2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Nihayet o güzel gün geldi ögleden sonra kontrolum var, inşallah bebeğimin kalp atıslarını duyabıliriz
Ah sonunda:)
Heyecanla beklıyorum güzel haberlerini :)

Merhaba hanımlar son adet tarihime göre aslında 1 temmuz ama mecburi sezeryan olacagım için tahmini 10 15 haziran olacak dogumum 29 yaşındayım 3. Gebeliğim 2 kaybım var ne yazik ki 7 ay önce oğlumu kaybettim 7 bucuk ay önce sezeryan oldum 4+4 haftalık hamıleyım inşallah bu sefer hersey güzel gider

Progeston kullanıyorum iğne vurmadılar yarın randevu aldım doktora gideceğim bakalım hakımızda hayırlısı
İnşaallah canım Rabbim yardimcimiz olsun içini ferah tut dualarimdasiniz

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsun çok merak ettim inşallah benim bebeğim de hıçkırır

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsun çok merak ettim inşallah benim bebeğim de hıçkırır
Boyle sorulunca tarifi zor ama karnında sürekli bisey atıyor onun bebeğinden olduğunu zaten anlıyorsun. Ama iyi bisey değil ya bi arkadaşım bu bebek 1.5saattir hıçkırıyor kafayı yicem yziyordu bana sen düşün

Canım korkma benim de aynı şekilde. Lekelenme hiç olmadı, Mide bulantısı yok denecek kadar az sadece bazı kokulardan tiksiniyorum anlık midem kalkıyor o kadar. Daha hiç kusmadım 8. Haftama girdim. Yeme isteği, göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı bende de var. Onun dışında her şey dümdüz sanki hame değilmişim gibi ama kalp atışını duydum geçen hafta doktor da hiç bir sorun yok dedi

Kızlar cinsiyet için sol-sağ muhabbetini duyanınız oldu mu hiç? Aile ikiye bölündü yok kıza olacak yok erkek olacak diye en son görümcem son noktayı koydu bebeği solda mi hissediyorsun sağda mi dedi, ben solda hissediyorum açıkçası erkek o zaman dedi.

Canim onu duymadimda ben kesenin formuna göre duymustum. Bir arkadasim soyledi. Kese elips seklinde olursa erkek yuvarlaksa kiz mis. Arastirdim netten gercektende buna inanan cok

Ah sonunda:)
Heyecanla beklıyorum güzel haberlerini :)

Güzel haberlerle gel inşalah canım

Canım benim sana bakmak için geldim
Bekliyoruz güzel haberlerini

İnşaallah güzel haberlerle dönersin canım

İnşallah canım çok sevindim hayırlı haberlerle gel

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Hepinizi öpüyoruz

Kızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)

Kızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Hayırlı olsun canım gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…