• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hem sağ da hem de sol 10ar mm lik iki yumurtam varmış, önceki tecrübeme göre pazartesi aşılama olacak gibiyim inşaallah hayırlı sonuçlanır

Cnim benim çatlatma iğnesi olduktan 18.gun oluyorum ben zaten 18.günü atlatirsam tamam diyordum ama atlatamadim maalesef 😊 ben 29 mayısta iğne olmuştum

Kızlar konu sahibi olarak aşılamam tekrardan ertelendi. Solda olan Folüküler kist erimemiş Yasmin verdi bu sefer Yani bu diğer hayallerde iptal ağlasam mı yoksa olması gerekn buymuş diyip gülümsesem mi bilmiyorum
Canım bu ay soğan kürü dene istersen. Bende de ufak kistler vardı. Bir hafta yaptim ben bıraktıktan 1 hafta snra erken bi şekilde hastalandım. Doktora gittiğimde tertemiz hic kist yok demişti. 😊

Kızlar bugün 3. Aşılamamı oldum. P.tesi doktor 20mm demişti. İnanılmaz göğüslerim ağrıyo ne zamn böyle ağrımaya başlasa en geç 2 hafta içinde adet olurum. Bu yumurtlamadan dolayı ağrıyo olabilir mi. Sizlerde böyle bir şey oldu mu😕😕

Back