Ayy ev degıstırmek benım ıcın zulum 4 yıllık evlılıgım 3. Evdeyım artık bidaha da cıkmam, Allah nasıp ederse alırız insallah bu evı, ev sıfırdı kıracı olarak gırdık, ev sahıbı de sıze satayım dıyıp duruyorannemler biraz kötü bir dönemden geçiyorlar da. Yani bence kötü kendileri garip. Yaşlılıkta azdılar azcık. Anneanne ve dede olmaya hazır değiller. Ay hiç hazır da değilim ayol. Gezip tozuyorlar. Oturdukları evi kiraya verdiler. İstanbulun farklı semtlerinde ev tutup 1 sene oturup ev değiştiriyorlar ben evlendiğimden beri. Bayağı da eğleniyorlar bununla. Şimdi yine taşınma dönemindeler. Kiralar artmış ev sahibi çıkarıyor. E bunlar kendi kiracılarına fazla zam yapamadı. Şimdi cepten yicekler bayağı strese girmişler. Ama hakettiler bence
Salça yapacağı mevsimde gidiyor ev bakıyor bu korona zamanı. Ay çok dert yandım.
Bu arada çikolata kistim varmış sol yumurtalıkta. Onun için progestan verdi. Bir de ankilozan spondilit rahatsızlığım var benim romatizma bir çeşit. Günde 1 tane de koraspin alacağım.
Fastfood, sucuklu salamlı şeylerden uzak dur, Bı de et yıceksen de ıyı pısmesıne dikkat et mutlakaarkadaşlar disarda yemeknyiyromusunuz bazen canım hamburger, kebap,döner istiyor cok sağlıklı değil biliyorum. hafta bir kez yenilebilir saniirm.
Merhabalar. Benim uzman doktorum kalp atislarini gordukten sonra ozellikle soyledi saglik ocaginda kayit actirmam gerektigini ve o zaman yapilmasi gereken testleri verdi saglik ocaginda yaptirabilirsin diye.soruma tam cevap alamadım aslında kan tahlili falan bunlar ne zaman yapılması gerekıyor. Drdan istedim yapmadı. Kalp atışı dinlemedigimiz için mi
sagol canim.Fastfood, sucuklu salamlı şeylerden uzak dur, Bı de et yıceksen de ıyı pısmesıne dikkat et mutlaka
Yaşınız ve kacıncı bebek oldugunu da yazar mısınızMerhabalar , ben de yeni hamile oldugumu öğrendim . Beni de listeye ekleyebilir misiniz ? Sat 11.09.2020 muhtemelen doğacagı tarih 18.06.2021 .
Doğum günü kutlu olsun pirensesinSelam kızlar dün hepimizde bi bulantı varmış
sabah minik kurbağamızı görmeye gittik herşey yolunda çok şükür haftasıyla uyumlu ama benım kan değerlerim bide d vitamin değerlerim çok düşük çıktı kan ilacı istemedim şimdilik çok bulantım olduğu için birde onu içemezdim , d vitamini yazdı .
yarın kızımın 1 yaş doğum günü var ondan bugün pasta süs falan aldık :)
Baya yoruldum şimdi uyuttum azcık çay keyfi galan yapıcam sizler n’aptınız.
birde bir sonraki kontrol 1 ay sonra eşi askere gidicek 1 aylık o gitmeden bi uğrucaz 11 haftalık flama olucam büyük ihtimalle
Evet sabahları kusarak uyanıyorumKızlar sizde de kusmalar oluyor mu
Ikimizde ayniyiz desene aksamda kusuyorum benEvet sabahları kusarak uyanıyorum
Önemli olan üç ay dolmadan tespit etmeleri olduğu için :)Bence her aile hekiminin yopurt yiyişi farklı. Hepsi kafasına göre başlatıyorlar kayıtları demekki.
Corona çıktığından beri ilk defa geçen hafta yedim, bu aralar canım çok hamburger çekiyor şu bulantılar geçerse inşaAllah bi kerede onu yerim yeter banaarkadaşlar disarda yemeknyiyromusunuz bazen canım hamburger, kebap,döner istiyor cok sağlıklı değil biliyorum. hafta bir kez yenilebilir saniirm.
Geçen gün hamburger yedim ben canım çekmişti eşimde bi restoranda oturdu oradaki kokular beni benden etti ama tiksinme ile nasil yedim bilemedimarkadaşlar disarda yemeknyiyromusunuz bazen canım hamburger, kebap,döner istiyor cok sağlıklı değil biliyorum. hafta bir kez yenilebilir saniirm.
Bende katılıyorum haftada bir fast food yada dışarda yemek zararlı. Hem coronadan hem de toksoplazma ve sağlıklı olmadıkları içim tercih etmeyelim lütfen. Allah korusunCorona çıktığından beri ilk defa geçen hafta yedim, bu aralar canım çok hamburger çekiyor şu bulantılar geçerse inşaAllah bi kerede onu yerim yeter banahaftada bir çok ama fast food için bence
Ayy ev degıstırmek benım ıcın zulum 4 yıllık evlılıgım 3. Evdeyım artık bidaha da cıkmam, Allah nasıp ederse alırız insallah bu evı, ev sıfırdı kıracı olarak gırdık, ev sahıbı de sıze satayım dıyıp duruyorsenı yardımcı tayın etmiş annen canm, artık ümidi kesti tabi..
Bu arada iltihaplı eklem romatızması gıbı bısey mı var, ben de 5 sınıfa giderken yanı 11yasındayken gecırdım, 18 yasına kadar penısılın vurdurduk heray.. Ben de o donemde hergun bitane bebe aspırını ıcıyordum.. Coraspin diyince aklıma o geldı
arkadaşlar disarda yemeknyiyromusunuz bazen canım hamburger, kebap,döner istiyor cok sağlıklı değil biliyorum. hafta bir kez yenilebilir saniirm.
Bende katılıyorum haftada bir fast food yada dışarda yemek zararlı. Hem coronadan hem de toksoplazma ve sağlıklı olmadıkları içim tercih etmeyelim lütfen. Allah korusun
İki gündür çok fenayım açken bulantı oluyor birşey yiyinceda 10 dk durmuyor kusuyorumKızlar sizde de kusmalar oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?