• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Testinin fotosunu da atabilin mi
sagol canım. testimi atayim ama o kadar silik ki görünmüyor
IMG_20210622_101821.jpg

10 ve 11. günler hiç görünmüyordu moralim bozuldu bir sürü zararli şeyler yedim. son testimi de 12. gün yapayım dedim böyle cikti

Ya kizlar bu dr catlatma ignesi verirse kendi mi yapiyor yine gonal f gibi bi igne mi biz yapabiliuor muyuz ve igneyi almak icinrapor gerekli mi yoksa direkt eczaneden aliyor muyuz. Cuma kkontrolum var belki pazartesi asilama olurum ohss riski yoksa tabi. Onden bilgi alayim dedim gonal f gibi stres olmasin

Ya kizlar bu dr catlatma ignesi verirse kendi mi yapiyor yine gonal f gibi bi igne mi biz yapabiliuor muyuz ve igneyi almak icinrapor gerekli mi yoksa direkt eczaneden aliyor muyuz. Cuma kkontrolum var belki pazartesi asilama olurum ohss riski yoksa tabi. Onden bilgi alayim dedim gonal f gibi stres olmasin
ayni gonal f gibi yapiliyor 100 tl diye hatirliyorum fiyati. rapor konusunu bilmiyorum her seyi raporsuz aldim ben

Benimde dun 11 gunumdu 7.74 cikti 😪 seninki gayet guzel cikmis bwnim hic umudjm kalmadi
Ben de kimyasaldan çok korkuyorum. Aslında 11.gun biraz erken 15. Gün tekrar baktır. Aşılamadan sonra ilişkin olduysa geç dollenmede olabilir.

Ayni gun yaptirmisiz ama ben erken gebelik yaptim negatif .
Insallah bebisini saglikla kucagina da alirsin nerde yaptirdin cipli mi
nasip canim aylardir deniyorum bu sefer nasip oldu özel muayenehanede çipli yaptirdim. Rabbim inşallah bebeğin yükünü kaldirabilecek hayirlisiyla buyutebilecek herrrkese nasip etsin

Ben de kimyasaldan çok korkuyorum. Aslında 11.gun biraz erken 15. Gün tekrar baktır. Aşılamadan sonra ilişkin olduysa geç dollenmede olabilir.
sonuclariniz 5 in ustunde gec de dollenmis olabilir tabiki 2 gun sonra ikiye katlamissa o sağlıklidir ilk sonuc onemli degil. nasil arttigi onemli

nasip canim aylardir deniyorum bu sefer nasip oldu özel muayenehanede çipli yaptirdim. Rabbim inşallah bebeğin yükünü kaldirabilecek hayirlisiyla buyutebilecek herrrkese nasip etsin
Aminnn benim ilk asilamam cipli yaptirdim ben de insallah saglikli bir bebis bana da tum bebek bekleyenlere de nasip etsin

Back