Niye bozuyorsun moralini canım keşke benimde fazla gelişseydi yumurtam ilaçlı da ilaçsızda tek bir tane gelişti hatta üzüldüm keşke fazla olsaydı o zaman şansım artardı diye hepsi döllenecek diye bir durum yok hem öyle düşünme şansın çok yüksek ne güzelKizlar cok morelim bozuk ne yapicam bilmiyorum bugun demistim e2 degerim 1800 cikti baya yuksek doktor cok iyi dedi ama faceden gruptan biride asiri yuksek ohss riski cogul gebelik riski var dedi baya korktum ben cok fazla yumurtam var coguda buyumus durumda
2 saatArkadaslar asilamadan kac saat once eşinizden sperm aldılar
Bozma morelini ne fuzel şansın çok yüksek. Keske benimde gelisseydi.Kizlar cok morelim bozuk ne yapicam bilmiyorum bugun demistim e2 degerim 1800 cikti baya yuksek doktor cok iyi dedi ama faceden gruptan biride asiri yuksek ohss riski cogul gebelik riski var dedi baya korktum ben cok fazla yumurtam var coguda buyumus durumda
Bende şuan 14.gün adet olmadım progestan fitil kullanıyorum günde üç defa dün test yaptım 1,2 cıktı negatif yani ama hala adette olmadım belirtidir yok yarın tekrsr test yapcam inşallah geç döllenme falandırda tutunur hala bi umudum var Allah'tan ümit kssilmezŞu an herşey o kadar normal ki belirtinin b si yok. Tutmadı mı diye geçiriyorum içimden. İnşallah yanılırım. Sen de var mı herhangi birşey canım?
Daha 8.doz diyorsun diyorsun canım dur moralini bozma dediğim gibi benim ki de çok zordu ama oldu bugün gonal f başlayacam yine doktora söyledim öncekinde çok zor olduğunu o yüzden glukofen de verdiBilmiyorum canım ya bugün 8. Doz iğneyi vurdum. 75ml vuruyorum. P.tesi 16 ve 12 mm demişti foliküller için bugun malesef hic gelişmemiş igneye devam edicez dedi. Çıktık sonra çok aklıma takıldı morelim bozuldu yazdim doktora acaba çatlamış olabilir mi küçük olanimi gördünüz dedim. Yumurtlama olmuşsa bile erkendir ve kalitesizdir bu yüzden devam dedi. Hala bu ay için bi şans var mi yani dedim. Tabi var olan folikulleri gelistirmeye çalışıyoruz dedi. Ama bnm göğüslerim agrimaua başladı ufaktan. Adetten 2 hafta once agrimaya başlar. Bilmiyorum kafam karışık yoruldum artık
Bende gonalf 3 gündür kullanıyorum bide inofolic corasprin inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizinBende bugünn gonal f başlıyorum inşaallah iğneyle beraber glukofen inofolic combi kullanacağım. 2. Aşılamam inşaallah hepimizin bu ay çabaları sonuç verir
İnşallah güzel sonuçlanır kuzumBende bugünn gonal f başlıyorum inşaallah iğneyle beraber glukofen inofolic combi kullanacağım. 2. Aşılamam inşaallah hepimizin bu ay çabaları sonuç verir
Niye bozuyorsun moralini canım keşke benimde fazla gelişseydi yumurtam ilaçlı da ilaçsızda tek bir tane gelişti hatta üzüldüm keşke fazla olsaydı o zaman şansım artardı diye hepsi döllenecek diye bir durum yok hem öyle düşünme şansın çok yüksek ne güzetup
Ben dozunu yuksek kullandim bide pcoluyum o yuzden canim seninde gelisir merak etme 3 kutu gonalf kullandim benimde hemen buyumediBozma morelini ne fuzel şansın çok yüksek. Keske benimde gelisseydi.
Ben bugün yaptırdım canım. 1250 TL hastaneye verdim. İlaçlarda, 4 kutu menopur kullandım. Benim ilaç raporunda sorun çıktı o yüzden ilaçlara da toplam 1175 TL verdim.( İlaç raporunda sorun olmasaydı ilaçlara toplam 450 lira verecektim ama kısmet böyleymiş) Bu süre zarfında doktor kontrollerine de toplam 280 TL verdim. Sonuç itibari ile asimala bana 2700 küsure patladı.Bende aşılama için bugün gonal f ye basladim.pazartesi kontrol um var önümüzdeki hafta aşılama yapılacak. Yaptıranlar aşılama kısmını biraz anlatabilir mi? Birde ben özel de yaptırıyorum fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Bizim laboratuvar işlemleri 3 saat sürdü. 3 saat sonra hiç bekletmeden aşılama yapıldı.Arkadaslar asilamadan kac saat once eşinizden sperm aldılar
Bende şuan 14.gün adet olmadım progestan fitil kullanıyorum günde üç defa dün test yaptım 1,2 cıktı negatif yani ama hala adette olmadım belirtidir yok yarın tekrsr test yapcam inşallah geç döllenme falandırda tutunur hala bi umudum var Allah'tan ümit kssilmez
Rabbim maddi manevi emeklerinizin karşılığını verir inşallahBen bugün yaptırdım canım. 1250 TL hastaneye verdim. İlaçlarda, 4 kutu menopur kullandım. Benim ilaç raporunda sorun çıktı o yüzden ilaçlara da toplam 1175 TL verdim.( İlaç raporunda sorun olmasaydı ilaçlara toplam 450 lira verecektim ama kısmet böyleymiş) Bu süre zarfında doktor kontrollerine de toplam 280 TL verdim. Sonuç itibari ile asimala bana 2700 küsure patladı.
İnşallah inşallah Rabbim hepimize hayırla nasip etsinİnşallah geç döllenme olmuştur canım benim. Bekle birkaç gün daha bozma moralini
İnşallah inşallah Rabbim hepimize hayırla nasip etsin
Amin canım inşaallah ilk kontrolün ne zamana bana haftaya çarşamba gelmemi söylediBende gonalf 3 gündür kullanıyorum bide inofolic corasprin inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin
Amin canım inşaallah hepimizinİnşallah güzel sonuçlanır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?