- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Normaller daha iyi sanki bndeki test kafayı yedirttiBiraz önce test yaptım ama yine negatif olmadi galiba artık 2.asilama ya bakalım ama ben normal test yaptım erken gebelik testi yapmadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normaller daha iyi sanki bndeki test kafayı yedirttiBiraz önce test yaptım ama yine negatif olmadi galiba artık 2.asilama ya bakalım ama ben normal test yaptım erken gebelik testi yapmadim
Anlafım iyi bakalım benim bugunde kasık ağrışarım devam etmekte tutmadı sanırım özellikle sağ yumurtalığımBenim yumurtam biraz dirençli ilk aşılamada da aşılamadan 4 gün sonra falan çatlamıştı. Benim bi kaç arkadaşım da 2 tane vurunmuştu tek yumurtam gelişti zaten sıkıntı olmaz sadece testi erken yapamam günü gününe yapacağız artık
Ya tuttugu zamanda adet sancısı gibi oluyo. Benim ilkide asilamaydı. 4 sene once o tutmuştu. Insan heyecanlaniyo ama ben yine acaba adet sancisimi diyorum.Anlafım iyi bakalım benim bugunde kasık ağrışarım devam etmekte tutmadı sanırım özellikle sağ yumurtalığım
Ben 12. Gunde yapmistim kizimda biri seninki gibi silik çıkmıştı. O yuzdrn korkma olmustur Allah ın izniyle insallah. Rabbim. Isteyen herkesi icindede bizi sevindirsin. Kimsenin kucağı bos kalmasınNormaller daha iyi sanki bndeki test kafayı yedirtti
InsallahhhhhhAsilamami yaptirdim cok kolay oldu insallah sonuda guzel olur
Ya nolur tutsun o kadar çok istiyorum ki hayırla sağlıkla tutsun minnoş larBen 12. Gunde yapmistim kizimda biri seninki gibi silik çıkmıştı. O yuzdrn korkma olmustur Allah ın izniyle insallah. Rabbim. Isteyen herkesi icindede bizi sevindirsin. Kimsenin kucağı bos kalmasın
Belirtiler aynı amaAnlafım iyi bakalım benim bugunde kasık ağrışarım devam etmekte tutmadı sanırım özellikle sağ yumurtalığım
C Cotton Candy naptın kuzu test yapmadn demi durumun nsl
Senin aynı benim gibi cesaret edememissin ben sağlık ocaginin kapısından döndümSorma sabah telaştan testi falan unuttum, sineklik montajına geleceklerdi hengameden yapamadım. Yarın sabah yapıp yazarım. Çok umudum yok Allah hayırlısını versin inşallah. Aslında öğleden sonra aile hekimine gidicektim bende. Sonra vazgeçtim cesaret edemedim
Hayırlı olsun canım ben çift çizgi gördüm sende inşaallah kanda da kesinleşirYaptım
Ya varda incecik tel gibi o yüzden çok umudum yok ama Rabbim yüzüme bakar da kanda kesinlesirse çok mutlu olurum cnmHayırlı olsun canım ben çift çizgi gördüm sende inşaallah kanda da kesinleşir
12. Gün ve 14 arasıKizlar asilamadan en erken kac gun sonra erken gebelik testi yapsak cikar acaba
Hayırlı olsun. Darısı başımızaHayırlı olsun canım ben çift çizgi gördüm sende inşaallah kanda da kesinleşir