2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selam arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik, bulantılar ben hiçbirşey yiyemez oldum ama beraberinde de çok ama çok acıkıyorum yoğurt, meyveler, süt, çubuk kreker sadece yiyebiliyorum ama afedersiniz bugünbunlardan iki kez yedim ikisini de kustum.
Hatta eşim yağlı yemeklerden bahsederse bile çok tıksınıyorum.
Bilmiyorum hem karnım doysun hem bulantı yapmasin hem yedikten sonra kusmiyim öyle yemek olsa keşke
Acıkınca çok ağlamak ıstiyorum ne yiyecem ki her şey bulanti yapıyor
Bebiş sağlıklı gelsinde raziyim hepsine inşallah

Amin canim inşallah ben de sabah geç kaldim kahvaltiya aç karnina kustum midem bulaniyo yemek istemiyorum ama acikiyrmda her zaman böyle değil ama daha iyi olduğu zamanlarda var hep bi tiksinme hali ağzımda acı bi su mide yanmasi yeter ki bebişler iyi olsun

Yaaa benimde gecen gun 1 kasik yedim resmen
Afiyet olsun canm sanada
Kizlar gunaydin sizde benim gibi yedikce acikiyormusunuz, ben cok acikiyorum ya bi dun aksam hafif midem bulandi omun disinda hep yemek sacma sapan seyler yemek istiyorum
Sürekli tariflere bakiyorum evdeyken, disardaykende ne yesem nerden yesem modundayim. Hep yemek hep

Evet sağlıklı olsunlar inşallah :)

Haşlanmış buğday yoğurtla karıştırıp naneli fln yiyebilirsin. Ayni şekilde makarna,patates salatası püresi vs mercimek köftesi kısır vs tam buğdaylı kuru ekmek yemekte bulantıyi bastırır. Beyaz leblebi galeta tavsiye ederim

Kızlar bir şey takıldı aklıma benim ilk günden beri ağrı sol tarafımda.
doktor ultrasonda solda ağrı var mı çok büyük bir çikolata kisti var. gebelik öncesi neden gelmedin alırdık dedi. Rahatsız etmiyordu en son 6 ay önce gittiğimde yoktu.
ben de hep genelik solda sanmıştım. Meğer sağ yumurtalıktan olmuş. Soldan olma şansı yok zaten tek yumurtalıkla hamile kalmışsın dedi.
Doğum sırasında alırız inşallah çok ağrı yapıp seni rahatsız etmez dedi. Progestan verdi fitil gibi uygulayacağım.
Ben dün abarttığını düşündüm. Eşime anlattım yazın 2 defa acillik olduğumu hatırlattı bana. Yazın 2 defa sol taraftan sancı şikayeti ile acile gittim gaz ilacı verip göndermişlerdi. Kadın doğuma falan git demediler yumurtalıklarım sanki dememe rağmen. Yok gaz dediler. O yüzden onu aklımdan çıkarmışım.
gebelikte böyle br şey yaşayan oldu mu hiç?

Canım çok teşekkür ederim :) inşallah dediklerini deneyecem.

Benimkide mı yerleşme yada kese büyüme lekelenmesi mi acaba çarşamba günü randevum ama dr sorduğumda birşey demedi kesen güzel demişti ama arada genede leke geliyor
Olabilir canim lekelenmeleri fazla onemsemiyor drlar yogun kirmizi kanama olmayinca birde kese etrafinda kanama olmayinca normal karsiliyorlar bebek kalp attisi olmayinca hamilelikden bile saymiyorlar insan bazen kiziyor ama onlarda hakli sagliksiz olunca oldugunu ifade ediyorlar benim sadece bir gun surmusdu ertesi gun yokdu ins saglikla ilerler bebeklerimiz

Ben yaşamadim canim ama çoğu kişinin sezaryen sırasında bu kistlerininde alındığını biliyorum inşallah senin de öyle olur bi sorun teşkil etmez sanmıyorum

Amin canım inşallah dr kese etrafında kanama yok demişti zaten ama insan genede korkuyor herşeyden

Ağrım yok çok şükür ,lekede kesildi sanki inşaallah öyledir , çok teşekkür ederim rahatlattın içimi
Ciddi bir durum olsa cok siddetli agri olur zaten duramasin canim kesilir o normalde 4 gun leke gelmesi normal ama insan korkuyor ister istemez simdi bende olsa inanin bende korkar hemen sorarim insan baskasina yorum yapiyorda kendine yapamiyor rica ederim ins tekrar gelmez sizi uzmez

Amin canım inşallah dr kese etrafında kanama yok demişti zaten ama insan genede korkuyor herşeyden
Sizi anliyorum panik halinde oluyor inan yemek bile yiyemiyor insan stresden hamilelikden olmasa bile stresden bulanti oluyor cok guzel haberlerle gel insAllah ben de cuma gunu gidecegim kesemde buyume varmi diye ins guzel mutlu bir hamilelik geciririz uykusuz bebisli geceleri konusuruz burada

Bayanlar merhaba ❣
Bir şey danışmak istiyorum size.
Son adet tarihine göre şuan 5+3 olmam gerekiyor ama sanırım geç döllenme çünkü hafta içi beta hcg baktırdım, perşembe 75 cumartesi 192 çıktı.
Çok şükür 2 katladı. Ama 5+3 için düşük.

Doktora ne zaman gitmeliyim sizce?
Ortalık kötü olunca, tek seferde hem kese hem kalp atışı için gitmek istiyorum

Beta değeri ile hafta hesaplamayın bence.ortalama 6+5 lerde giderseniz yüksek ihtimal kese + kalp atısını duyarsınız.

Amin canım inşallah

Canim benim beta 2346.88 di ayin 21 de 22 sinde keseyi gordum kalp atisi icin iki hafda dedi siz kan takibi yaptirmaya devam ederseniz deger 2000 lerde kese goruluyormus fazla bir bilgim yok

Haftaya bi daha bak yada git istersen belki çok geç yumurtladin değerin iki kat artmiş

ben dün 6+6 da gittim her şeyi gördük canım. 7 gibi gidebilirsin garanti olsun.

ben kusmuyorum ama benim de midem kalkıyor her şeyden ne yiceğimi bilemiyorum. Kilo da vermişim zaten. Fazla çıkarım diye korkuyordum sürekli karbonhidrat alıyorum doymak için. Kuru ekmek simit peynir çubuk kraker peynirli börek sade makarna yoğurt bu moddayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…