- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Bndede erken gebelik var ama tırsıyomKAn mı versem diye düşünüyorum. Elimde erken gebelik testi de var, kararsızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bndede erken gebelik var ama tırsıyomKAn mı versem diye düşünüyorum. Elimde erken gebelik testi de var, kararsızım
Yan etkisi mi oluyor progestanin cidden , bilmiyordum ben ya yarın gece 2400 de gideceğim nöbete inşallah hayırlı haberler veririm sizeO bendede var progesteron yapıyo . kız ver o zaman hastanedsin ilk müjde senden mi gelck o zaman
Yan etkisi mi oluyor progestanin cidden , bilmiyordum ben ya yarın gece 2400 de gideceğim nöbete inşallah hayırlı haberler veririm size
Ben çok bitkindim eve geldiğim gibi sızmışım bende ovülasyon testi var yumurtlamış görünüyorum belki ilaçlardandır ama hayırlısıGüzel ve hayırlı haberler alman dileği ile bende bugün oldum benimde hafif canım acıyor ama yarına bişey kalmıyor için rahat olsun
İnşallah kuzum şuan batmalarım var bakalım 16.0000 milyon fazla sperm verdiler yıkama donucu neler olacak bakalım ovülasyon testi yapıyorum şu günlerdeHayırlısı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah
Aslında çok uzun yıllardır sağlıklı beslenmeye gönül vermiş bir çiftiz, eşime istesem de böyle şeyleri veremiyorum maalesef çünkü asla tüketmiyor:) Ama tek tesellim sperm testinin sonucunun iyi gelmesi. Sonuç kötü gelseydi burnunu tıkayıp yedirirdim kesin:)kısa ise moral bozmaya hic gerek yok bu ay da beslenmene dikkat ederek takviyeler kullanarak önümüzdeki ayon yumurtalarinin daha kaliteli olmasina katki saglayabilirsin. eşine de keciboynuzu başla mesela
Benim yumurtam çatlamamış aşılamadan önce baktı doktor ama çatlamak üzere akıntı başlamış ama garanti olsun diye bir tane daha çatlatma iğnesi vurdularBen çok bitkindim eve geldiğim gibi sızmışım bende ovülasyon testi var yumurtlamış görünüyorum belki ilaçlardandır ama hayırlısı
Aaaa zaten siperm 72 saat canlı kalıyor orda ama 2 tane catlama ilk defa duydumBenim yumurtam çatlamamış aşılamadan önce baktı doktor ama çatlamak üzere akıntı başlamış ama garanti olsun diye bir tane daha çatlatma iğnesi vurdular
ne olur ne olmaz o gün de ilişki oldu bizde zaten doktor bir hafta ödev verdi siz de degerlendirinBenim asilamanin 3 gunu benden de yumurtalama akintisi geldi ilk defa catlatma ignesini yapali 5 gun oluyor ama ilk defa bugun akintim oldu acaba gec mi catladi
Benim yumurtam biraz dirençli ilk aşılamada da aşılamadan 4 gün sonra falan çatlamıştı. Benim bi kaç arkadaşım da 2 tane vurunmuştu tek yumurtam gelişti zaten sıkıntı olmaz sadece testi erken yapamam günü gününe yapacağız artıkAaaa zaten siperm 72 saat canlı kalıyor orda ama 2 tane catlama ilk defa duydum
çok şaşkınım duruma ama gerçekten nasipmiş rabbim geciktiriyorsa güzelleştirsinNiloyam üzülme yasmin iyidir benim kistlerime iyi gelmişti hatta bu aşılamadan hemen önce kullanmıştım için rahat olsun. Düzenli kullanmayı ihmal etme
canım bu sabah test yaptın mı?O bendede var progesteron yapıyo . kız ver o zaman hastanedsin ilk müjde senden mi gelck o zaman
Yaptımcanım bu sabah test yaptın mı?
Belli oldu mu sonucun cnm ben belli belirsiz test de bi çizgi gördüm bnce yok emin olmak için kan vercem şimdiYan etkisi mi oluyor progestanin cidden , bilmiyordum ben ya yarın gece 2400 de gideceğim nöbete inşallah hayırlı haberler veririm size
Dayanamadım yaptım gece 3.40 da uyandım duramadmHadi bakalım hayırlısı, yazmayı unutma sakın Esco Biz de çarşamba sabah yapalım derim gerçi umudum yok Allah biliyo Rabbi Hebli Mines Salihin
Canım inşallah kanda da çıkar şimdiden hayırlı olsun inşallah darısı bana , ben evdeyim testim yok gece gidicem çalışmaya direkt kan vericemBeşl
Belli oldu mu sonucun cnm ben belli belirsiz test de bi çizgi gördüm bnce yok emin olmak için kan vercem şimdi
Testte gördün mü ki senCanım inşallah kanda da çıkar şimdiden hayırlı olsun inşallah darısı bana , ben evdeyim testim yok gece gidicem çalışmaya direkt kan vericem
Ben de zor tutuyorum kendimi biran önce belli olsun istiyorum çünkü günden güne ağrım arttıkça moralim bozuluyor sanırım tutmadi benim diye diye tuvalete koşuyorumDayanamafım
Dayanamadım yaptım gece 3.40 da uyandım duramadm
Test yapmadım canım elimde test yok demek istemiştimTestte gördün mü ki sen
Benim testte çift çzgi gördün mü diyom kızTest yapmadım canım elimde test yok demek istemiştim