• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün testim negatif çıktı aşılamadan sonra 14.gün ve bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu lekelenme olmuş böyle peçeteyle silersinde belli olur ya o şekilde açık kahverengi. Normal mi sizce acaba doktora görünmeli miyim kist falan mı oldu ki
normal canim biraz daha bekle progestan kullaniyor muydun biraktin mi

Kızlar bugün testim negatif çıktı aşılamadan sonra 14.gün ve bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu lekelenme olmuş böyle peçeteyle silersinde belli olur ya o şekilde açık kahverengi. Normal mi sizce acaba doktora görünmeli miyim kist falan mı oldu ki

Kan testin mi negatif. Gebe değilsen eğer kullandığımız ilaçlar dengemizi bozuyor maalesef hemen kist düşünmeyin. Ben de normal ader günümde yani aşılamadan sonra 14. gün lekenme başladı sadece peçetede görebildiğim pembe yada kahverengi ilk başta üstüne görme sandım test yaptım negatifti. Bu lekenme tam 5 gün sürdü adete dönmedi. Sonrasında 5 gün da temizkaldım ve adet oldum . Yani Normal adet r tarihimi 11 gün sonra tam adet oldum. İlaçlar çok yanıltıyor. Sanki hamile gibi belirtileri yaşamamız çok normal çünkü full hormon basılıyır diye düşünüyorum hiç birini görmüyorum artık sadece adet tarihimi bekleyip o zaman kan testi yapmayı planlıyorum

Kan testin mi negatif. Gebe değilsen eğer kullandığımız ilaçlar dengemizi bozuyor maalesef hemen kist düşünmeyin. Ben de normal ader günümde yani aşılamadan sonra 14. gün lekenme başladı sadece peçetede görebildiğim pembe yada kahverengi ilk başta üstüne görme sandım test yaptım negatifti. Bu lekenme tam 5 gün sürdü adete dönmedi. Sonrasında 5 gün da temizkaldım ve adet oldum . Yani Normal adet r tarihimi 11 gün sonra tam adet oldum. İlaçlar çok yanıltıyor. Sanki hamile gibi belirtileri yaşamamız çok normal çünkü full hormon basılıyır diye düşünüyorum hiç birini görmüyorum artık sadece adet tarihimi bekleyip o zaman kan testi yapmayı planlıyorum
Evet kan testim negatif Açıklamanız için teşekkür ederim sanırım benim de öyle olacak

İdrar testinin yavaş yavaş koyulaşmasına ümitlenilmeli mi hala iğne etkisi mi diye düşünmek lazım 😏

16245283855053841643028163066908.jpg

Kacinci gun ve kac dakika sonra koyulasti
Ben merakımdan aşılamanın 6 cı günü yaptığım da aşırı silik çizgi vardı yok gibiydi. İğne etkisi olduğunu biliyordum bugün aşılamanın 11ci günü çizgi baya belli olmaya başlamış. Yaptığım gibi saniyesinde çıkıyor. Evet kan tahlini beklicem ama yine de içimde bi umut doğdu çünkü yumurtam çatlamadı mı acaba diye çok üzülüyordum. Herşey nasip beklicez artık🤗😊💕

Kızlar günleriniz nasıl geçiyor😄 biraz da sohbet edelim. Heyecan var mı? Mesela nedense bende hiç yok. Ilk asilamamda acaba olur mu falan diye sürekli düşünürdüm bunda saçma sapan şeylerle ugrasiyorum😄

Back