• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar ben de dün ikinci aşılamamı oldum. 2 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım. Asilama esnasında spekulum takılırken çok zorlandım. Daha sonrasında da doktor rahme spremleri birakirken zorlandı. Normalde bu kadar uzun sürmüyor bu işlem ama darlık var dedi. Biraz da kanama oldu işlem sonrası. Nedense bu ay hiç umudum yok. Sperm sayısı da yıkama sonrası 3.5 milyon cıktı. Rahimde darlık olması normal yolla gebeliğe engel mi?

Merhaba arkadaşlar ben de dün ikinci aşılamamı oldum. 2 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım. Asilama esnasında spekulum takılırken çok zorlandım. Daha sonrasında da doktor rahme spremleri birakirken zorlandı. Normalde bu kadar uzun sürmüyor bu işlem ama darlık var dedi. Biraz da kanama oldu işlem sonrası. Nedense bu ay hiç umudum yok. Sperm sayısı da yıkama sonrası 3.5 milyon cıktı. Rahimde darlık olması normal yolla gebeliğe engel mi?
Canım benim bilgim yok bu konuda ama umutsuz olma. Tutacak mi diye de düsenmemeye çalış başka şeylerle oyalanmani tavsiye ederim

Aynisi benimde basima geldi islem.hem uzun surdu hemde canim yandi doktor banada oyle bi sey dedi servik kanallerin cok dar gibi ben de nasil yani bu normal sekilde gebelige engel mi dedim hayir engel.degil bizim kullandigimiz alet dedi aleti gosterdi biraz kalin geldi genelde bunu kullaniriz ama sende hafif bi darlik var aletin ucunu degistirdi birakti. Ben de kanama llmadi sadece lekelenme oldu ama 2 3 gun cok sancim oldu ama tutmadi benim ki nasip 🤷🏻‍♀️
Bende hem o alet dedigim.enjektor ama ucu degisik ondakileri birakti daha sonra artan spermleri normal iliskideki gibi birakti.

Ilk asilamanda bu sorun var miydi

Canım benim bilgim yok bu konuda ama umutsuz olma. Tutacak mi diye de düsenmemeye çalış başka şeylerle oyalanmani tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım. Aşılamanın tutma olasılığı düşük zaten bir de üstüne spermler de düşük cıktı. Doktor adet olursan da gelme bir ay kendiniz deneyin dedi. Kendiliğinden zaten olmayacak artık eminim. Boşuna iki ayim daha gitmiş gibi hissediyorum.

Ilk asilamanda bu sorun var miydi
Ilkinde de aynen böyle uzun sürdü işlem ve kanama daha fazla oldu. Ama o zaman spekulumu çok rahat taktı hatta ben şaşırmıştım nasıl rahat takabildi diye çünkü daha önce başka bir muayenemde de spekulum olayı fenaydi. Bu sefer çok zorladı spekulum bekledi falan doktor takamayinca. Valla bende mi bi problem var diye düşünmüyorum artık net bi problem var. Bize gebelik olusmamasiyla ilgili net bisey demedi doktor şu ana kadar ama birkaç yere baktım rahimde ya da ağzın da darlık olduğunda spermlerin geçişi zorlamıyormuş

Neden gelme dedi ki
Merional kullandım bu ay. O bir sonrakı ay da yumurtlamaya etki ediyormuş. O yüzden dedi. Zaten ilk asilama tutmadı ve kist de kalmıştı ilk asilamadan bir ay bekledik kist gitmemiş. Yine de de denedik 2. Aşılamayı. Rahim dinlensin toparlasın diye art arda denememişti 2.yı. Şimdi de o mantık galiba

Back