Kacinci gunu 4 cikti cnmİyiyim canım kan verdim değerim 4 çıkto hoca çok yeni olabilir , cumartesi birdaha ver dedi kan. Bekliyorum işte :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gunu 4 cikti cnmİyiyim canım kan verdim değerim 4 çıkto hoca çok yeni olabilir , cumartesi birdaha ver dedi kan. Bekliyorum işte :)
İlac kullanimin kaç gün sürdü cnm bittikten sonra kaçıncı gün aşılama yapıldıBen bugün yaptırdım canım. 1250 TL hastaneye verdim. İlaçlarda, 4 kutu menopur kullandım. Benim ilaç raporunda sorun çıktı o yüzden ilaçlara da toplam 1175 TL verdim.( İlaç raporunda sorun olmasaydı ilaçlara toplam 450 lira verecektim ama kısmet böyleymiş) Bu süre zarfında doktor kontrollerine de toplam 280 TL verdim. Sonuç itibari ile asimala bana 2700 küsure patladı.
8 doz 150'lik 1 doz 75'lik kullandım canım yani toplamda 9 gün sürdü. 11.gunde de aşılama yapıldı. Ne ilaç kullanırken ne de çatlatma iğnesinden sonra hiç bir ağrı sızı bir şey yaşamadım ama aşılamadan sonra eve geldim akşam yemek yedim ve inanılmaz bir sağ kasık ağrısı yaşadım şu an hala devam ediyor. Gaz sancısı gibi ama değil gibi de Bunu yaşayan oldu mu? Ohss olmaktan çok korkuyorum pcosluyum.İlac kullanimin kaç gün sürdü cnm bittikten sonra kaçıncı gün aşılama yapıldı
İnşallah olur ya bende tekrar yarın yaptırcam, ama Çarşamba 1 çıktı artmazki geç döllenme bile olsa, etrafımda herkesin hamile haberini alıyorum diyorum kendimi birgün banada nasip olurmu diyeAmin canım benim. Bekleyiş içinde olmak en zoruymuş bunu öğrendim. Belirti hissetmeyince diyorum yok tutmadı üzülüyorum. Dün bel ağrım vardı bugün aşırı kasık ağrım var halsizim. Ama plasebo etkisi gibi psikolojik de olabilir. Bugün aşılama günü dahil 9. Gün, nasipse haftaya çarşamba test yapıcam. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah inşallah canım , Allah hepimize tez zamanda nasip etsin hayırlısını sağlıklısınıOlur canım benim strese sokma kendini, bekle bakalım hayırlısıyla güzel olur inşallah
Kan sonucum 4 betahcg hoca çok yeni dahaR Rasperry84 doktor kontrolü nsl geçti cnm
8.GünKacinci gunu 4 cikti cnm
İnşallah canım yaa yarın yine gidiyorumHayırlısı bakalım
Canım daha çok yeni olabilir dedi hoca 4 çıktı yarın yine gidicemR Rasperry84 doktor kontrolü nsl geçti cnm
E2 degeriniz kac cikti kac tane yumurta olmusBenim de çok yumurtam gelişmiş bir tanesi catlamak uzereymis kendiliginden catlasin diye bakiyor doktor kan tahlili yapiyor. catlamayacak gibi olursa catlatma ignesi verecek çoğul gebelik olabilir o durumda dedi.... Bakalim bugün progesteron tahlilimin sonucunu bekliyoruz
Dualarımız seninle canım stres olma gide gitmiştirKizlar 1 saat once asilamami oldum dualariniza talibim ohss olmaktan da cok korkuyorum doktora dedim asilama yapilirken hocam cok yumurtam var ohss olmaktan korkuyorum diye oda olmadin ki ohss dedi yani olsam olur muydum simdiye kadar onu dedi herhalde bide benden spermler hep akti
Bana e2 bakilmadi. Bugün ki progesteronum yumurtlama oldugunu gösterdi apar topar asilamaya aldilar. Catlatma ignesi de yapilmadi. Ama dün ilişki olmuştu bizde bugun aşilama insallah esimin spermi iyi cikmistir...E2 degeriniz kac cikti kac tane yumurta olmus
İnşallah canım yaa yarın yine gidiyorum
Sabırsız seni Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım daha çok yeni olabilir dedi hoca 4 çıktı yarın yine gidicem
Benim olgun 4 yumurtam vardı. Biri 21 ikisi 20 biri de 19 mm olmuştu. Doktorum iptal etmedi çoğul gebelik oluşabilir dedi bizde kabul ettik. Hatta aşılama sırasında yumurtlama akıntın geliyor demişti. Aşılamayı çatlatma iğnesinden 27 saat sonra yaptı.Birde birsey sorucam. Asilama yaptiran arkadaslar yumurtaniz kac mm de catlama ignesj yaptiniz
Giden gitmiştir merak etme :) Benimde gün içinde çok geri geldi. Bir de su gibi çok akıntım oldu. Hala da oluyor.Kizlar 1 saat once asilamami oldum dualariniza talibim ohss olmaktan da cok korkuyorum doktora dedim asilama yapilirken hocam cok yumurtam var ohss olmaktan korkuyorum diye oda olmadin ki ohss dedi yani olsam olur muydum simdiye kadar onu dedi herhalde bide benden spermler hep akti