Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben dayanamadım ve yaptım test erken test aşdım 2. Çizgi silik çıktı ilki de öyleydi sanırım hamileyim kızlar
Ay hadi İnşallah darısı bize , tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah , sağ salim bebişini kucağına da almayı nasip etsin İnşallahh bize dua et lütfen ya

Kizlar bende az once doktordan geldim kismetse cuma gunu asilamam var e 2 degerim 1800 cikmis doktor cok cok iyi dedi biraz umutlanmaya basladim
Tedavi hayırlı olsun inşallah güzel ve gönlunden geçtiği gibi netice alırsın inşallah

Ay hadi İnşallah darısı bize , tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah , sağ salim bebişini kucağına da almayı nasip etsin İnşallahh bize dua et lütfen ya
Canım benim çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. İnşallah sağlıklı olur

İnşallah canım benim. Belim çok ağrıyo. Bu bi belirti mi bilmiyorum. Bel ağrısından kıvranıyorum
Benimde belim ağrıyor çok çabuk yoruluyorum birde boğazım da acı bir tat var siga acısı gibi.
İyi şeylerin habercisidir inşallah bu yaşadıklarımiz , benim de gün boyu birşeyim yoktu akşam yemeğinden sonra bulaşık yıka çamaşır ser kuruyanlari topla yerleştir ertesi günün yemeği ile uğraştım biraz ayakta durunca kasıklarım ağrıdı hemen uzanayim dedim kalan işi gücü bırakıp , uzaninca da adet olacakmış gibi aralıklı olarak belim çekiliyor

Aynen bende erkenden girdim yatağa valla yoruldum yarın doktorum çağırdı gidiyorum bakalım :)

Aynen bende erkenden girdim yatağa valla yoruldum yarın doktorum çağırdı gidiyorum bakalım :)
Aman çok yorma kendini lütfen dikkat et ne kadar çok emek veriyoruz , maddi manevi, psikolojik savaş veriyoruz doktor muayenenden sonra da bizi gelişmelerden haberdar et

Aman çok yorma kendini lütfen dikkat et ne kadar çok emek veriyoruz , maddi manevi, psikolojik savaş veriyoruz doktor muayenenden sonra da bizi gelişmelerden haberdar et
Aynen canım sizlerde öyle dikkat etmek gerek , mutlaka yazacağım dua edin

Merak etme canım gelişir inşaallah. Benim ilk aşılama da yumurta gelişmesi uzun sürmüştü 18 güne yakın gonal f vurunmuştım sonunda gelişmişti

Bende bu ay 12.gün çağırdı doktorum aşılama için süreç nasıl ilerler bilmiyorum hayırlısı ile inşallah herkesin kucağı boş kalmaz sorunsuz bir şekilde evlatları kucağımıza alırız

Merak etme canım gelişir inşaallah. Benim ilk aşılama da yumurta gelişmesi uzun sürmüştü 18 güne yakın gonal f vurunmuştım sonunda gelişmişti
Bilmiyorum canım ya bugün 8. Doz iğneyi vurdum. 75ml vuruyorum. P.tesi 16 ve 12 mm demişti foliküller için bugun malesef hic gelişmemiş igneye devam edicez dedi. Çıktık sonra çok aklıma takıldı morelim bozuldu yazdim doktora acaba çatlamış olabilir mi küçük olanimi gördünüz dedim. Yumurtlama olmuşsa bile erkendir ve kalitesizdir bu yüzden devam dedi. Hala bu ay için bi şans var mi yani dedim. Tabi var olan folikulleri gelistirmeye çalışıyoruz dedi. Ama bnm göğüslerim agrimaua başladı ufaktan. Adetten 2 hafta once agrimaya başlar. Bilmiyorum kafam karışık yoruldum artık

Kizlar cok morelim bozuk ne yapicam bilmiyorum bugun demistim e2 degerim 1800 cikti baya yuksek doktor cok iyi dedi ama faceden gruptan biride asiri yuksek ohss riski cogul gebelik riski var dedi baya korktum ben cok fazla yumurtam var coguda buyumus durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…