Canım korkma her gebelik farklıdır bak benim oğlumda 7 haftaya kadar ne akıntı ne kasık agrısı ne göğüs agrısı ne bulantı hiç bir sey olmadı sadece 7 den sonra bulantım olmuştu 12 haftaya kadar mesela bu gebelikte hem yerleşme kanaması yaşadım hem bulantım var o kadar farklı ki iki gebelik korkma hersey yolundadırKızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
Gözün aydın canım benimde 6+2 diye gitmiştim 5+6 çıkmıştı gene aynıyız sanırım çarşamba bende tam 7 haftaya giricem inşallah bende görürüm çok heyecan verici yaKızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum darısı bana inşallah beklemek çok zor yaNihayet o güzel gün geldiögleden sonra kontrolum var, inşallah bebeğimin kalp atıslarını duyabıliriz
Ben oğlumu sağda hissetmiştim canımKızlar cinsiyet için sol-sağ muhabbetini duyanınız oldu mu hiç? Aile ikiye bölündü yok kıza olacak yok erkek olacak diyeen son görümcem son noktayı koydu bebeği solda mi hissediyorsun sağda mi dedi, ben solda hissediyorum açıkçası erkek o zaman dedi.
Ben uyguluyorum canım ama genede arada leke geliyor dr içersen yan etsikisi çok olur oyuzden fitil olarak kullan dedi
Cok güzel hayırlı olsun bende cuma kese için gideceğim inşallahKızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Kızlar cinsiyet için sol-sağ muhabbetini duyanınız oldu mu hiç? Aile ikiye bölündü yok kıza olacak yok erkek olacak diyeen son görümcem son noktayı koydu bebeği solda mi hissediyorsun sağda mi dedi, ben solda hissediyorum açıkçası erkek o zaman dedi.
Kızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Ya maşallah sağlıkla gel minnakKızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Sessizce dua et ve benım nazarımdan korunGünaydınlarr hayırlı haftalar olsun hamişcanlarnasılsınız? 5 hafta 3 günlük olduk ve ben hiç hamile gibi değilim normal mi bu ya ne mide bulanması ne bir şey sadece arada midem yanıyor o kadar
Günaydın canım normal bence canım ben oğlumda 7 haftada bulantılar başladı ve bulantı dısında ne göğüs agrısı ne akıntı ne kasık agrısı hiç bir şey yoktu mesela su an 4+4 üm yerleşme kanaması akıntı mide bulantısı oluyor her gebelik farklıdırGünaydınlarr hayırlı haftalar olsun hamişcanlarnasılsınız? 5 hafta 3 günlük olduk ve ben hiç hamile gibi değilim normal mi bu ya ne mide bulanması ne bir şey sadece arada midem yanıyor o kadar
Ben alıştım artık itebildigim kadar itiyorum yoksa yarisi geri çıkıyorbana çikolata kisti için verdi lekelenmem hiç yok. Denedim dün gece becerebilmişimdir umarım.
ayyy topuklayıp kaçayım o vakitSessizce dua et ve benım nazarımdan korun
Bende 7 haftama gircem hala fazla bi bulantım yok arada oluyor rahatım şükürGünaydınlarr hayırlı haftalar olsun hamişcanlarnasılsınız? 5 hafta 3 günlük olduk ve ben hiç hamile gibi değilim normal mi bu ya ne mide bulanması ne bir şey sadece arada midem yanıyor o kadar
kızımda hiç hatırlamıyorum ne olduğumu o yüzden bunda tedirgin oldum. haftaya gideceğim inşallah hastaneyeGünaydın canım normal bence canım ben oğlumda 7 haftada bulantılar başladı ve bulantı dısında ne göğüs agrısı ne akıntı ne kasık agrısı hiç bir şey yoktu mesela su an 4+4 üm yerleşme kanaması akıntı mide bulantısı oluyor her gebelik farklıdır
görünmeyelim buralardaBende 7 haftama gircem hala fazla bi bulantım yok arada oluyor rahatım şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?