Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.
- Konu Sahibi Niloya444
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Haziran 2021
- 91
- 79
- 38
İnşallah kuzum. Yaz mutlaka sonucunu. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahBende öyle düşünüyorum cnm cuma günü yapayım dedim hayırlısı artık ins bizlerde güzel sonuçlar alırız
- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 43
- 35
Aminn cnm aminİnşallah kuzum. Yaz mutlaka sonucunu. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Hayırlı sonuçlar alasın kuzum❤Bu topiğin son aşılamasını da bugün ben oldum galibagünlerdir yazdıklarınızı okuyup heyecanlanıyorum rabbim hepimize nasip etsin
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
Güzel sonuçlar alırsın inşallahBu topiğin son aşılamasını da bugün ben oldum galibagünlerdir yazdıklarınızı okuyup heyecanlanıyorum rabbim hepimize nasip etsin
- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
Yaa benim perşembe 14. Günü yaptırsam erken mi olur yine sen tekrarladınmı peki kan testini kuzumBende 18nde asilama oldum test yaptırdım 6 cıktı kafan çok karışıyor yaptırma bence bekle
- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
Hadi bakalım ne zaman yaptırcaksın kan testini
Bende 18 inde yaptırdım canım bekliyorum bakayım
Hiç bir fikrim yok bugün sabah kaynanam aradı sağolsun bütün moralimi alt üst etti. Çok üzüldüm agladim saatlerce. Şuan ne düşüneceğini bile biilmiyorumHadi bakalım ne zaman yaptırcaksın kan testini
- 27 Haziran 2021
- 25
- 14
- 3
- 36
Korkuyorum yaptırmaya belirtin varmı hic benim ara ara kasıklarına sancı giriyor şimdide bel ağrısı basladiYaa benim perşembe 14. Günü yaptırsam erken mi olur yine sen tekrarladınmı peki kan testini kuzum
- 27 Haziran 2021
- 25
- 14
- 3
- 36
Korkuyorum yaptırmaya belirtin varmı hic benim ara ara kasıklarına sancı giriyor şimdide bel ağrısıYaa benim perşembe 14. Günü yaptırsam erken mi olur yine sen tekrarladınmı peki kan testini kuzum
Insanlar çok acımasız boşver üzülme kimse için canımHiç bir fikrim yok bugün sabah kaynanam aradı sağolsun bütün moralimi alt üst etti. Çok üzüldüm agladim saatlerce. Şuan ne düşüneceğini bile biilmiyorum
Haklisiniz. Kendimi toparlamam lazimKorkuyorum yaptırmaya belirtin varmı hic benim ara ara kasıklarına sancı giriyor şimdide bel ağrısı
Insanlar çok acımasız boşver üzülme kimse için canım
- 23 Şubat 2021
- 243
- 158
- 23
Bnmde Perşembe 15. Gün canım. Bi 6. Gün cok belirgin kramp girdi kasığıma ondan sonra yine normale döndü cok az iğne sızısı gbi birşeyler oluyor bugün. Bide goguslerimde biraz hassasiyet baska hic bir belirti yok. Uzulsemmi bilmiyorum bel ağrısı bende hep olağan bisey onu saymıyorumKorkuyorum yaptırmaya belirtin varmı hic benim ara ara kasıklarına sancı giriyor şimdide bel ağrısı basladi
- 23 Kasım 2018
- 258
- 186
- 53
Biliyorum zor ama kimsenin canını sıkmasın izin verme canım. Cefayı çeken sensin birşey olsa yine sen üzüleceksinHiç bir fikrim yok bugün sabah kaynanam aradı sağolsun bütün moralimi alt üst etti. Çok üzüldüm agladim saatlerce. Şuan ne düşüneceğini bile biilmiyorum
Canim gazin hala devam ediyor mu
Hmm benim aşılama akşamında başladı yeni rahatladim desem yeridir. Sperm yıkama işleminde kullanılan sivilarinda şişkinlik yaptığını duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama. Bir de benim 4 olgun yumurtam vardı 2 tanesi hala catlamamis büyümüş bir şekilde orda duruyordu devasa . Onlarda karında şişkinlik yapıyor. Doktorum bunlar küçülecek merak etme ded
- 4 Haziran 2021
- 91
- 79
- 38
Çok nadir ağrım oluyor kuzum artık günde 1 ya da 2 kere en fazla o da. Gece rahat uyuyorum artık. Şimdi de ateş basmaları başladı durup durup 5-10 dk süren ateş basmaları yaşıyorum.Canim gazin hala devam ediyor mu
- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
Yani pek bir belirtim yok sadece sabah kalkınca göğüs ağrısı yaşıyorum gün içinde de dokunamıyırum anlamadım neden şiştiler bide ara ara sancı giriyor kasığıma bacağım dahil test mi alsam diyorum bugün 12. GünKorkuyorum yaptırmaya belirtin varmı hic benim ara ara kasıklarına sancı giriyor şimdide bel ağrısı basladi