Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Niye bozuyorsun moralini canım keşke benimde fazla gelişseydi yumurtam ilaçlı da ilaçsızda tek bir tane gelişti hatta üzüldüm keşke fazla olsaydı o zaman şansım artardı diye hepsi döllenecek diye bir durum yok hem öyle düşünme şansın çok yüksek ne güzel

Bozma morelini ne fuzel şansın çok yüksek. Keske benimde gelisseydi.

Şu an herşey o kadar normal ki belirtinin b si yok. Tutmadı mı diye geçiriyorum içimden. İnşallah yanılırım. Sen de var mı herhangi birşey canım?
Bende şuan 14.gün adet olmadım progestan fitil kullanıyorum günde üç defa dün test yaptım 1,2 cıktı negatif yani ama hala adette olmadım belirtidir yok yarın tekrsr test yapcam inşallah geç döllenme falandırda tutunur hala bi umudum var Allah'tan ümit kssilmez

Daha 8.doz diyorsun diyorsun canım dur moralini bozma dediğim gibi benim ki de çok zordu ama oldu bugün gonal f başlayacam yine doktora söyledim öncekinde çok zor olduğunu o yüzden glukofen de verdi

Bende bugünn gonal f başlıyorum inşaallah iğneyle beraber glukofen inofolic combi kullanacağım. 2. Aşılamam inşaallah hepimizin bu ay çabaları sonuç verir

Bende bugünn gonal f başlıyorum inşaallah iğneyle beraber glukofen inofolic combi kullanacağım. 2. Aşılamam inşaallah hepimizin bu ay çabaları sonuç verir
Bende gonalf 3 gündür kullanıyorum bide inofolic corasprin inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin

Ben bugün yaptırdım canım. 1250 TL hastaneye verdim. İlaçlarda, 4 kutu menopur kullandım. Benim ilaç raporunda sorun çıktı o yüzden ilaçlara da toplam 1175 TL verdim.( İlaç raporunda sorun olmasaydı ilaçlara toplam 450 lira verecektim ama kısmet böyleymiş) Bu süre zarfında doktor kontrollerine de toplam 280 TL verdim. Sonuç itibari ile asimala bana 2700 küsure patladı.

İnşallah geç döllenme olmuştur canım benim. Bekle birkaç gün daha bozma moralini

Rabbim maddi manevi emeklerinizin karşılığını verir inşallah

İnşallah inşallah Rabbim hepimize hayırla nasip etsin

Amin canım benim. Bekleyiş içinde olmak en zoruymuş bunu öğrendim. Belirti hissetmeyince diyorum yok tutmadı üzülüyorum. Dün bel ağrım vardı bugün aşırı kasık ağrım var halsizim. Ama plasebo etkisi gibi psikolojik de olabilir. Bugün aşılama günü dahil 9. Gün, nasipse haftaya çarşamba test yapıcam. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…