- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
Bugün benim de 8.günüm dün kremsi bi akıntım oldu başka birşey yok şuana kadar sizde var mı herhangi bir şeyBende akintida olmaya basladi kizlar ama sasirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün benim de 8.günüm dün kremsi bi akıntım oldu başka birşey yok şuana kadar sizde var mı herhangi bir şeyBende akintida olmaya basladi kizlar ama sasirdim
Çıktımı sonucun kuzuAradım yogunmuş doktor . görşmdim 2 de e nabza dşck
Benim kasim agrimda oluyo bazen adet sancisi gibiBugün benim de 8.günüm dün kremsi bi akıntım oldu başka birşey yok şuana kadar sizde var mı herhangi bir şey
İnşaallah bu gebelik belirtisi olur canım, çünkü göğüs ağrısı hem adette hem gebelikte görülen bir belirti. Bende 2. Aşılama olacak inşaallah pazartesi bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum sendeki sıkıntı neydi 3.aşılama diye okuyunca merak ettimKızlar bugün 3. Aşılamamı oldum. P.tesi doktor 20mm demişti. İnanılmaz göğüslerim ağrıyo ne zamn böyle ağrımaya başlasa en geç 2 hafta içinde adet olurum. Bu yumurtlamadan dolayı ağrıyo olabilir mi. Sizlerde böyle bir şey oldu mu
iğneden sonra 14 güne kadar igne etkisi nedeniyle yalanci pozitiflik olabiliyor. benim vucudumda 10-11 günde igne etkisi anca geciyor ama bu ignenin cinsine sayısına ve kişiye göre degisirOvitrelle den kac gun sonra erken gebelik testi yapilir dogru sonuc icin igneden sonra mi yoksa asilamadan sonrayi baz almak gerekiyor
Negatif çıktı cnmRabbi Hebli Mines Salihin canım alabildin mi sonucunu?
Negatif maalesefÇıktımı sonucun kuzu
İğne, hapın işe yaramadığı zamanlarda geçilen daha ağır bir ilaç. Bende pko var Klomen yumurta büyütmediği için İğneye geçti, tahminimce sende Klomen de kalır canım sayısını düşürebilirMinnoslar bir sey soracağım simdi benim gecen ay fazla yumurtadan asilamam iptal edildi klomen kullandim sabah aksam 5 gun toplam 10 hap. Yarin adetin 3.günü dr a gidicem asilama ya baslayalim diye sizce hap mi verir yoksa igne mi. Bn hapi gunde 1 e düşürür diye düşünüyorum. Boyle iptal sonrasi tekrar hap kullanan var mi yoksa igneye mi gecildi.pkos var fikri olan varsa nutfennn yazsin
Hayırlı olsun canım üzüldüm testte çizgi baya belliydi ama işte onlar da yanıltabilir demek ki galiba en iyisi onları hiç yapmadan kan vermek. Üzülme sıkma canını dur bakalım rabbim neler gösterecekNega
Negatif çıktı cnm
Hayirlisi olsun Rabbim tez zamanda nasip.etsin insNegatif maalesef
Sağol canim hap daha kolay ve uygun acikcasi igne versin istemiyodum bakalim ne olcakİğne, hapın işe yaramadığı zamanlarda geçilen daha ağır bir ilaç. Bende pko var Klomen yumurta büyütmediği için İğneye geçti, tahminimce sende Klomen de kalır canım sayısını düşürebilir
Hayırlısı insallah bir dahakine olur Allah izniyleNega
Negatif çıktı cnm
14. GünHayirlisi olsun Rabbim tez zamanda nasip.etsin ins
Asilamadan kac gun sonra testi yapmistin
Sebepsiz infertilite canım. Bende de esimde de sknti yok. Ama olmayınca olmuyor işte bi zamanı var demek.İnşaallah bu gebelik belirtisi olur canım, çünkü göğüs ağrısı hem adette hem gebelikte görülen bir belirti. Bende 2. Aşılama olacak inşaallah pazartesi bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum sendeki sıkıntı neydi 3.aşılama diye okuyunca merak ettim
Öyle tabi canm nasipSebepsiz infertilite canım. Bende de esimde de sknti yok. Ama olmayınca olmuyor işte bi zamanı var demek.