• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah öyledir de daha çok yeni aşılamam bugün 5.gunum hemen belirti olmaz demi
Çarşamba mı yapıldı seninde. Yaa inşallah güzel haberlerini alırız 😍 bende aşırı şişkinlik ve bel ağrısı var bugün. Ama hep olağan şeylere yoruyorum. İlaçların yan etkisi yok açık yatmışımdır vs. Umutlanmak istemiyorum. Şansıma eşimin yıllık iznine geldi süreç. Sağolsun kafam dağılsın diye sürekli program yapıyor. Dediğin gibi en erken diyenler hep 8-9. Günden başlamış belirtileri görmeye. Ama hiç bi belirtisi olmayıp hamile kalanlar da var. Ne diyim Allah hayırlısını versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba arkadaşlar, benimde pazartesi günü yani yarın 2. aşılamam var. İlk ay gonal f ile başladım ama olmadı. Bu ay da gonal f ile başlayıp sonra merional’e geçtik. En son yumurtam 19 mm olmuştu O gün gecesi ovitrelle vuruldum. Aşılamadan sonra dikkat etmem gereken şeyler ya da embriyonun daha iyi tutunması sağlamak için besinlerde neye dikkat etmek gerekiyor tecrübeleri arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Bende de yumurta tembelliği pko var malesef. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah süreç istediğin gibi sonuçlanır. Ben hiç duymamıştım daha iyi tutunması için besin vs. Ama bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka. Çarşamba günü yapıldı benimde aşılamam. Beklemedeyim sonuç için.

Kızlar zaman geçmiyor. Çarşamba aşılamam yapıldı. Zaman resmen durdu. Sadece karın ve kasık ağrım var, şişkinlikle beraber. O da ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum. Şu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum. En zoru bence bu aşamaymış, Tuttu mu tutmadı mı diye beklemek
Bencede en zoru beklemek. Ama inşallah çok güzel bir sonuçla biter bu bekleyişin 😍

Çarşamba mı yapıldı seninde. Yaa inşallah güzel haberlerini alırız 😍 bende aşırı şişkinlik ve bel ağrısı var bugün. Ama hep olağan şeylere yoruyorum. İlaçların yan etkisi yok açık yatmışımdır vs. Umutlanmak istemiyorum. Şansıma eşimin yıllık iznine geldi süreç. Sağolsun kafam dağılsın diye sürekli program yapıyor. Dediğin gibi en erken diyenler hep 8-9. Günden başlamış belirtileri görmeye. Ama hiç bi belirtisi olmayıp hamile kalanlar da var. Ne diyim Allah hayırlısını versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet sanırım aynı gün olmuşuz ,İnşallahh güzel haberler verelim hepimiz birbirimize , benim ağrım sizim şimdilik tamamen bitti diyebilirim ilerleyen günlerde ne olur bilemem, sadece beyaz akintim var o da progestan fitil kullandığım için , evet 7. Ve 9. Günler yerleşmeye başlarmis o yüzden belirtiler kendini gösterirmis, âmin Rabbim çok aratmasın inşallah

Kizlar boyle biraz zor oluyo bende yeni katildim buraya asilamanin sonucunu bekleyenler ve igne kullanalar vhatsap grubu kuralim mi ne dersiniz
Naptn canım gittnmi kontrole. Benim yumurta 16mm olmuş bitanede 12mm varmış. İkiside sol tarafta bugün son doz iğne yaptım. Çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Sonrada aşılama için gün verecek. 😊😊

Evet canım klomenle çatlama iğnesi tedavisi önceden görmüştüm sonrakine Klomen işe yaramayınca gonal f e başladık herhalde şimdi ikinciyede onu kullanırız diye düşünüyorum.
anladım benim klomene falan zaten çok fazla tepki veriyor iğne kullandırmazlar heralde

Kizlar ben az once geldim kontrolden yumoslar 16 17 mm olmuslar bugunde vurucam igne yarin bos carsamba tekrar kontrol bide test istedi eger carsambaya kadar 18 20 mm olursa cuma gunu asilamani yapariz dedi

Evet sanırım aynı gün olmuşuz ,İnşallahh güzel haberler verelim hepimiz birbirimize , benim ağrım sizim şimdilik tamamen bitti diyebilirim ilerleyen günlerde ne olur bilemem, sadece beyaz akintim var o da progestan fitil kullandığım için , evet 7. Ve 9. Günler yerleşmeye başlarmis o yüzden belirtiler kendini gösterirmis, âmin Rabbim çok aratmasın inşallah

Haftaya pazartesi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum çok mu erken olur? Aşılama gününü sayarsak 13. Gün oluyor. Çatlatma iğnesi 12 gün boyunca yanıltıcı sonuçlar veriyormuş.

Naptn canım gittnmi kontrole. Benim yumurta 16mm olmuş bitanede 12mm varmış. İkiside sol tarafta bugün son doz iğne yaptım. Çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Sonrada aşılama için gün verecek. 😊😊
Gittim canim ayniyiz 🙂 benimde 16 ve 17 mm olmus bende bugun son doz ignemi yaptim carsamba kontrol sonra bana da asilama icin gun vericek herseyimiz ayni 🙂

Gittim canim ayniyiz 🙂 benimde 16 ve 17 mm olmus bende bugun son doz ignemi yaptim carsamba kontrol sonra bana da asilama icin gun vericek herseyimiz ayni 🙂
Evet 😊😊yalnizca bnm birisi biraz küçük bakalım beki oda sonradan büyür kendi çatlar 😕😊 karın ağrısını sordum doktora iğne yapar mi dedim. Yok yapmaz ya çatlama olmuştur yada geliştiği için ağrı yapar dedi. Aklım çıktı zamansız catlicak diye ama duruyomus daha catlamamis😊😊 bugün göğüslerim de hafiften ağrımaya başladı sende de varmi böyle şeyler 😕😕

B
Evet 😊😊yalnizca bnm birisi biraz küçük bakalım beki oda sonradan büyür kendi çatlar 😕😊 karın ağrısını sordum doktora iğne yapar mi dedim. Yok yapmaz ya çatlama olmuştur yada geliştiği için ağrı yapar dedi. Aklım çıktı zamansız catlicak diye ama duruyomus daha catlamamis😊😊 bugün göğüslerim de hafiften ağrımaya başladı sende de varmi böyle şeyl

Back