Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar nasılsınız. Bugün aşılamanın 7. Günü düne kadar gram belirti yoktu dün kasıklarıma fena kramp girdi. Bugünde yumurta beyazı akıntım oldu. Sizce yerleşme olmuş olabilirmi. ??
Benim aşılama akşamından beri ağrı ve gaz sorunum var kuzum. Benim bugün 13. Günüm. 11 gün kanda değerim 18,54 çıktı. Bugün tekrar yapacağım. Bu arada benimde beyaz akintim oldu. tabii herkeste belirtiler çok farklı oluyor.

Kizlar bugun asilamanin 13 gunu idrar testi belirgin sekilde pozitif oldu galiba
Canım sen aşılama yapılan günü de sayiyorsun sanırım. 11 haziranda yaptirmistin yanlış hatırlamıyorsam. Bugün 12. Günün senin. Kaset teste çıkmışsa kanda da çıkacaktır. Ben 11. Gün kan vermeden kaset teste bakmıştım çok silik çıktı gittim kan verdim değerim 18.54 çıktı.

Ben asilama gununude sayiyorum evet o eger sayilmiyosa asilamanin 10 gunu kanda 7.76 cikmisti

Hayırlısını versin im rabbim m cümlemize benim de sebepsiz olunca bir engel olmayınca hep unutlanıyordum. Ama bu aşılamam da şu an 1 haftam var ama hiç bir şekilde olumlu hissiytım yok hiç umutlanmıyırum

İns güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla bana ikingun sonra dedi sonrada gün aşırı şuan belirtilerinin var mı
İnşallah canım. Belirtim yok ilk 2 gün çok kasık ağrım oldu. Şimdi de sabahları 2 gündür halsizlik aşırı derecede baş dönmesi oluyor ama ben onu progestanın yaptığını düşünüyorum hap olarak alıyorum çünkü. Birde ara ara kasık ağrım oluyor, ayakta kalıncada bel ağrım. Senin var mı peki belirtilerin

Aynı seylwri yaşıyoruz cnm birde kendimi durdurmasam sürekli bişey yeme isteği var ama mide bulantısı oluyor dediğin gibi ilacın yan etkisi olabilir ins güzel sonuçlar alırız

Aynı seylwri yaşıyoruz cnm birde kendimi durdurmasam sürekli bişey yeme isteği var ama mide bulantısı oluyor dediğin gibi ilacın yan etkisi olabilir ins güzel sonuçlar alırız
Ben bişey yiyemiyorum yeme isteği var ama yiyince aniden midem bulanmaya başlıyor. İnşallah canım. 1 yıldır istiyoruz bu ilk aşılamam senin ki de mi ilk

Benimde ilk 2 aşılamada öyleydi yavrum. Bu sefer aşılamadan sonra hic bişey olmadı. Dun kramp girdi kasıklarıma bugünde biraz oldu sabahta beyaz akıntı oldu. Herkesde ve her seferinde değişik belirtiler oluyor.. insan şaşırıyor ne dusuncegini. En iyisi hiç kendini dinlememek ama ahhh bu duygular...

Aslında idrarda çıkması için çok erken değilmi yanlış mı biliyorum. Kan testi sonuçlarını da bekliyoruz inşallah güel haberler alırsın.
Hayir erken degil eger yoksa hic bi sekilde cikmiyo 11 gunde 12 gunde bile cikmiyo ki benim 11 gunden beri cikiyor bugun baya koyu cikti testi atabilsem aticam da atamiyorum

Kızlar bugün testim negatif çıktı aşılamadan sonra 14.gün ve bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu lekelenme olmuş böyle peçeteyle silersinde belli olur ya o şekilde açık kahverengi. Normal mi sizce acaba doktora görünmeli miyim kist falan mı oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…