• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bugun kan verdim ustune bi kac saat sonra regli oldum . Insallah tutan vardir 🙏🏻

Yaa benim perşembe 14. Günü yaptırsam erken mi olur yine sen tekrarladınmı peki kan testini kuzum
Korkuyorum yaptırmaya 😄 belirtin varmı hic benim ara ara kasıklarına sancı giriyor şimdide bel ağrısı
Hiç bir fikrim yok bugün sabah kaynanam aradı sağolsun bütün moralimi alt üst etti. Çok üzüldüm agladim saatlerce. Şuan ne düşüneceğini bile biilmiyorum
Insanlar çok acımasız boşver üzülme kimse için canım

Korkuyorum yaptırmaya 😄 belirtin varmı hic benim ara ara kasıklarına sancı giriyor şimdide bel ağrısı basladi
Bnmde Perşembe 15. Gün canım. Bi 6. Gün cok belirgin kramp girdi kasığıma ondan sonra yine normale döndü cok az iğne sızısı gbi birşeyler oluyor bugün. Bide goguslerimde biraz hassasiyet baska hic bir belirti yok. Uzulsemmi bilmiyorum 😕😕 bel ağrısı bende hep olağan bisey onu saymıyorum 😕😕

Hiç bir fikrim yok bugün sabah kaynanam aradı sağolsun bütün moralimi alt üst etti. Çok üzüldüm agladim saatlerce. Şuan ne düşüneceğini bile biilmiyorum
Biliyorum zor ama kimsenin canını sıkmasın izin verme canım. Cefayı çeken sensin birşey olsa yine sen üzüleceksin

Günaydın kızlar bugün akşam aşılama olalı 10 gün olacak, pazar da adet günüm acaba evde erken gebelik testi yapsam mı ki yoksa bekleyip kan mı versem

Canim gazin hala devam ediyor mu
Hmm benim aşılama akşamında başladı yeni rahatladim desem yeridir. Sperm yıkama işleminde kullanılan sivilarinda şişkinlik yaptığını duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama. Bir de benim 4 olgun yumurtam vardı 2 tanesi hala catlamamis büyümüş bir şekilde orda duruyordu devasa 😁😁. Onlarda karında şişkinlik yapıyor. Doktorum bunlar küçülecek merak etme ded

Korkuyorum yaptırmaya 😄 belirtin varmı hic benim ara ara kasıklarına sancı giriyor şimdide bel ağrısı basladi
Yani pek bir belirtim yok sadece sabah kalkınca göğüs ağrısı yaşıyorum gün içinde de dokunamıyırum anlamadım neden şiştiler bide ara ara sancı giriyor kasığıma bacağım dahil test mi alsam diyorum bugün 12. Gün 😃😃

Back
X