• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar günleriniz nasıl geçiyor😄 biraz da sohbet edelim. Heyecan var mı? Mesela nedense bende hiç yok. Ilk asilamamda acaba olur mu falan diye sürekli düşünürdüm bunda saçma sapan şeylerle ugrasiyorum😄
Bende değişik bir heyacan ve belirsizlik var günler aşırı yavaş geçiyor ve bu platform olmasa evde iş yerinde kafayı yiyeceğim çünkü etrafımda beni anlayacak bir kişi bile yok bende anlatmamayı tercih ediyorum

Pazartesi günü 1. aşılamam yapıldı ilk gün hafif hafif sancılarım oldu genelde oturdum uzandim vs. Sali agri sizi birsey kalmamıştı. Nolmal hayatima devam ediyorum yani ama hic umudum yok nedense olmayacak gibi sanırım 2 yıl boyunca olsun diye bekleyince insan vazgeçiyor

Bende değişik bir heyacan ve belirsizlik var günler aşırı yavaş geçiyor ve bu platform olmasa evde iş yerinde kafayı yiyeceğim çünkü etrafımda beni anlayacak bir kişi bile yok bende anlatmamayı tercih ediyorum
En güzeli. Işiniz ne acaba. Çalışmak iyi birşey keşke bende çalışsam. Bu arada yaşınız kaçtı

Pazartesi günü 1. aşılamam yapıldı ilk gün hafif hafif sancılarım oldu genelde oturdum uzandim vs. Sali agri sizi birsey kalmamıştı. Nolmal hayatima devam ediyorum yani ama hic umudum yok nedense olmayacak gibi sanırım 2 yıl boyunca olsun diye bekleyince insan vazgeçiyor
Hayırlısı olsun. Hemen üzülmeyin öyle çok kişide belirti olmadan çıkabiliyor gebelik. Sizin sorununuz neydi acaba

Hepimiz öyle canım normal hayatımıza devam etmek zorundayız yoksa günler inan geçmiyor. 8 9 ay istemedik 2 yıldırda koşturuyoruz. Ama ben yıldım artık cidden yoruldum ama Rabbimin bildiği vardır diyorum

Var var😄 20ovulasyon +6 gebelik testi geldi bugün bir tanesini yaptım kaldı 5😄 1tane eksik oluyor son güne ona da gider eczaneden 1-2tane alirim😄 eczane evimin altında zaten🤣🤣😯
Offd geçen aşılama da ben ne test parası verdim İnterneten alıcam geç gelecek diye. Eczaneye para kazandırıyordum 😁😂 albi markası almayın testleri çoğu kişi güven vermiyor diyorlar

Ayy hadi inşallah günden güne koyulaşıp güzel haberler alman dileğiyle 🤗 2 sonra ben inanıyorum daha da koyunolacak 💕benim kimyasal gebeliğimde 13 gün baya baya net belliydi onyğzden 13 14 güne kadar bekleyelim bakalım 💕😍
hadi inşallah simdiye baya silinmiş olmasi gerekiyordu 11. gün

Kızlar slm benim asilamamim 5. Günü sağ tarafında öğleden sonra kaşık ağrım başladı ve inanılmaz derece istahliyim herşeyi yemek istiyorum 🤦🏿‍♀️(sonrada midem bulaniyor😂) sizde durumlar nasil

Kızlar slm benim asilamamim 5. Günü sağ tarafında öğleden sonra kaşık ağrım başladı ve inanılmaz derece istahliyim herşeyi yemek istiyorum 🤦🏿‍♀️(sonrada midem bulaniyor😂) sizde durumlar nasil
Valla bende 7.günümdeyim tam tersi oluyor bende şuan herşeyden migdem bulanıyor. Yemeği ağzıma alıp çıkartıyorum

Valla bende 7.günümdeyim tam tersi oluyor bende şuan herşeyden migdem bulanıyor. Yemeği ağzıma alıp çıkartıyorum
Benim iştahım var ama sonra mide bulantisi oluyor kendimi durdurmak istiyorum ama elimde gelmiyor sabahları kalktığımda mide bulantin daha ağır oluyor sanrm ilaçtan diyorum

Back