- 28 Ağustos 2019
- 2.064
- 2.142
- 133
Senin aynı benim gibi cesaret edememissin ben sağlık ocaginin kapısından döndüm
Umut olsa dediğin gibi koşarak gideriz de umut yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin aynı benim gibi cesaret edememissin ben sağlık ocaginin kapısından döndüm
Eğer ilk 10 dakika içinde çıktıysa ikinci çizgi pozitiftir yok 10 dakikadan sonra ise yanılma payı olabiliyormuş canım inşaallah vardırYa varda incecik tel gibi o yüzden çok umudum yok ama Rabbim yüzüme bakar da kanda kesinlesirse çok mutlu olurum cnm
Amin inşaallah benimde yarın gonal f deli 6.günüm kontrolüm var inşaallah yumurtalar büyüyordurHayırlı olsun. Darısı başımıza
İlk dakikalarda gördüm çok ağladım hatta ama niyeyse güvenmiyorumEğer ilk 10 dakika içinde çıktıysa ikinci çizgi pozitiftir yok 10 dakikadan sonra ise yanılma payı olabiliyormuş canım inşaallah vardır
Kac gun var canim senin kacinci gunundesin
geçen cuma yapildi aşılaman değil mi? benim bugün aşılama dahil 5. günüm. 11. gün test yapmayi düşünüyorumKac gun var canim senin kacinci gunundesin
Aynen canim ayni gunde olmusuz demek kigeçen cuma yapildi aşılaman değil mi? benim bugün aşılama dahil 5. günüm. 11. gün test yapmayi düşünüyorum
Asilamadan sonrasi daha garanti bence ben catlatma ignesini hic saymiyorum asilama oldugum gunden sayiyorum kanda 10 gunde bile cikar ama idrar testinde 12 gun iyidirOvitrelle den kac gun sonra erken gebelik testi yapilir dogru sonuc icin igneden sonra mi yoksa asilamadan sonrayi baz almak gerekiyor
Ya benim feci ağrıdı doktoru aradım artık yumurtluyorsun dedi olur böyle şeyler dediYa tuttugu zamanda adet sancısı gibi oluyo. Benim ilkide asilamaydı. 4 sene once o tutmuştu. Insan heyecanlaniyo ama ben yine acaba adet sancisimi diyorum.
Ovitrelle den kac gun sonra erken gebelik testi yapilir dogru sonuc icin igneden sonra mi yoksa asilamadan sonrayi baz almak gerekiyor
Nasip canım herşey in bir vakti bir zamanı var..stres yapma üzülme ve tedaviye devam et. İlk aşılama dan sonra negatif olunca çok üzüldüm neredeyse 1yık ara verdim ve bu beni daha çok yıprattı, o yüzden hiç vakit kaybetme devam etEvet kızlar testimizi bu saatte yaptık ve maalesef negatif. Dilerim hepinizin güzel haberlerini alırım. İlaçları bırakıyorum. Adette kontrole gideceğim. Kist vs oluşmadıysa tekrar deneyeceğim. Yoksa doğum kontrolle 1 ay ara mecburen. Hepinize bol şans
Nasip canım herşey in bir vakti bir zamanı var..stres yapma üzülme ve tedaviye devam et. İlk aşılama dan sonra negatif olunca çok üzüldüm neredeyse 1yık ara verdim ve bu beni daha çok yıprattı, o yüzden hiç vakit kaybetme devam et
Cnm benim hakkımızda hayırlısı yola devam etcezAynen canım benim. Bırakırsam sanki bi daha cesaret edemezmişim gibi geliyo. En azından aşılama haklarım bitsin. Hepimiz için hayırlısı olsun
sonucunuz ne oldu ?Cnm benim hakkımızda hayırlısı yola devam etcez
Aradım yogunmuş doktor . görşmdim 2 de e nabza dşcksonucunuz ne oldu ?