Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.
- Konu Sahibi Niloya444
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2021
- 107
- 53
- 28
- 35
Yumurta takibinde merional kullandım asilamadan sonra progestan kullaniyorumKızlar bisey sorucam yumurta takibinde hangis ilac asilamadan sonra hangi olac kullandiniz
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar sukurler olsun sonucum pozitif 4 gun once 7.76 ydi sonuc bugun 176 olmus nasil artia sizce darisi bekleyenlerin basina bende 7 yildir bekliyordum
- 23 Kasım 2018
- 258
- 186
- 53
Hemen telaşe kapılma canım, bu formda 2 gün hcg değeri değişmeyi de sonra yükseleni de okumuştum. Sen kendine stres yapma oluruna bırak ve olabildiğince dinlenKızlar benim bugün sonuç 99,98 çıktı. Kimyasala doğru gidiyor muyum? Galiba korktuğum başıma geliyor.
Aşılamanın 11. Günü 18,54
13. Günü 63,24
15.gunu 99,98.
- 4 Haziran 2021
- 91
- 79
- 38
İnşallah kuzum ya. Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor.Hemen telaşe kapılma canım, bu formda 2 gün hcg değeri değişmeyi de sonra yükseleni de okumuştum. Sen kendine stres yapma oluruna bırak ve olabildiğince dinlen
- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
3 sene once yumurta büyümede gonal f asilamadan sonra progestanKızlar bisey sorucam yumurta takibinde hangis ilac asilamadan sonra hangi olac kullandiniz
bu ay menopur asilamadan sonra yine progestan
- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
ayni yerde mi verdiniz saate dikkat ettiniz miKızlar benim bugün sonuç 99,98 çıktı. Kimyasala doğru gidiyor muyum? Galiba korktuğum başıma geliyor.
13. Günü 63,24
15.gunu 99,98.
- 4 Haziran 2021
- 91
- 79
- 38
Evet aynı yerde verdim. 3unu de hep akşam 6-8 arası verdim.ayni yerde mi verdiniz saate dikkat ettiniz mi
2 kati artmamis miKızlar benim bugün sonuç 99,98 çıktı. Kimyasala doğru gidiyor muyum? Galiba korktuğum başıma geliyor.
13. Günü 63,24
15.gunu 99,98.
- 4 Haziran 2021
- 91
- 79
- 38
Artmamıs2 kati artmamis mi
Çok teşekkür ederim inşallah sonucu paylaşacağımHayırlı sonuçlar alın inşallah
- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
Hayirli olsun canim saglikla gelsinKizlar sukurler olsun sonucum pozitif 4 gun once 7.76 ydi sonuc bugun 176 olmus nasil artia sizce darisi bekleyenlerin basina bende 7 yildir bekliyordum
- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
Kizlar gunaydin dun gonal f sonrasi kontrolum vardi dr yumurtalar ilaca cok iyi cevap veriyo dedi ve yine cok ve gelismis yumurta var carsamba tekrar gidecegim. Yumurtalar etkisini azaltir mi o güne kadar. Eger yine olursa 2. Aşilamam da iptal olucak v3 bn adam akilli asilama bile olamiyorum. Benim durumumda olan var mi? Ne yapildi tavsiyeniz olursa lutfen paylasin
Kızlar günaydın bugün 9.gün. yine dunkuyle aynı siliklikte çıplak gözle gorulen ikinci çizgi var. Bakalım nasıl olacak diğer gunler
Bende hala cook silik çizgi var 9.gün canım. Hayırlısı bakalım yaa hala iğnenin etkisi yada inşallah bebistirGünaydın kızlar bugün akşam aşılama olalı 7 gün olucak karnımda kasığımda ara ara gaz sancısı gibi sancı var iğnenin etkisini kontrol etmek için test yaptım çizgi falan yoktu etkisi geçmiş sanırım ama ovülasyon testinden çizgi vardı. Sizde durumlar nasıl
Ovulasyon testini atar misinBende hala cook silik çizgi var 9.gün canım. Hayırlısı bakalım yaa hala iğnenin etkisi yada inşallah bebistir
Bende yok yada test mi bozuk bilemedim. Dün 6.günümdü dün normal test yaptım yoktu, evelsi gün ovülasyon yaptım onda bariz belliydiBende hala cook silik çizgi var 9.gün canım. Hayırlısı bakalım yaa hala iğnenin etkisi yada inşallah bebistir