• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok sağolun rabbim gönlümüze göre versin insallah bu arada sizin ilk bebek mi olacak nasipse
Evet ilk olacak kuzum nasip olursa. Lanet olasıca PCOS var bende. 4 yıldır evliyim. Sağlıklı-sagliksiz hiç gebelik elde edememiştim daha önce. Adet bile olmuyorum doğru düzgün desem yeridir. 😁😁

Evet ilk olacak kuzum nasip olursa. Lanet olasıca PCOS var bende. 4 yıldır evliyim. Sağlıklı-sagliksiz hiç gebelik elde edememiştim daha önce. Adet bile olmuyorum doğru düzgün desem yeridir. 😁😁
Ayy malesef bende de pco var. 3yil olacak benimde aynen sağlıklı sağlıksız hiç gebelik oluşmadı. Ama bu sefer nasip olur insallah

Benim aşırı gaz sancım oldu. Birazda göğüs hassasiyetim var. Gaz problemim hala devam ediyor, hassasiyette aynı şekilde gerçi 😁 başka bir belirtim yok. 11.gun kanda 18,54, 13.gun kanda 63,24 çıktı. Bugünde artmıştır inşallah.
Oyy maşallah maşallah inşallah bundan sonrası hep güzel hayırlı sonuçlar olur canım ❤️Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌼

Oyy maşallah maşallah inşallah bundan sonrası hep güzel hayırlı sonuçlar olur canım ❤️Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌼
Amin inşallah kuzum. Hepimiz için inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🤲

Benim aşırı gaz sancım oldu. Birazda göğüs hassasiyetim var. Gaz problemim hala devam ediyor, hassasiyette aynı şekilde gerçi 😁 başka bir belirtim yok. 11.gun kanda 18,54, 13.gun kanda 63,24 çıktı. Bugünde artmıştır inşallah.
Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşaallah canım

şöyle soyliyim gece yatmadan bir saat once bile icsem progestani son yarim saatim çok kötü geçiyor. başım fırıl fırıl dönüyor yattığım yerde dahi o yüzden tam yataga girerken alıyorum. bildigim kadarıyla progestan fitil seklinde de alinabiliyor doktorunu arayip durumu anlatirsan fitile cevirir bu etkileri yaşamazsın
Yan etki yaparsa fitil olarak kullanabilirsin demişti olmadı öyle devam ederim

Kizlar sukurler olsun sonucum pozitif 4 gun once 7.76 ydi sonuc bugun 176 olmus nasil artia sizce darisi bekleyenlerin basina bende 7 yildir bekliyordum
Canım çok çok güzel artmış masallah😍 7.76 2gun sonra 2kat artmış olsa 15 falan desek. 4 gün sonra 30 kusurlerde olmalı ama seninkinin maşallahı var. Rabbim sagliklada kucağına aldırsın insallah🤲

Kizlar sukurler olsun sonucum pozitif 4 gun once 7.76 ydi sonuc bugun 176 olmus nasil artia sizce darisi bekleyenlerin basina bende 7 yildir bekliyordum
Çok çok sevindim gözün aydın güzel anne adayı 💕🌸❤️güzel artışın gayet iyi maşallah ♥️🌼bundan sonrası sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah 💕

Çok sevindim canım. Sağlıkla sihhatle al kucağına inşallah 🤲🤲 bende az sonra gidip kan vereceğim 🌝

Back