Bende 5. Haftamdayim canım 2 gündür adet sancısı gibi kramplar bende de oluyor herhalde normal diye düşünüyorum okuduğum kadarıyla 5. Haftada oluyormuş bu tarz ağrılar korkma canım olması gereken şeyler bunlarKızlar 5. Haftama girdim ama bu akşam çok kasık ağrım oldu sanki adet sancısı gibi sürekli kafam orda bi aksilik mi var diye korkuyorum normal mi sizce böyle kramplar olması?
İlk gebelik olunca insan cahil oluyor gece resmen korktum artık araştırıyorum kısa ağrılar zararsızdır diyor benim bütün gece sürdü sancı cok tesekkur ederim içimi ferahlattınBende 5. Haftamdayim canım 2 gündür adet sancısı gibi kramplar bende de oluyor herhalde normal diye düşünüyorum okuduğum kadarıyla 5. Haftada oluyormuş bu tarz ağrılar korkma canım olması gereken şeyler bunlar
Günaydın kızlar kuru öksürük var ya bende ne yapsam ne içsem iyi gelir biraz başımda ağrıyor
Ailecek negatifiz ben dun disari ciktim oturdum bahcede kesin üşüttüm balli sut iceyim vallaha korkudan dogru duzgun birsey yemiyorumyaa inşallah önemli bir şey değildir. Bal falan yesen. Bitki çayı daiçemiyoruz dimi?
Öksürük için aktardan hatme çiçeği alıp sür ile kaynatın ve yudum yudum için.. tarifi için İbrahim Adnan Saraçoğluna bakın nasıl yapıldığına dair .. sonra bana çok dua edersin hemen geçiriyorGünaydın kızlar kuru öksürük var ya bende ne yapsam ne içsem iyi gelir biraz başımda ağrıyor
Ben de Bulantım yok diye sevınıyordum dün gece tam yatmaya hazırlanırken midem bulanmaya basladı gece kac kere kalktımSelam bu saatte burdayım nu nasıl bi bulantıdır ya
Ayni durumdayiz afedersin ilk kusmam da bu sabah oldu bos mideyle cok kotuBen de Bulantım yok diye sevınıyordum dün gece tam yatmaya hazırlanırken midem bulanmaya basladı gece kac kere kalktım
Tesekkur ederim cnm korkuyorum ama bitkileri kullanmaya zencefil kullansam mi kiÖksürük için aktardan hatme çiçeği alıp sür ile kaynatın ve yudum yudum için.. tarifi için İbrahim Adnan Saraçoğluna bakın nasıl yapıldığına dair .. sonra bana çok dua edersin hemen geçiriyor
Sabah bulantı olmadı ama çok fazla lavaboya kalkıyorum, su da içmiyorum, gece uyandırmasın diye, bugun 3 kere gıttımAyni durumdayiz afedersin ilk kusmam da bu sabah oldu bos mideyle cok kotu
Ballı süt iç, bogazını yumuşatır, diğer bitkilerden korkarım ben yaTesekkur ederim cnm korkuyorum ama bitkileri kullanmaya zencefil kullansam mi ki
Kızlar doktorlar hafta hesabını bebeğin büyüklüğüne göre mi yapıyor doktor 3 gün geride söyledi adet tarihine göre ne demek oluyor sizce
Kızlar günaydın. Ben pazartesi Zeynep Kamil e gidicektim normalde. Randevum vardı ama korona vakalarındaki artış özellikle iş yerimdeki iç açıcı olmayan durumlar beni korkuttu. 700 kişinin çalıştığı bir yerdeyim zaten. Hergün 7-8 kişi gidiyor karantinaya.temaslılar ve pozitifler. Hastanede de risk almayayım daha dedim. Kalabalık olduğu için.
Bugün acıbadem e randevu aldım. Birgül Karakoç’a. Doktoru bilen var mıdır? :)
6+6 oluyorsun deil mi bugun, bence gümbür gümbür duyarsınbir de kalp atışı gelir mi ki? Gelsin çünkü lütfen :)
6+6 oluyorsun deil mi bugun, bence gümbür gümbür duyarsın
Ben de pazartesi gidicem 6+6olacak
Ailecek negatifiz ben dun disari ciktim oturdum bahcede kesin üşüttüm balli sut iceyim vallaha korkudan dogru duzgun birsey yemiyorum
O zaman cok ıyı yapmıssın 2 gün hıc az deil, ben su an o durumdayım,pazartesı öglene kadar de dersım var, nasıl o gecer o dersler diyorum daha derse de 2 gun varevet canım aynen 6+6 yım. 7yi geçsin pazartesi giderim diyordum. İzin de almıştım pazartesi. Ama dayanamicam 2 gün evde boşum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?