• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar tup bebek icin 2 mi 3 mu asilama yaptirmak lazim
Eşinizde ve sizde bir sıkıntı yoksa infertilite ise yani. En az 2 aşılama hiç çocupunız olmayacak ve 3 yıllık evlilik süresi istiyorlar. Şartşar tamamsa rapor çıkarıyorsunuz. 3 defa tüp bebek devlet tarafından karşılanıyor. Ama ileri yaş yada sizde eşinizle ilegili özel durumlara göre hemen yapılabiliyor. Mesela tüp bebek de yaş ileri değilse tek yumurta döllüyorlar ileri yaş gurubundaysanız eğer 2 yumurta döllenebiliyor diyebiliyorum. Yanlışım yoksa

Biz senle ayni gun olmustuk canim senin gozun aydin ben sevinemiyorum dun sonucum 7.76 cikti
Merhaba konuya somradan müdahil oluyorum öncesini bilmiyorum ama. İlk aşılamam da benim 11. Gün değerim 5.5 çıkmıştı heycanlanmıştım ama tabi sonra düştü. Acele etmemek gerekli kan testinde çünkü çatlatma iğnenin etkisi sürermiş.. Şimdi ikinci aşılamam oldu yarın tam 7. Gün olacak 15. Gün test yapmayı düşünüyorum. Rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin

Kizlar suan cok kotuyum dun benim asilamin 11 gunuydu uyanir uyanmaz karin agrisi basladi bugunde ayni sekilde ama bugun dunden daha siddetli hem agriyor hemde cok gaz var benim e2 degerimde 1900 du yani baya yumurtam vardi ohss olmus olabilir miyim bugun asilamanin 12 ignenin 14 gunu cok korkuyorum

Kizlar suan cok kotuyum dun benim asilamin 11 gunuydu uyanir uyanmaz karin agrisi basladi bugunde ayni sekilde ama bugun dunden daha siddetli hem agriyor hemde cok gaz var benim e2 degerimde 1900 du yani baya yumurtam vardi ohss olmus olabilir miyim bugun asilamanin 12 ignenin 14 gunu cok korkuyorum
Canım iğne ile mi ilaçla mı yumurta gelişti hangi ilacı kullandın

Merhaba. Bende 18 haziranda ilk asilamami yaptırdım bizde de erkek faktörü var. Bende de sağ överse hafif pco görünümü mevcutmuş. Kızlar bu benin 2. Asilama deneyimim ilki nisan ayında olmuştu. Gonal f 450lik günde 75 ünite kullandım 17haziranda ki kontrolümde 3tane kocaman kocaman yumurtalar olmuş masallah😄 doktor bugün hemen ovitrelle çatlama iğnesini vur sabah 10 da asilama yapacaz dedi. 18 haziranda asilamami yaptık bekliyorum. Dün 3. Gunu yalandan çizgiyi gormek için test yaptım varmış. Test sipariş verip hergun yapmayı düşünüyorum. Iğne etkisi ne zaman bitecek diye. Ek olarak inofolic combi kullanmaya başladım. Diyabet hastasiyim ınsulin kullanıyorum. Birbirimize dua edelim kızlar inşallah gönlümüze göre verir rabbim🤲 en kısa ve hayırlı zamanda.
Canım sonucunu mutlaka beni alıntıyalarak paylaş inşallah en güzel sonuçlar sizin olur

Test yapabilirsin umarım pozitiftir sen yine doktoruna sor

Merhaba konuya somradan müdahil oluyorum öncesini bilmiyorum ama. İlk aşılamam da benim 11. Gün değerim 5.5 çıkmıştı heycanlanmıştım ama tabi sonra düştü. Acele etmemek gerekli kan testinde çünkü çatlatma iğnenin etkisi sürermiş.. Şimdi ikinci aşılamam oldu yarın tam 7. Gün olacak 15. Gün test yapmayı düşünüyorum. Rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin
Maalesef iğne etkisi nr xaman geçeceği belli olmuyor 😏ama bende 11 gün yapmak zorundayım ona göre 13 günde yapıp artış varsa doktora gitmem lazım merkeze uzak olduğum için böyle olmak zorunda. Ha heveslenirmiyim hayır kimyasal yaşadığım için sonuç bende bitmiyor ne zman ki katlamalar güzel artacak o zaman heveslenirim sanırım

Kizlar size bisey sorucam istanbul da avrupa yakasinda beylikdüzü dr giden varmi arkadaslar yada kırklereli luleburgaz tarafinda tutan dr varmi yada memnun olan rica ediyorum

Kızlar nasılsınız🌼. Bugün aşılamanın 7. Günü düne kadar gram belirti yoktu dün kasıklarıma fena kramp girdi. Bugünde yumurta beyazı akıntım oldu. Sizce yerleşme olmuş olabilirmi. ??😕😕

Back