- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
Canımmm ben görüyorum çizgiyi, inşallaahhhh vardır, daha da netleşmedi mi durunca testteki çizgiYaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm ben görüyorum çizgiyi, inşallaahhhh vardır, daha da netleşmedi mi durunca testteki çizgiYaptım
AYYYYYY KUŞUM SANKİ VARYaptım
Ay uyku semesine farketmemisim evet var silik hayali bir çizgi heyecan yaptrm valla gözün aydın canımBnm tes
Benim testte çift çzgi gördün mü diyom kız
Hadi hayırlı olsun insallahhhh. Cok sevindim. Hadi kizlar Rabbim hepimizi sevindirsinKızlar ilk yaptım anında göründü gözyaşlarına boguldum sonra göremedim gördüm göremedim psikolojim bozuldu yarın öğleden sonra sonuç e nabıza düşckmiş
Yarın öğleye kadar iyi delirmeceler bizlere sabırsız sabırsız bekleyelim inşallah en güzel haberleri alırızKızlar ilk yaptım anında göründü gözyaşlarına boguldum sonra göremedim gördüm göremedim psikolojim bozuldu yarın öğleden sonra sonuç e nabıza düşckmiş
ben iste fiziksel olarak calismaya devam ediyorum aksam da yürüyüş yapıyorum 2 kmKızlar bisey sorucam asilamadan sonra yatan oldumu yoksa normal devam ettiniz mi. Birde adet sansici gibi sancim kasik agrim var. Regl mi olucam tuttumu şaşırıyorum. Benim 9 haziramda yaptirdim
Tempolu yapmamanı öneririm ama genel olarak yürüyüş iyidirben iste fiziksel olarak calismaya devam ediyorum aksam da yürüyüş yapıyorum 2 km
Bugün aşılama günü dahil 14. Gün düHayırlı olsun canım kaçıncı günündü bugün ben 12.gun yaptım negatif çıktı bugün de asilama öldüğüm günüde sayarsak 16.günüm ama test yapmaya korkuyorum
İnş yanılmıyordur biziAy uyku semesine farketmemisim evet var silik hayali bir çizgi heyecan yaptrm valla gözün aydın canım
Git kan ver yoksa stresten adet olamyıcazHayırlı olsun canım kaçıncı günündü bugün ben 12.gun yaptım negatif çıktı bugün de asilama öldüğüm günüde sayarsak 16.günüm ama test yapmaya korkuyorum
Dayanamafım
Dayanamadım yaptım gece 3.40 da uyandım duramadm
Anlamadık ki bi hayali çizgi varda üstte attımSonuç nasıl kuzu?
Mesajla göndersene kuzu gözükmüyo burda resimAnlamadık ki bi hayali çizgi varda üstte attım