Ben fitil kullanıyorum ilk asilamada da fitil kullanmıştım bulandım yoktuBenim iştahım var ama sonra mide bulantisi oluyor kendimi durdurmak istiyorum ama elimde gelmiyor sabahları kalktığımda mide bulantin daha ağır oluyor sanrm ilaçtan diyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.
- Konu Sahibi Niloya444
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sizin kaçıncı gununuzBende aynı canım bişey yemek istemiyor
- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 43
- 35
Bende fitil kullaniyorum etkisi olur mu bilmiyorumBen fitil kullanıyorum ilk asilamada da fitil kullanmıştım bulandım yoktu
Bilmiyorum ki canım. Ama hayırlısı olsun diyelim. Ben umutluyum bu ay inşallah olur. Içimde mutluluk huzur var anlamsız sekildeBende fitil kullaniyorum etkisi olur mu bilmiyorum
- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 43
- 35
İns cnm ins Rabbim gonlumuzue göre verir insBilmiyorum ki canım. Ama hayırlısı olsun diyelim. Ben umutluyum bu ay inşallah olur. Içimde mutluluk huzur var anlamsız sekilde
Yumurta tembelliği varHayırlısı olsun. Hemen üzülmeyin öyle çok kişide belirti olmadan çıkabiliyor gebelik. Sizin sorununuz neydi acaba
19 u aşılama oldum, bugün 5Sizin kaçıncı gununuz
Amin kuzum aminnnİns cnm ins Rabbim gonlumuzue göre verir ins
Hadi bakalim hayırlısı canim19 u aşılama oldum, bugün 5
Bende de pco var canım. Rabbim kısmet ederse olurYumurta tembelliği var
Yarin tekrarlicam kismetse insallah sevincim yarim kalmaz korkuyorum
- 21 Mart 2021
- 107
- 53
- 28
- 35
Merhaba arkadaşlar ben de dün ikinci aşılamamı oldum. 2 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım. Asilama esnasında spekulum takılırken çok zorlandım. Daha sonrasında da doktor rahme spremleri birakirken zorlandı. Normalde bu kadar uzun sürmüyor bu işlem ama darlık var dedi. Biraz da kanama oldu işlem sonrası. Nedense bu ay hiç umudum yok. Sperm sayısı da yıkama sonrası 3.5 milyon cıktı. Rahimde darlık olması normal yolla gebeliğe engel mi?
Canım benim bilgim yok bu konuda ama umutsuz olma. Tutacak mi diye de düsenmemeye çalış başka şeylerle oyalanmani tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar ben de dün ikinci aşılamamı oldum. 2 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım. Asilama esnasında spekulum takılırken çok zorlandım. Daha sonrasında da doktor rahme spremleri birakirken zorlandı. Normalde bu kadar uzun sürmüyor bu işlem ama darlık var dedi. Biraz da kanama oldu işlem sonrası. Nedense bu ay hiç umudum yok. Sperm sayısı da yıkama sonrası 3.5 milyon cıktı. Rahimde darlık olması normal yolla gebeliğe engel mi?
Aynisi benimde basima geldi islem.hem uzun surdu hemde canim yandi doktor banada oyle bi sey dedi servik kanallerin cok dar gibi ben de nasil yani bu normal sekilde gebelige engel mi dedim hayir engel.degil bizim kullandigimiz alet dedi aleti gosterdi biraz kalin geldi genelde bunu kullaniriz ama sende hafif bi darlik var aletin ucunu degistirdi birakti. Ben de kanama llmadi sadece lekelenme oldu ama 2 3 gun cok sancim oldu ama tutmadi benim ki nasipMerhaba arkadaşlar ben de dün ikinci aşılamamı oldum. 2 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım. Asilama esnasında spekulum takılırken çok zorlandım. Daha sonrasında da doktor rahme spremleri birakirken zorlandı. Normalde bu kadar uzun sürmüyor bu işlem ama darlık var dedi. Biraz da kanama oldu işlem sonrası. Nedense bu ay hiç umudum yok. Sperm sayısı da yıkama sonrası 3.5 milyon cıktı. Rahimde darlık olması normal yolla gebeliğe engel mi?
Bende hem o alet dedigim.enjektor ama ucu degisik ondakileri birakti daha sonra artan spermleri normal iliskideki gibi birakti.
Ilk asilamanda bu sorun var miydiMerhaba arkadaşlar ben de dün ikinci aşılamamı oldum. 2 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım. Asilama esnasında spekulum takılırken çok zorlandım. Daha sonrasında da doktor rahme spremleri birakirken zorlandı. Normalde bu kadar uzun sürmüyor bu işlem ama darlık var dedi. Biraz da kanama oldu işlem sonrası. Nedense bu ay hiç umudum yok. Sperm sayısı da yıkama sonrası 3.5 milyon cıktı. Rahimde darlık olması normal yolla gebeliğe engel mi?
- 21 Mart 2021
- 107
- 53
- 28
- 35
Teşekkür ederim canım. Aşılamanın tutma olasılığı düşük zaten bir de üstüne spermler de düşük cıktı. Doktor adet olursan da gelme bir ay kendiniz deneyin dedi. Kendiliğinden zaten olmayacak artık eminim. Boşuna iki ayim daha gitmiş gibi hissediyorum.Canım benim bilgim yok bu konuda ama umutsuz olma. Tutacak mi diye de düsenmemeye çalış başka şeylerle oyalanmani tavsiye ederim
- 21 Mart 2021
- 107
- 53
- 28
- 35
Ilkinde de aynen böyle uzun sürdü işlem ve kanama daha fazla oldu. Ama o zaman spekulumu çok rahat taktı hatta ben şaşırmıştım nasıl rahat takabildi diye çünkü daha önce başka bir muayenemde de spekulum olayı fenaydi. Bu sefer çok zorladı spekulum bekledi falan doktor takamayinca. Valla bende mi bi problem var diye düşünmüyorum artık net bi problem var. Bize gebelik olusmamasiyla ilgili net bisey demedi doktor şu ana kadar ama birkaç yere baktım rahimde ya da ağzın da darlık olduğunda spermlerin geçişi zorlamıyormuşIlk asilamanda bu sorun var miydi
Neden gelme dedi kiTeşekkür ederim canım. Aşılamanın tutma olasılığı düşük zaten bir de üstüne spermler de düşük cıktı. Doktor adet olursan da gelme bir ay kendiniz deneyin dedi. Kendiliğinden zaten olmayacak artık eminim. Boşuna iki ayim daha gitmiş gibi hissediyorum.
- 21 Mart 2021
- 107
- 53
- 28
- 35
Merional kullandım bu ay. O bir sonrakı ay da yumurtlamaya etki ediyormuş. O yüzden dedi. Zaten ilk asilama tutmadı ve kist de kalmıştı ilk asilamadan bir ay bekledik kist gitmemiş. Yine de de denedik 2. Aşılamayı. Rahim dinlensin toparlasın diye art arda denememişti 2.yı. Şimdi de o mantık galibaNeden gelme dedi ki