- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
Acaba kan mı versem çarşamba diyorum test almak ta istemiyorum bide hiç belirtim yok bel ağrım oldu bugün sadeceBende 19 yaptırdım Çarşamba yapayım diyordum vazge tim cumaya kadar beklicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba kan mı versem çarşamba diyorum test almak ta istemiyorum bide hiç belirtim yok bel ağrım oldu bugün sadeceBende 19 yaptırdım Çarşamba yapayım diyordum vazge tim cumaya kadar beklicem
Benim de dün belim.cok.agri oldu bugün kaşık bölgem de gissiyatim cokAcaba kan mı versem çarşamba diyorum test almak ta istemiyorum bide hiç belirtim yok bel ağrım oldu bugün sadece
Benim hala ağrıyor belim zonkluyor sadece kaçıncı günü kan vermeliyiz acabaBenim de dün belim.cok.agri oldu bugün kaşık bölgem de gissiyatim cok
12. Ve 13 yaptırıyor arkadaşlar ama değerlerin artmasını takip ediyorlar doktorum 15. Günü yap dedi banaBenim hala ağrıyor belim zonkluyor sadece kaçıncı günü kan vermeliyiz acaba
Bana da öyle dedi ama kan vercem sanırım salı veya çarşamba regl günüm 6 temmuz12. Ve 13 yaptırıyor arkadaşlar ama değerlerin artmasını takip ediyorlar doktorum 15. Günü yap dedi bana
İn güzel haber alırızBana da öyle dedi ama kan vercem sanırım salı veya çarşamba regl günüm 6 temmuz
Bende 18 inde yaptırdım canım bekliyorum bakalimBende 18inde aşılama oldum bugün 9 veya 10. Günüm test yapsam mı kızlar
Sodanin peki zararı olur mu bebeğin tutunmasinda falan bende cok seviyorum bu sicaklarda helesık tüketiyorum. Asitli değil diye kendimi de avutuyorum bi yandan.O kişi benim Ben de söyledim doktoruma kanaman ya da hafifte olsa lekelenmen yoksa korkma zaten 1 hafta sonra tekrar görüşeceğiz dedi. Benim normalde de gaz problemim vardı zaten. Bir de ben onun çaresini buldum. Ben sodayı çok severim sade soda içtiğim günlerde gaz sancım daha da artıyor. Soda içmeyi kesince gaz sancım da kesiliyor. Sende de böyle bir yiyecek ya da içeceğe karşı bir hassasiyet olabilir. Kendini bir kaç gün takip et. Ve asla gazlı bir şey içme.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallahKızlar doktor içime su serpti resmen. Gebelik daha çok yeni bu değerler gayet normal dedi. Ben kimyasal gebelikten çok korkuyorum dedim. Rahmine baktığımda herşey yolunda görünüyor kimyasala dönmez diye düşünüyorum tabi Allah'ın bilecegi şey Pazartesi yeniden kan ver sonucu bana bildir seninde benimde içiniz rahat etsin dedi. Dua edin bana Aa birde 5 temmuzda keseyi görürüz inşallah dedi
Kizlar sukurler olsun sonucum pozitif 4 gun once 7.76 ydi sonuc bugun 176 olmus nasil artia sizce darisi bekleyenlerin basina bende 7 yildir bekliyordum
Benimde 17 gunum asilamanin 11 12 gununde falan basladi hic gecmedi 5 dk bileYok canım merak etme dış gebelik bu kadar erken belirti vermez ki sen sürekli takiptesin zaten. Kesenin gorunmesi için betanın 2000 olması lazım diyorlar ve dış gebelik teşhisini keseyi görmeyince koyuyorlar. O gaz sancısıdir. Kafana takıp stres yapma benimde çok ağrım oldu yeni yeni rahatladım desem yeridir. Bugün 17. Günüm.
bekle canım yinede bazen belli olmuyorHanımlar ben 12 günümde test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı kana baktırmam gerekirmi?
Bende 18nde asilama oldum test yaptırdım 6 cıktı kafan çok karışıyor yaptırma bence bekleBende 18inde aşılama oldum bugün 9 veya 10. Günüm test yapsam mı kızlar
Hiç bir fikrim yok kuzum en iyisini doktorun söyleyecektir. Ama bende aşırı gaz yaptı ve gazla birlikte çok sancım olmuştu. Şu an hiç içmiyorum çok rahatım çok şükürSodanin peki zararı olur mu bebeğin tutunmasinda falan bende cok seviyorum bu sicaklarda helesık tüketiyorum. Asitli değil diye kendimi de avutuyorum bi yandan.
Hmm benim aşılama akşamında başladı yeni rahatladim desem yeridir. Sperm yıkama işleminde kullanılan sivilarinda şişkinlik yaptığını duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama. Bir de benim 4 olgun yumurtam vardı 2 tanesi hala catlamamis büyümüş bir şekilde orda duruyordu devasa . Onlarda karında şişkinlik yapıyor. Doktorum bunlar küçülecek merak etme dedi.Benimde 17 gunum asilamanin 11 12 gununde falan basladi hic gecmedi 5 dk bile
Bana da 15. Gün yap dedi ben tabi dinlemedim 11-13 ve 15. Gün yaptım. 15. Gün yaptığımda değerim iki kat artmamisti çok panik ve stres yaptım. Doktor gebelik çok yeni bu değerler gayet normal merak etme dedi. Bence biraz sabret ve 15. Gün yap. En azından benim gibi strese girmezsin. Stres insanı bitiriyor.12. Ve 13 yaptırıyor arkadaşlar ama değerlerin artmasını takip ediyorlar doktorum 15. Günü yap dedi bana
Bende öyle düşünüyorum cnm cuma günü yapayım dedim hayırlısı artık ins bizlerde güzel sonuçlar alırızBana da 15. Gün yap dedi ben tabi dinlemedim 11-13 ve 15. Gün yaptım. 15. Gün yaptığımda değerim iki kat artmamisti çok panik ve stres yaptım. Doktor gebelik çok yeni bu değerler gayet normal merak etme dedi. Bence biraz sabret ve 15. Gün yap. En azından benim gibi strese girmezsin. Stres insanı bitiriyor.
Kızlar kan verdim dua edin gögüslerim cok acıyorbekle canım yinede bazen belli olmuyor
Rabbim hayırlısını eylesin kuzum benim inşallah kalbindeki yaşatsın rabbimKızlar kan verdim dua edin gögüslerim cok acıyor