• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yavrum nasıl geçti kontrolün benim morelim bozuldu. Pazartesiden buyana yumurtalar hiç gelişmemiş.😔😔 İğneye devam et 5 gün sonra tekrar kontrole gel dedi. 😔😔 Gelisicek dedi ama benim morelim bozuldu neden böyle oldu anlamadım. Senin iyidir inşallah sonuc🤲🏼
Henuz gitmedim canim gun icinde haber veririm ama bozma morelini buyur kac mm suan

Canım benim bat 10 haziran 11de randevum var bir aksilik çıkmazsa olucak bu ay ama çatlaması iğnesini başka zaman kullanmıştım ordan biliyorum hatta 13.gün bile pozitif çıkmıştı testim 16.günü adet oldum
Hayırlısı inşallah canım ben ilk aşılamamda erken olmuştum baya o yüzden çok korkuyorum test yapmadım hiç bu zamana kadar hep düzenli olur adetim inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏🏻

Öyle doğru ben de her seferinde kendime öyle diyorum ama hayata geçirmek çok zor hayırlısı böyleymiş diye doğal gebeliğin nasıl olmuştu canım ben hiç kalamadım 2 yıllık evliyim hiç gebelik gerçekleşmedi bir belirtin var mıydı onda
Henuz gitmedim canim gun icinde haber veririm ama bozma morelini buyur kac mm suan
Öyle hayırlısı canım , 14 gün yatmadan hayıt otu içtim hemen hamile kaldım onda canım .

Bende aşılama için bugün gonal f ye basladim.pazartesi kontrol um var önümüzdeki hafta aşılama yapılacak. Yaptıranlar aşılama kısmını biraz anlatabilir mi? Birde ben özel de yaptırıyorum fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Bende aşılama için bugün gonal f ye basladim.pazartesi kontrol um var önümüzdeki hafta aşılama yapılacak. Yaptıranlar aşılama kısmını biraz anlatabilir mi? Birde ben özel de yaptırıyorum fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
İkinci çizgi okadar silikki yarın tekrar yapıcam canım çekiyorum gözükmüyor resim net 6 gün erken predictör aldım adetim 7 gin var yarın daha net olur çekicem canım , inşallah hamişimdir. 🌹😘❤️

Bahsettiğim gibi gittim bu sabah 24.saatte aşılamamı oldum. Çok hafif bir sızlama oldu bitek onun dışında şuan dinleniyorum. Akşam ve yarın ilişki önerdi dokturum. Başka bir ilaç vs vermedi. R Rasperry84 inşallah güzel haberler alırız

C2D0B45F-B981-4296-95C1-56CE80045AFE.jpeg

Canım benim umudunu kaybetme o her zaman olmalı Allah büyük bir gün gelecek ve o gün en kısa zamandir inşallah bizde alacağız yavrularımızı kucağımıza, bizim sipalar biraz nazlı gelecek belli yani ☺️ şuan bakarsan bende de hiçbisey yok mesela , vücut yapisi yaşadığımız iklim geçirdiğimiz gün farklı hep, ben bir de nöbetli çalışıyorum 12 saat 24 saati bulabiliyor bazen çalışma sürem , belirti aramak için erken diyorlar ama belirti gorup hamile kalanda var bakalım
Hak şerleri hayr eyler
Zan etme ki ğayr eyler
Arif anı seyr eyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler 🤲🏻

5 dk aynı muayene gibi, yıkanan spermleri rahim boşluğuna verip 15-20 dk yatar vaziyette dinlendiriyorlar. Hayırlısı olsun

İkinci çizgi okadar silikki yarın tekrar yapıcam canım çekiyorum gözükmüyor resim net 6 gün erken predictör aldım adetim 7 gin var yarın daha net olur çekicem canım , inşallah hamişimdir. 🌹😘❤️

Hadi hayırlısı. Senin adet periyodun kısaydı. Biz de çıkmaz çıksa da çatlatma iğnesinden dolayı yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. 12 gün etkisi sürüyor dediler.

Kizlar bende az once doktordan geldim kismetse cuma gunu asilamam var e 2 degerim 1800 cikmis doktor cok cok iyi dedi biraz umutlanmaya basladim 🙂

Back