2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
levrek yemeyin derin su balığı tavsiye edilmiyor. icinde cupra olabilir aslında en iyisi somon yemekte tabii fiyatı biraz tuzlu. gerci su an hersey tuzlu olmuss
Ben balık ve tavuktan aşırı tiksindim. Yemeklerden aşırı tiksiniyorum Soğanlı herşeyden. Çorba ve patates haşlama yedim ve tost sade

Ama çayı çok ıcmeyın dıyorlar Ikı bardak en fazla
çayı bende oyle yapıyorum genelde açık için diyorlar yada limon sıkıp içecek misiz ama çayı asiri bir zarari olduğunu innamiyorum kansızlık yapar limon sıkın için. yada çok açık içildiği de bir zararı olmaz saniirm.

Ben balık ve tavuktan aşırı tiksindim. Yemeklerden aşırı tiksiniyorum Soğanlı herşeyden. Çorba ve patates haşlama yedim ve tost sade
tiksinti bende de oluyor tavuk bende yemiyorum ki zaten şimdiki tavukların cogu hormonlu zaten bence tavuk yerken organik olan seçilmeli onuda bulmak biraz daha zor.

Yok abla ne takcm ya her zamn ve her yerde boyle dengesizler var hayatin kurali bu yapck birsey yok
Oyle ama bence herkese abla diye hitap etme cnm gercekten rahatsiz olanlar cok var bende yasadim o gunden beri kimseye abla diye hitap etmiyorum ( tanimadigim insanlara) .. bazilari abla abla diye agiz aliskanligi yapmis malesef, sevmeyen cok var 😁

Kızlar valla mide bulantim yok yok dedim benim bulantım sabah uyanınca değil şimdi uyuyacağım zaman başlıyor acaba neden

Benimle senin aynı ben cuma günü kan değerime bakacağım pazartesi yaptım 625.25 idi
Ne güzel inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımıza 😊 ben Perşembe günü doktora gittim keseyi gördük 9mm gayet sağlıklı görünüyor dedi eve geldikten sonra pembe akıntım oldu doktorumu aradim hemen progestan kullanmamı istedi onu kullaninca kesildi çok şükür yarın kontrolümüz var inşallah miniğim iyidir 🤲

Cnm gebelik çizerken yanlış olmuş sanırım 25 haftalik gebe gözüküyorsun suan
Bu arada gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip.etsin
Canım ben düşük yapmıştım 3 ay önce onu güncellemeyi unutmuşum o yüzden şimdi sen hatırlatınca güncelledim😊

Bugun saglık ocağından gebelik kaydımı başlattık, boyle Bı bılgı kartı hazırlamış ebe 🌸🌷

Eklentiler

• IMG_20201023_112248.jpg
    IMG_20201023_112248.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar 5. Haftama girdim ama bu akşam çok kasık ağrım oldu sanki adet sancısı gibi sürekli kafam orda bi aksilik mi var diye korkuyorum normal mi sizce böyle kramplar olması?

Ne güzel inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımıza 😊 ben Perşembe günü doktora gittim keseyi gördük 9mm gayet sağlıklı görünüyor dedi eve geldikten sonra pembe akıntım oldu doktorumu aradim hemen progestan kullanmamı istedi onu kullaninca kesildi çok şükür yarın kontrolümüz var inşallah miniğim iyidir 🤲
Benimde 10 gündür öyle pembe akıntım var progeston fitil kullanıyorum hala devam ediyor canım daha kalp atışını duymadım 5+2 deyim inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız

Oyle ama bence herkese abla diye hitap etme cnm gercekten rahatsiz olanlar cok var bende yasadim o gunden beri kimseye abla diye hitap etmiyorum ( tanimadigim insanlara) .. bazilari abla abla diye agiz aliskanligi yapmis malesef, sevmeyen cok var 😁
Bizim iş ortamın özellikle abla çok tercih ediliyor başka türlüsü samimiyetsizlik gibi sanki 😀 Ama resmiyeti hakeden çok insan var.

çayı bende oyle yapıyorum genelde açık için diyorlar yada limon sıkıp içecek misiz ama çayı asiri bir zarari olduğunu innamiyorum kansızlık yapar limon sıkın için. yada çok açık içildiği de bir zararı olmaz saniirm.
Valla ben kendimi bildim bileli çayı limonlu içerim 😂 sabah akşam vazgeçilmezim . Kahve ağzıma sürmem mesela ayda yılda bir caramelmac. 😂
Çok şükür kansızlık falan yok .
sanırm açık ve limonlu içtiğim için

Valla ben kendimi bildim bileli çayı limonlu içerim 😂 sabah akşam vazgeçilmezim . Kahve ağzıma sürmem mesela ayda yılda bir caramelmac. 😂
Çok şükür kansızlık falan yok .
sanırm açık ve limonlu içtiğim için
Ben starbuckstan içtim iki üç kere kere napayim 😄

Canım benimki de 895 çıktı en son. Sen en son ne zaman baktırdın? Kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün geçince 800 çıkmıştı. 4+5 de 895 normal mi acaba
Normal tatlım bence çünkü benim de haftam senin gibi falandı ,32, günde bir oluyorum ben ama dediğim gibi beta değeri kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor doktorun dediği önemli. Keseyi bir görelim rahatlariz insalahhh🙏🙏🙏🙏

Eltim 3 aylik hamile aşılama yaptırmıştı 7 senede beklemişti gitmediği doktor kalmamıştı Rabbim sonunda 3 tane birden nasıp etti şimdi 3 üzlere hamile
Ay ne güzel 🥰 Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin eltinin..

Back