• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Güzel ve hayırlı haberler alman dileği ile 😊bende bugün oldum benimde hafif canım acıyor ama yarına bişey kalmıyor için rahat olsun
Ben çok bitkindim eve geldiğim gibi sızmışım bende ovülasyon testi var yumurtlamış görünüyorum belki ilaçlardandır ama hayırlısı

kısa ise moral bozmaya hic gerek yok bu ay da beslenmene dikkat ederek takviyeler kullanarak önümüzdeki ayon yumurtalarinin daha kaliteli olmasina katki saglayabilirsin. eşine de keciboynuzu başla mesela
Aslında çok uzun yıllardır sağlıklı beslenmeye gönül vermiş bir çiftiz, eşime istesem de böyle şeyleri veremiyorum maalesef çünkü asla tüketmiyor:) Ama tek tesellim sperm testinin sonucunun iyi gelmesi. Sonuç kötü gelseydi burnunu tıkayıp yedirirdim kesin:)

Ben çok bitkindim eve geldiğim gibi sızmışım bende ovülasyon testi var yumurtlamış görünüyorum belki ilaçlardandır ama hayırlısı
Benim yumurtam çatlamamış aşılamadan önce baktı doktor ama çatlamak üzere akıntı başlamış ama garanti olsun diye bir tane daha çatlatma iğnesi vurdular

Aaaa zaten siperm 72 saat canlı kalıyor orda ama 2 tane catlama ilk defa duydum
Benim yumurtam biraz dirençli ilk aşılamada da aşılamadan 4 gün sonra falan çatlamıştı. Benim bi kaç arkadaşım da 2 tane vurunmuştu tek yumurtam gelişti zaten sıkıntı olmaz sadece testi erken yapamam günü gününe yapacağız artık 😊

Eklentiler

• IMG_20210615_082928.jpg
    IMG_20210615_082928.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 39
Back