Bende henuz agri yok canim sen tekirdagda mi yasiyorsun isminin sonunda 59 varda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.
- Konu Sahibi Niloya444
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Sende mi bnm gibi 2 haziran da aşılama oldun
Aynen 2 Haziran çarşamba yapıldı. Var mı belirtin? Ben de ilaçların yan etkisi var bolca, ben öyle düşünüyorum. Şişkinlik, kasık ağrısı, bel ağrısı. Hatta şu an baş ağrısı.
- 23 Şubat 2021
- 243
- 158
- 23
Evet Tekirdağ bea sen nerelisinBende henuz agri yok canim sen tekirdagda mi yasiyorsun isminin sonunda 59 varda
- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 40
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Sonuç alan varmı :)
Ben beklemedeyim hala. Ben de belirtisi olan var mı merak içindeyim. Şu an itibariyle hiç bi belirtim yok şişkinlik dahil herşey normale döndü.
- 22 Mayıs 2019
- 182
- 216
- 33
13.gun pozitif gören çok var canım . Bazısı da 12.gun hatta 14 gün yapmış negatifi görmüş adet olmayı beklemiş daha sonrasında 16.gun pozitif yakalamis. Sonradan artmış değeri , herkesin bünyesine göre mi değişiyor döllenme süresine göre mi bilmem , doktorum bana 15.gun test yap dedi, ama çok sabirsizlanirsam ben de 13 gün yapabilirim. Dur bakalım diğer pazartesiye kadar kaç fikir değişecek bizde Allah bilir çok erken değil aslında çok geç de değil ama benim suanki ruh halim kendime verdiğim telkin 15.gun yap şüphe olmasın icinde iğnenin etkisi mi değil mi diye hiç o toplara girmek istemiyorumHaftaya pazartesi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum çok mu erken olur? Aşılama gününü sayarsak 13. Gün oluyor. Çatlatma iğnesi 12 gün boyunca yanıltıcı sonuçlar veriyormuş.
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
13.gun pozitif gören çok var. Bazısı da 12.gun hatta 14 gün yapmış negatifi görmüş adet olmayı beklemiş daha sonrasında 16.gun pozitif yakalamis. Sonradan artmış değeri , herkesin bünyesine göre mi değişiyor döllenme süresine göre mi bilmem , doktorum bana 15.gun test yap dedi, ama çok sabirsizlanirsam ben de 13 gün yapabilirim
Şu an herşey o kadar normal ki belirtinin b si yok. Tutmadı mı diye geçiriyorum içimden. İnşallah yanılırım. Sen de var mı herhangi birşey canım?
- 22 Mayıs 2019
- 182
- 216
- 33
Kızlar benim de asilamama kadar hatta aşılamadan sonraki ilk 3 gün sağimdaki olgunlasmis yumurtadan sanırım sağ kasık ağrısı çekmistim hatta olursa sagimdaki daha büyük o tutar demistim kendi kendime . Solda 2 yumurta daha vardı çatlama iğnesinden bir gün önce 15 ve 11 mm olan . Şu son 2 saattir sağ bitti sol kasıkta ara ara batmalar oluyor acaba bu yumurtalar şuan kendiliğinden mi çatladı ya da başka şeyler mi oluyor içerde bilemedim vallah
- 22 Mayıs 2019
- 182
- 216
- 33
Merak etme canım ben de de dün falan hiçbisey yoktu rahatlamisti vücudum ne ağrı ne sizi vardı, önyargılarini koy kenara çünkü bazilarinda hiç bı belirti bile olmuyormuş rabbim inşallah bebislerimizi bize tutundururŞu an herşey o kadar normal ki belirtinin b si yok. Tutmadı mı diye geçiriyorum içimden. İnşallah yanılırım. Sen de var mı herhangi birşey canım?
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Merak etme canım ben de de dün falan hiçbisey yoktu rahatlamisti vücudum ne ağrı ne sizi vardı, önyargılarini koy kenara çünkü bazilarinda hiç bı belirti bile olmuyormuş rabbim inşallah bebislerimizi bize tutundurur
Amin canım benim
Çerkezkoyyy doktorun kim :)Evet Tekirdağ bea sen nerelisin
- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
Merhaba, aşılama için başladınız mı. Bana en son gittiğimde önder bey denk geldi. 5 gün klomen kullandım. Kontrole gittim tamam dediler iğne vurulup çarşamba günü geleceksin. Ama iğne olarak gonalf 450 vermiş. Ben anlamadım bu çatlatma iğnesi değil diyorlarInsallah
- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
Merhaba aşilama iptal edildi catlatma vermeden. Hic bilgim yok ama internetten baktim dedigin gibi bu igne klomen in ignesi gibi ama yine dr a sor vurdun mu igneniMerhaba, aşılama için başladınız mı. Bana en son gittiğimde önder bey denk geldi. 5 gün klomen kullandım. Kontrole gittim tamam dediler iğne vurulup çarşamba günü geleceksin. Ama iğne olarak gonalf 450 vermiş. Ben anlamadım bu çatlatma iğnesi değil diyorlar
- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
Insallah
Dün akşam vuruldum iğneyi, doktorun asistanları vardı çok bişey soramadım daha doğrusu o an aklıma gelmedi sonra eczaneye gidince aa bu gonalf dedim. Bakalım yarın sabah gideceğim inşallah doğru ilerliyoruzdurMerhaba aşilama iptal edildi catlatma vermeden. Hic bilgim yok ama internetten baktim dedigin gibi bu igne klomen in ignesi gibi ama yine dr a sor vurdun mu igneni
- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 40
Bende aynı şekilde bekliyorum bugün 7. GünümBen beklemedeyim hala. Ben de belirtisi olan var mı merak içindeyim. Şu an itibariyle hiç bi belirtim yok şişkinlik dahil herşey normale döndü.
- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
Bnimde intte baktigima gore bunu yumurta gelistirmek icin dusuk dozda bi kac gun kullandiriyolar sndeki yuksek doz gibi belki yuksek dozda catlatma etkisi gosteriyordur yanlis igne vereceklerini sanmiyorum ama tabi bilemeyiz insallah dogru tedavidir saglikla olumlu sonucu alirsinDün akşam vuruldum iğneyi, doktorun asistanları vardı çok bişey soramadım daha doğrusu o an aklıma gelmedi sonra eczaneye gidince aa bu gonalf dedim. Bakalım yarın sabah gideceğim inşallah doğru ilerliyoruzdur
- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
Ben az önce instagramdan hocaya ulaştım. Onu vurulmayın başka iğne yazalım size dedi. Ben şuan şok oldum yani yanlış mı yazdılar. Yarın gelin dedi
Merhaba aşilama iptal edildi catlatma vermeden. Hic bilgim yok ama internetten baktim dedigin gibi bu igne klomen in ignesi gibi ama yine dr a sor vurdun mu igneni
- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
Igneyi oldugunu soyleseydinBen az önce instagramdan hocaya ulaştım. Onu vurulmayın başka iğne yazalım size dedi. Ben şuan şok oldum yani yanlış mı yazdılar. Yarın gelin dedi
- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
Yumurtalar cok buyurse iptal edilebilir bir de bnce siz bugun imkan varsa gidin bn carsamba gunu gittigimde 7 numarali oda kapal8ydi baska dr yumurtalari ölçtü onder hocaya sordu soyliyim dedim bwlki sadece o hafta oyleydi bilmiyorum isi sansa birakma bnc3Ben az önce instagramdan hocaya ulaştım. Onu vurulmayın başka iğne yazalım size dedi. Ben şuan şok oldum yani yanlış mı yazdılar. Yarın gelin dedi
- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
Evet ben şimdi hazırlanıp gidiyorumYumurtalar cok buyurse iptal edilebilir bir de bnce siz bugun imkan varsa gidin bn carsamba gunu gittigimde 7 numarali oda kapal8ydi baska dr yumurtalari ölçtü onder hocaya sordu soyliyim dedim bwlki sadece o hafta oyleydi bilmiyorum isi sansa birakma bnc3