Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslında Bi çizelge yapsaydık kim ne zaman tedaviye başladı ne zaman aşılama olacak bat ne zaman en azından birbirimizden haberimiz olur bu süreçi belki bu şekilde daha kolay daha stressiz atlatırdık

Aslında Bi çizelge yapsaydık kim ne zaman tedaviye başladı ne zaman aşılama olacak bat ne zaman en azından birbirimizden haberimiz olur bu süreçi belki bu şekilde daha kolay daha stressiz atlatırdık
hiç yapamdım ama hemen düzenlemeye çalışayım dur bakiyim

Canım ben çok yoğun bir gün geçirdim öğlen yemeği bile yemeye vaktim olmadı ayak üstü yoğurt yiyebildim çok yorgunum , belim kopuyor ve kasıklarım ilk defa çift taraflı ağrıyor, bide misafirim var şuan hiç dinlemendim bugün , normalde her gün progestan dan dolayi bembeyaz bir akıntım olurdu , bugün kremsi köyü sariydi sanirim akıntı geldi sonra gelmedi beyaza döndü

Bence senden de güzel haberler duyacağız inşallah

İnşallah olur ya bende tekrar yarın yaptırcam, ama Çarşamba 1 çıktı artmazki geç döllenme bile olsa, etrafımda herkesin hamile haberini alıyorum diyorum kendimi birgün banada nasip olurmu diye

Bence senden de güzel haberler duyacağız inşallah
Canımsın ya ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz musmutlu haberler verelim birbimize , normalde hep olumlamalar yaparım kendime , kötüyü çağırıp dillendirmem, ama ne hikmetse bugün yaşadığım bu bel kasik ağrısını falan hep ayakta durmaktan ve koşturmaktan olduğunu düşünüyorum , ayrıca çok stresliydim çalıştığım kişilerle pek iyi iletişimimiz olmadı bugün , ve kendime çok kızdım stres yönetimi yapamadığım için ,sanırım tutmadı benim çünkü normalde de adetimin bir hafta öncesinden böyle belim ağrimaya başlar, bel çok ağrıyor adet olacağım hissini veriyor çok çabalıyorum kötü seyler düşunmemek için başkaca şeylerle uğraşmaya çalışıyorum misafir falan ağırladım kafam dağılsın diye ama şimdi gittiler kaldım agrilarimla baş başa , rabbim inşallah ben yaniliyorumdur diye dua ediyorum yavrularımizi tüm tedavi görenlerle kavuştursun sağ salim diyerek istiğfar çekiyorum sürekli şimdi bir duş alıp Meryem suresi okuyacağım

İnşallah olur ya bende tekrar yarın yaptırcam, ama Çarşamba 1 çıktı artmazki geç döllenme bile olsa, etrafımda herkesin hamile haberini alıyorum diyorum kendimi birgün banada nasip olurmu diye

Olur canım benim strese sokma kendini, bekle bakalım hayırlısıyla güzel olur inşallah

Bende şimdi okuma yapacağım hepimizi de dahil edeceğim hayırlısı ile. Kendini yorma ve en önemlisi kötü düşünme, stres yapma. Güzel olacak hayırlısı ile Dualarımdasınız

Bende şimdi okuma yapacağım hepimizi de dahil edeceğim hayırlısı ile. Kendini yorma ve en önemlisi kötü düşünme, stres yapma. Güzel olacak hayırlısı ile Dualarımdasınız
Allah razı olsun dualarına ortak ettiğin için dikkat edeceğim bundan sonra soz verdim kendime sıfır stres .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…