• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim bugün sonuç 99,98 çıktı. Kimyasala doğru gidiyor muyum? Galiba korktuğum başıma geliyor.
Aşılamanın 11. Günü 18,54
13. Günü 63,24
15.gunu 99,98. 😟😟😟😟

Kızlar benim bugün sonuç 99,98 çıktı. Kimyasala doğru gidiyor muyum? Galiba korktuğum başıma geliyor.
Aşılamanın 11. Günü 18,54
13. Günü 63,24
15.gunu 99,98. 😟😟😟😟
Hemen telaşe kapılma canım, bu formda 2 gün hcg değeri değişmeyi de sonra yükseleni de okumuştum. Sen kendine stres yapma oluruna bırak ve olabildiğince dinlen

Hemen telaşe kapılma canım, bu formda 2 gün hcg değeri değişmeyi de sonra yükseleni de okumuştum. Sen kendine stres yapma oluruna bırak ve olabildiğince dinlen
İnşallah kuzum ya. Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor. 😔😔

Kizlar gunaydin dun gonal f sonrasi kontrolum vardi dr yumurtalar ilaca cok iyi cevap veriyo dedi ve yine cok ve gelismis yumurta var carsamba tekrar gidecegim. Yumurtalar etkisini azaltir mi o güne kadar. Eger yine olursa 2. Aşilamam da iptal olucak v3 bn adam akilli asilama bile olamiyorum. Benim durumumda olan var mi? Ne yapildi tavsiyeniz olursa lutfen paylasin🌸

16246861086138738542578535329584.jpg

Günaydın kızlar bugün akşam aşılama olalı 7 gün olucak karnımda kasığımda ara ara gaz sancısı gibi sancı var iğnenin etkisini kontrol etmek için test yaptım çizgi falan yoktu etkisi geçmiş sanırım ama ovülasyon testinden çizgi vardı. Sizde durumlar nasıl

Günaydın kızlar bugün akşam aşılama olalı 7 gün olucak karnımda kasığımda ara ara gaz sancısı gibi sancı var iğnenin etkisini kontrol etmek için test yaptım çizgi falan yoktu etkisi geçmiş sanırım ama ovülasyon testinden çizgi vardı. Sizde durumlar nasıl
Bende hala cook silik çizgi var 9.gün canım. Hayırlısı bakalım yaa hala iğnenin etkisi yada inşallah bebistir

Back