- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
normal canim biraz daha bekle progestan kullaniyor muydun biraktin miKızlar bugün testim negatif çıktı aşılamadan sonra 14.gün ve bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu lekelenme olmuş böyle peçeteyle silersinde belli olur ya o şekilde açık kahverengi. Normal mi sizce acaba doktora görünmeli miyim kist falan mı oldu ki
Yok kullanmıyorum en son 8 Haziran'da ovitrelle vuruldum sonra hiç ilaç falan almadımnormal canim biraz daha bekle progestan kullaniyor muydun biraktin mi
bir iki gün daha beklemeni tavsiye ederim bazen geç sökülüyor adet. eğer kist varsa da adetinle atilacak muhtemelen.Yok kullanmıyorum en son 8 Haziran'da ovitrelle vuruldum sonra hiç ilaç falan almadım
Amin cnm güzel haberini bekliyorum insBende de çukolata kisti var. Haberleşelim yine burdan Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Kızlar bugün testim negatif çıktı aşılamadan sonra 14.gün ve bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu lekelenme olmuş böyle peçeteyle silersinde belli olur ya o şekilde açık kahverengi. Normal mi sizce acaba doktora görünmeli miyim kist falan mı oldu ki
Kızlar bugün testim negatif çıktı aşılamadan sonra 14.gün ve bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu lekelenme olmuş böyle peçeteyle silersinde belli olur ya o şekilde açık kahverengi. Normal mi sizce acaba doktora görünmeli miyim kist falan mı oldu ki
Kan testin mi negatif. Gebe değilsen eğer kullandığımız ilaçlar dengemizi bozuyor maalesef hemen kist düşünmeyin. Ben de normal ader günümde yani aşılamadan sonra 14. gün lekenme başladı sadece peçetede görebildiğim pembe yada kahverengi ilk başta üstüne görme sandım test yaptım negatifti. Bu lekenme tam 5 gün sürdü adete dönmedi. Sonrasında 5 gün da temizkaldım ve adet oldum . Yani Normal adet r tarihimi 11 gün sonra tam adet oldum. İlaçlar çok yanıltıyor. Sanki hamile gibi belirtileri yaşamamız çok normal çünkü full hormon basılıyır diye düşünüyorum hiç birini görmüyorum artık sadece adet tarihimi bekleyip o zaman kan testi yapmayı planlıyorumKızlar bugün testim negatif çıktı aşılamadan sonra 14.gün ve bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu lekelenme olmuş böyle peçeteyle silersinde belli olur ya o şekilde açık kahverengi. Normal mi sizce acaba doktora görünmeli miyim kist falan mı oldu ki
Evet kan testim negatif Açıklamanız için teşekkür ederim sanırım benim de öyle olacakKan testin mi negatif. Gebe değilsen eğer kullandığımız ilaçlar dengemizi bozuyor maalesef hemen kist düşünmeyin. Ben de normal ader günümde yani aşılamadan sonra 14. gün lekenme başladı sadece peçetede görebildiğim pembe yada kahverengi ilk başta üstüne görme sandım test yaptım negatifti. Bu lekenme tam 5 gün sürdü adete dönmedi. Sonrasında 5 gün da temizkaldım ve adet oldum . Yani Normal adet r tarihimi 11 gün sonra tam adet oldum. İlaçlar çok yanıltıyor. Sanki hamile gibi belirtileri yaşamamız çok normal çünkü full hormon basılıyır diye düşünüyorum hiç birini görmüyorum artık sadece adet tarihimi bekleyip o zaman kan testi yapmayı planlıyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeEvet kan testim negatif Açıklamanız için teşekkür ederim sanırım benim de öyle olacak
Bende senden güzel haberler bekliyorum canım, bugün bende pek bir belirti yok ilacın etkisi geçiyor sanırımAmin cnm güzel haberini bekliyorum ins
Günaydın cnm benim kasığımda az az ağrı giriyor ama bilemedim cnmBende senden güzel haberler bekliyorum canım, bugün bende pek bir belirti yok ilacın etkisi geçiyor sanırım
Kacinci gun ve kac dakika sonra koyulastiİdrar testinin yavaş yavaş koyulaşmasına ümitlenilmeli mi hala iğne etkisi mi diye düşünmek lazım
Aşılamadan 6 gün sonra mı. Benim aşılamama bu gün 9 gün oldu hala hassasiyeti devam ediyor aynı zamanda adet gibi ağrılarım da varKızlar iyi geceler. 6.günden sonra hala göğüs hassasiyeti devam eden var mi
Ben merakımdan aşılamanın 6 cı günü yaptığım da aşırı silik çizgi vardı yok gibiydi. İğne etkisi olduğunu biliyordum bugün aşılamanın 11ci günü çizgi baya belli olmaya başlamış. Yaptığım gibi saniyesinde çıkıyor. Evet kan tahlini beklicem ama yine de içimde bi umut doğdu çünkü yumurtam çatlamadı mı acaba diye çok üzülüyordum. Herşey nasip beklicez artıkKacinci gun ve kac dakika sonra koyulasti
Ayy hadi inşallah günden güne koyulaşıp güzel haberler alman dileğiyle
Hadi bakalim inşallah diyelimAyy hadi inşallah günden güne koyulaşıp güzel haberler alman dileğiyle2 sonra ben inanıyorum daha da koyunolacak benim kimyasal gebeliğimde 13 gün baya baya net belliydi onyğzden 13 14 güne kadar bekleyelim bakalım
Hadi bakalim inşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?