• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün 3. Aşılamamı oldum. P.tesi doktor 20mm demişti. İnanılmaz göğüslerim ağrıyo ne zamn böyle ağrımaya başlasa en geç 2 hafta içinde adet olurum. Bu yumurtlamadan dolayı ağrıyo olabilir mi. Sizlerde böyle bir şey oldu mu😕😕
İnşaallah bu gebelik belirtisi olur canım, çünkü göğüs ağrısı hem adette hem gebelikte görülen bir belirti. Bende 2. Aşılama olacak inşaallah pazartesi bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum sendeki sıkıntı neydi 3.aşılama diye okuyunca merak ettim

Arkadaşlar çatlatna iğnesinden sonra çatlama akıntısı olmayan var mı en çok canımı sıkan bu 2 tane r ovitrelle ya rağmen çatlamama ihtimali var mı acaba 😢

Ovitrelle den kac gun sonra erken gebelik testi yapilir dogru sonuc icin igneden sonra mi yoksa asilamadan sonrayi baz almak gerekiyor
iğneden sonra 14 güne kadar igne etkisi nedeniyle yalanci pozitiflik olabiliyor. benim vucudumda 10-11 günde igne etkisi anca geciyor ama bu ignenin cinsine sayısına ve kişiye göre degisir

Minnoslar bir sey soracağım simdi benim gecen ay fazla yumurtadan asilamam iptal edildi klomen kullandim sabah aksam 5 gun toplam 10 hap. Yarin adetin 3.günü dr a gidicem asilama ya baslayalim diye sizce hap mi verir yoksa igne mi. Bn hapi gunde 1 e düşürür diye düşünüyorum. Boyle iptal sonrasi tekrar hap kullanan var mi yoksa igneye mi gecildi.pkos var fikri olan varsa nutfennn yazsin 😑😑

Minnoslar bir sey soracağım simdi benim gecen ay fazla yumurtadan asilamam iptal edildi klomen kullandim sabah aksam 5 gun toplam 10 hap. Yarin adetin 3.günü dr a gidicem asilama ya baslayalim diye sizce hap mi verir yoksa igne mi. Bn hapi gunde 1 e düşürür diye düşünüyorum. Boyle iptal sonrasi tekrar hap kullanan var mi yoksa igneye mi gecildi.pkos var fikri olan varsa nutfennn yazsin 😑😑
İğne, hapın işe yaramadığı zamanlarda geçilen daha ağır bir ilaç. Bende pko var Klomen yumurta büyütmediği için İğneye geçti, tahminimce sende Klomen de kalır canım sayısını düşürebilir

İğne, hapın işe yaramadığı zamanlarda geçilen daha ağır bir ilaç. Bende pko var Klomen yumurta büyütmediği için İğneye geçti, tahminimce sende Klomen de kalır canım sayısını düşürebilir
Sağol canim hap daha kolay ve uygun acikcasi igne versin istemiyodum🤭 bakalim ne olcak

Kizlar benim adet sancısı gibi sancim cok var bacagim bile çekiliyor ya . Dr sordum ilaci bitmesini beklicez dedi. Ama anlamadim. Insallah tuttugu icin sancı cekiyorumdur

İnşaallah bu gebelik belirtisi olur canım, çünkü göğüs ağrısı hem adette hem gebelikte görülen bir belirti. Bende 2. Aşılama olacak inşaallah pazartesi bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum sendeki sıkıntı neydi 3.aşılama diye okuyunca merak ettim
Sebepsiz infertilite canım. Bende de esimde de sknti yok. Ama olmayınca olmuyor işte bi zamanı var demek. 😕😕

Back