Ayy valla bilemedim kiBende yok yada test mi bozuk bilemedim. Dün 6.günümdü dün normal test yaptım yoktu, evelsi gün ovülasyon yaptım onda bariz belliydi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.
- Konu Sahibi Niloya444
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2018
- 258
- 186
- 53
Fotoğraftan görünmüyor canım. Yarın birgün tekrarla sürekli yavaş yavaş koyulaşması gerekir silik de olsa görüniyorsaKızlar günaydın bugün 9.gün. yine dunkuyle aynı siliklikte çıplak gözle gorulen ikinci çizgi var. Bakalım nasıl olacak diğer gunler
Evet canım fotoda görünmüyor farkındayım. Ben size hergun test yapacam dedim ya yapıyorum. Dünkü çok silik çok zor görünüyor çıplak gözle. Bugünde silik ama kendini çok zorlamadan görünüyor. HayırlısıFotoğraftan görünmüyor canım. Yarın birgün tekrarla sürekli yavaş yavaş koyulaşması gerekir silik de olsa görüniyorsa
- 23 Kasım 2018
- 258
- 186
- 53
Her gün yap at canım bize en azından bizde hangi gün koyulaşmaya başladığını görürürz o zamanlar yaparız.Evet canım fotoda görünmüyor farkındayım. Ben size hergun test yapacam dedim ya yapıyorum. Dünkü çok silik çok zor görünüyor çıplak gözle. Bugünde silik ama kendini çok zorlamadan görünüyor. Hayırlısı
Tabi tabi ilk asilamamda hiç birşey bilmiyordum. 0yle beklemiştim. Içim içimi yemişti. Bunda çok rahatım şükür. Rabbim bilir tabi de hissedersin diyorlar ya içimde his var ama ne diyeyim bekleyip gorecezHer gün yap at canım bize en azından bizde hangi gün koyulaşmaya başladığını görürürz o zamanlar yaparız.
- 23 Kasım 2018
- 258
- 186
- 53
Seninde mi 2.aşılama benimki de öyle. Galiba 2. Olunca ilki kadar pozitif bakamıyorum hayırlısı olsun canımTabi tabi ilk asilamamda hiç birşey bilmiyordum. 0yle beklemiştim. Içim içimi yemişti. Bunda çok rahatım şükür. Rabbim bilir tabi de hissedersin diyorlar ya içimde his var ama ne diyeyim bekleyip gorecez
Evet benimde 2. Ama ben ilkinde okadar pozitif değildim. Bunda da nötr davranıyorum. Sadece hissediyorumSeninde mi 2.aşılama benimki de öyle. Galiba 2. Olunca ilki kadar pozitif bakamıyorum hayırlısı olsun canım
Kaçıncı günden beri test yapıyorsunuzFotoğraftan görünmüyor canım. Yarın birgün tekrarla sürekli yavaş yavaş koyulaşması gerekir silik de olsa görüniyorsa
Bende bilemedim kiAyy valla bilemedim ki
- 4 Haziran 2021
- 91
- 79
- 38
Kızlar doktor içime su serpti resmen. Gebelik daha çok yeni bu değerler gayet normal dedi. Ben kimyasal gebelikten çok korkuyorum dedim. Rahmine baktığımda herşey yolunda görünüyor kimyasala dönmez diye düşünüyorum tabi Allah'ın bilecegi şey Pazartesi yeniden kan ver sonucu bana bildir seninde benimde içiniz rahat etsin dedi. Dua edin bana Aa birde 5 temmuzda keseyi görürüz inşallah dedi
- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 43
- 35
İns cnm Rabbim sağlıklı bir gebelik haberiyle mujdelesin içini ferah tut herşey güzel olacak insKızlar doktor içime su serpti resmen. Gebelik daha çok yeni bu değerler gayet normal dedi. Ben kimyasal gebelikten çok korkuyorum dedim. Rahmine baktığımda herşey yolunda görünüyor kimyasala dönmez diye düşünüyorum tabi Allah'ın bilecegi şey Pazartesi yeniden kan ver sonucu bana bildir seninde benimde içiniz rahat etsin dedi. Dua edin bana Aa birde 5 temmuzda keseyi görürüz inşallah dedi
Aaa çok şükür canım benim rabbim sağlıklı eylesin❤Kızlar doktor içime su serpti resmen. Gebelik daha çok yeni bu değerler gayet normal dedi. Ben kimyasal gebelikten çok korkuyorum dedim. Rahmine baktığımda herşey yolunda görünüyor kimyasala dönmez diye düşünüyorum tabi Allah'ın bilecegi şey Pazartesi yeniden kan ver sonucu bana bildir seninde benimde içiniz rahat etsin dedi. Dua edin bana Aa birde 5 temmuzda keseyi görürüz inşallah dedi
- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Çokkk sevindim arkadaşım inşallah güzel haber alıcaz sen iyi düşün olur mu ben iyi düşünmenin etkisine gerçekten inanıyorum ben ne zaman içimi karartım kötü şeyler oluyor güzel düşünelimKızlar doktor içime su serpti resmen. Gebelik daha çok yeni bu değerler gayet normal dedi. Ben kimyasal gebelikten çok korkuyorum dedim. Rahmine baktığımda herşey yolunda görünüyor kimyasala dönmez diye düşünüyorum tabi Allah'ın bilecegi şey Pazartesi yeniden kan ver sonucu bana bildir seninde benimde içiniz rahat etsin dedi. Dua edin bana Aa birde 5 temmuzda keseyi görürüz inşallah dedi
- 4 Haziran 2021
- 91
- 79
- 38
İnşallah kuzum inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahÇokkk sevindim arkadaşım inşallah güzel haber alıcaz sen iyi düşün olur mu ben iyi düşünmenin etkisine gerçekten inanıyorum ben ne zaman içimi karartım kötü şeyler oluyor güzel düşünelim
- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Bence 14gün kan ver garanti olsun canımHanımlar ben 12 günümde test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı kana baktırmam gerekirmi?
Pazartesi vericem cnmBence 14gün kan ver garanti olsun canım
- 27 Haziran 2021
- 25
- 14
- 3
- 36
- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 43
- 35
Kan değerin daha çok yeni olduğunu gösteriyor 1 haftalık olabilir bu süreçten sonra sürekli artış bekliyeceksin bı arkadaşın da 7 çıkmıştı değeri yükseldi maşallah ins seninde yükselirKızlar merhaba 18 haziranda asilama yaptırdım catlatma ignesi 16 si dün akşam kan testi 6 cıktı ama idrar testleri 8 9 10 günler silik 10.gün sabahı çok azaldı akşamı çok net iki çizgi cıktı sizce yükselir mi böyle olan varmı çok kafam karıştı
- 27 Haziran 2021
- 25
- 14
- 3
- 36
Inşallah kuzum ya allah isteyen herkese nasip etsin banadaKan değerin daha çok yeni olduğunu gösteriyor 1 haftalık olabilir bu süreçten sonra sürekli artış bekliyeceksin bı arkadaşın da 7 çıkmıştı değeri yükseldi maşallah ins seninde yükselir