Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç yapamdım ama hemen düzenlemeye çalışayım dur bakiyimAslında Bi çizelge yapsaydık kim ne zaman tedaviye başladı ne zaman aşılama olacak bat ne zaman en azından birbirimizden haberimiz olur bu süreçi belki bu şekilde daha kolay daha stressiz atlatırdık
Bnm 2. Aşılama 2 haziranda aşılama oldu pcosumKızlar kaçıncı aşılamanız sebebi ve aşıalam tarihlerinizi yazarsanız tablo düzenleyeyim becerebilirsem ilk kez yapıyorum
Kuzu tabloyu yapamıyorum ki konuyu devretme gibi bir durum oluyor mu ?Bnm 2. Aşılama 2 haziranda aşılama oldu pcosum
Bnde hiç bilmiyorum inan ya NYSE bişi olmaz kalsınKuzu tabloyu yapamıyorum ki konuyu devretme gibi bir durum oluyor mu ?
ne komik olucak şimdi hem sordum kalsınBnde hiç bilmiyorum inan ya NYSE bişi olmaz kalsın
Pembe leke geldi bugün çok korkuttu beni şimdi bişi yok bi ara iş yerinde karnıma soluğunu kesck ağrı saplandı adetKızlar gününüz nasıl geçti? R Rasperry84 doktor kontrolün nasıl geçti? Esco Rabbi Hebli Mines Salihin bugün var mı değişiklik. Bende kasıklarda batma ve ağrı ayrıca sırt ağrısı var. Aşırı halsizim.
Pembe leke geldi bugün çok korkuttu beni şimdi bişi yok bi ara iş yerinde karnıma soluğunu kesck ağrı saplandı adet
Olcam sandım
Canım ben çok yoğun bir gün geçirdim öğlen yemeği bile yemeye vaktim olmadı ayak üstü yoğurt yiyebildim çok yorgunum , belim kopuyor ve kasıklarım ilk defa çift taraflı ağrıyor, bide misafirim var şuan hiç dinlemendim bugün , normalde her gün progestan dan dolayi bembeyaz bir akıntım olurdu , bugün kremsi köyü sariydi sanirim akıntı geldi sonra gelmedi beyaza döndüKızlar gününüz nasıl geçti? R Rasperry84 doktor kontrolün nasıl geçti? Esco Rabbi Hebli Mines Salihin bugün var mı değişiklik. Bende kasıklarda batma ve ağrı ayrıca sırt ağrısı var. Aşırı halsizim.
Canım ben çok yoğun bir gün geçirdim öğlen yemeği bile yemeye vaktim olmadı ayak üstü yoğurt yiyebildim çok yorgunum , belim kopuyor ve kasıklarım ilk defa çift taraflı ağrıyor, bide misafirim var şuan hiç dinlemendim bugün , normalde her gün progestan dan dolayi bembeyaz bir akıntım olurdu , bugün kremsi köyü sariydi sanirim akıntı geldi sonra gelmedi beyaza döndü
İnşallah olur ya bende tekrar yarın yaptırcam, ama Çarşamba 1 çıktı artmazki geç döllenme bile olsa, etrafımda herkesin hamile haberini alıyorum diyorum kendimi birgün banada nasip olurmu diyeAmin canım benim. Bekleyiş içinde olmak en zoruymuş bunu öğrendim. Belirti hissetmeyince diyorum yok tutmadı üzülüyorum. Dün bel ağrım vardı bugün aşırı kasık ağrım var halsizim. Ama plasebo etkisi gibi psikolojik de olabilir. Bugün aşılama günü dahil 9. Gün, nasipse haftaya çarşamba test yapıcam. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canımsın ya ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz musmutlu haberler verelim birbimize , normalde hep olumlamalar yaparım kendime , kötüyü çağırıp dillendirmem, ama ne hikmetse bugün yaşadığım bu bel kasik ağrısını falan hep ayakta durmaktan ve koşturmaktan olduğunu düşünüyorum , ayrıca çok stresliydim çalıştığım kişilerle pek iyi iletişimimiz olmadı bugün , ve kendime çok kızdım stres yönetimi yapamadığım için ,sanırım tutmadı benim çünkü normalde de adetimin bir hafta öncesinden böyle belim ağrimaya başlar, bel çok ağrıyor adet olacağım hissini veriyor çok çabalıyorum kötü seyler düşunmemek için başkaca şeylerle uğraşmaya çalışıyorum misafir falan ağırladım kafam dağılsın diye ama şimdi gittiler kaldım agrilarimla baş başa , rabbim inşallah ben yaniliyorumdur diye dua ediyorum yavrularımizi tüm tedavi görenlerle kavuştursun sağ salim diyerek istiğfar çekiyorum sürekli şimdi bir duş alıp Meryem suresi okuyacağımBence senden de güzel haberler duyacağız inşallah
İyiyim canım kan verdim değerim 4 çıkto hoca çok yeni olabilir , cumartesi birdaha ver dedi kan. Bekliyorum işte :)Kızlar gününüz nasıl geçti? R Rasperry84 doktor kontrolün nasıl geçti? Esco Rabbi Hebli Mines Salihin bugün var mı değişiklik. Bende kasıklarda batma ve ağrı ayrıca sırt ağrısı var. Aşırı halsizim.
Hayırlısı bakalımİyiyim canım kan verdim değerim 4 çıkto hoca çok yeni olabilir , cumartesi birdaha ver dedi kan. Bekliyorum işte :)
İnşallah olur ya bende tekrar yarın yaptırcam, ama Çarşamba 1 çıktı artmazki geç döllenme bile olsa, etrafımda herkesin hamile haberini alıyorum diyorum kendimi birgün banada nasip olurmu diye
Canımsın ya ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz musmutlu haberler verelim birbimize , normalde hep olumlamalar yaparım kendime , kötüyü çağırıp dillendirmem, ama ne hikmetse bugün yaşadığım bu bel kasik ağrısını falan hep ayakta durmaktan ve koşturmaktan olduğunu düşünüyorum , ayrıca çok stresliydim çalıştığım kişilerle pek iyi iletişimimiz olmadı bugün , ve kendime çok kızdım stres yönetimi yapamadığım için ,sanırım tutmadı benim çünkü normalde de adetimin bir hafta öncesinden böyle belim ağrimaya başlar, bel çok ağrıyor adet olacağım hissini veriyor çok çabalıyorum kötü seyler düşunmemek için başkaca şeylerle uğraşmaya çalışıyorum misafir falan ağırladım kafam dağılsın diye ama şimdi gittiler kaldım agrilarimla baş başa , rabbim inşallah ben yaniliyorumdur diye dua ediyorum yavrularımizi tüm tedavi görenlerle kavuştursun sağ salim diyerek istiğfar çekiyorum sürekli şimdi bir duş alıp Meryem suresi okuyacağım
Allah razı olsun dualarına ortak ettiğin için dikkat edeceğim bundan sonra soz verdim kendime sıfır stres .Bende şimdi okuma yapacağım hepimizi de dahil edeceğim hayırlısı ile. Kendini yorma ve en önemlisi kötü düşünme, stres yapma. Güzel olacak hayırlısı ile Dualarımdasınız