic gecmiyor dis gebelikten korkuyorum persembe gunu tekrar gidecegim bende doktora
Yok canım merak etme dış gebelik bu kadar erken belirti vermez ki sen sürekli takiptesin zaten. Kesenin gorunmesi için betanın 2000 olması lazım diyorlar ve dış gebelik teşhisini keseyi görmeyince koyuyorlar. O gaz sancısıdir. Kafana takıp stres yapma benimde çok ağrım oldu yeni yeni rahatladım desem yeridir. Bugün 17. Günüm.

Bende 18inde aşılama oldum bugün 9 veya 10. Günüm test yapsam mı kızlar 🥲

Back