Benim aşılama akşamından beri ağrı ve gaz sorunum var kuzum. Benim bugün 13. Günüm. 11 gün kanda değerim 18,54 çıktı. Bugün tekrar yapacağım. Bu arada benimde beyaz akintim oldu. tabii herkeste belirtiler çok farklı oluyor.Kızlar nasılsınız. Bugün aşılamanın 7. Günü düne kadar gram belirti yoktu dün kasıklarıma fena kramp girdi. Bugünde yumurta beyazı akıntım oldu. Sizce yerleşme olmuş olabilirmi. ??
Canım sen aşılama yapılan günü de sayiyorsun sanırım. 11 haziranda yaptirmistin yanlış hatırlamıyorsam. Bugün 12. Günün senin. Kaset teste çıkmışsa kanda da çıkacaktır. Ben 11. Gün kan vermeden kaset teste bakmıştım çok silik çıktı gittim kan verdim değerim 18.54 çıktı.Kizlar bugun asilamanin 13 gunu idrar testi belirgin sekilde pozitif oldu galiba
Buraya doktorun sonucunu da yaz olur mu
Hayirlisi olsun canim ya uzulme ayni durumdayiz sanirim Rabbim tez vakitte muradimizi versin insMalesef kan sonucum da 0.2 çıktı 14.gün
Amin insallah pes etmek yok. Bu arada adet olmam lazim olmadi kise cevirmis olobilir acaip sisim elim vucudum yüzüm. Sizdede oyle oldumuHayirlisi olsun canim ya uzulme ayni durumdayiz sanirim Rabbim tez vakitte muradimizi versin ins
Ben asilama gununude sayiyorum evet o eger sayilmiyosa asilamanin 10 gunu kanda 7.76 cikmistiCanım sen aşılama yapılan günü de sayiyorsun sanırım. 11 haziranda yaptirmistin yanlış hatırlamıyorsam. Bugün 12. Günün senin. Kaset teste çıkmışsa kanda da çıkacaktır. Ben 11. Gün kan vermeden kaset teste bakmıştım çok silik çıktı gittim kan verdim değerim 18.54 çıktı.
İnşallah senden de güzel haberler alalım canımBen asilama gununude sayiyorum evet o eger sayilmiyosa asilamanin 10 gunu kanda 7.76 cikmisti
İns güzel sonuçlar alırızAynı gün olmuşuz, benimde cumartesi oldu aşılamam
Merhaba Beylikdüzündeyim ben şuan tedavimi Mehmet alicik de görüyorum çok da memnunumKizlar size bisey sorucam istanbul da avrupa yakasinda beylikdüzü dr giden varmi arkadaslar yada kırklereli luleburgaz tarafinda tutan dr varmi yada memnun olan rica ediyorum
Yok ben de hic oyle seyler su anda sadece adet oncesi sisligim var birazAmin insallah pes etmek yok. Bu arada adet olmam lazim olmadi kise cevirmis olobilir acaip sisim elim vucudum yüzüm. Sizdede oyle oldumu
Maalesef iğne etkisi nr xaman geçeceği belli olmuyorama bende 11 gün yapmak zorundayım ona göre 13 günde yapıp artış varsa doktora gitmem lazım merkeze uzak olduğum için böyle olmak zorunda. Ha heveslenirmiyim hayır kimyasal yaşadığım için sonuç bende bitmiyor ne zman ki katlamalar güzel artacak o zaman heveslenirim
Hayırlısını versin im rabbim m cümlemize benim de sebepsiz olunca bir engel olmayınca hep unutlanıyordum. Ama bu aşılamam da şu an 1 haftam var ama hiç bir şekilde olumlu hissiytım yok hiç umutlanmıyırumMaalesef iğne etkisi nr xaman geçeceği belli olmuyorama bende 11 gün yapmak zorundayım ona göre 13 günde yapıp artış varsa doktora gitmem lazım merkeze uzak olduğum için böyle olmak zorunda. Ha heveslenirmiyim hayır kimyasal yaşadığım için sonuç bende bitmiyor ne zman ki katlamalar güzel artacak o zaman heveslenirim sanırım
Kizlar bugun asilamanin 13 gunu idrar testi belirgin sekilde pozitif oldu galiba
Aslında idrarda çıkması için çok erken değilmi yanlış mı biliyorum. Kan testi sonuçlarını da bekliyoruz inşallah güel haberler alırsın.Kizlar bugun asilamanin 13 gunu idrar testi belirgin sekilde pozitif oldu galiba
İnşallah canım. Belirtim yok ilk 2 gün çok kasık ağrım oldu. Şimdi de sabahları 2 gündür halsizlik aşırı derecede baş dönmesi oluyor ama ben onu progestanın yaptığını düşünüyorum hap olarak alıyorum çünkü. Birde ara ara kasık ağrım oluyor, ayakta kalıncada bel ağrım. Senin var mı peki belirtilerinİns güzel sonuçlar alırızhayırlısıyla bana ikingun sonra dedi sonrada gün aşırı şuan belirtilerinin var mı
Aynı seylwri yaşıyoruz cnm birde kendimi durdurmasam sürekli bişey yeme isteği var ama mide bulantısı oluyor dediğin gibi ilacın yan etkisi olabilir ins güzel sonuçlar alırızİnşallah canım. Belirtim yok ilk 2 gün çok kasık ağrım oldu. Şimdi de sabahları 2 gündür halsizlik aşırı derecede baş dönmesi oluyor ama ben onu progestanın yaptığını düşünüyorum hap olarak alıyorum çünkü. Birde ara ara kasık ağrım oluyor, ayakta kalıncada bel ağrım. Senin var mı peki belirtilerin
Ben bişey yiyemiyorum yeme isteği var ama yiyince aniden midem bulanmaya başlıyor. İnşallah canım. 1 yıldır istiyoruz bu ilk aşılamam senin ki de mi ilkAynı seylwri yaşıyoruz cnm birde kendimi durdurmasam sürekli bişey yeme isteği var ama mide bulantısı oluyor dediğin gibi ilacın yan etkisi olabilir ins güzel sonuçlar alırız
Evet cnm benimde ilk piko var bende ins güzel olurBen bişey yiyemiyorum yeme isteği var ama yiyince aniden midem bulanmaya başlıyor. İnşallah canım. 1 yıldır istiyoruz bu ilk aşılamam senin ki de mi ilk
Bende de çukolata kisti var. Haberleşelim yine burdan Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahEvet cnm benimde ilk piko var bende ins güzel olur
Benim aşılama akşamından beri ağrı ve gaz sorunum var kuzum. Benim bugün 13. Günüm. 11 gün kanda değerim 18,54 çıktı. Bugün tekrar yapacağım. Bu arada benimde beyaz akintim oldu. tabii herkeste belirtiler çok farklı oluyor.
Hayir erken degil eger yoksa hic bi sekilde cikmiyo 11 gunde 12 gunde bile cikmiyo ki benim 11 gunden beri cikiyor bugun baya koyu cikti testi atabilsem aticam da atamiyorumAslında idrarda çıkması için çok erken değilmi yanlış mı biliyorum. Kan testi sonuçlarını da bekliyoruz inşallah güel haberler alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?