2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar 5. Haftama girdim ama bu akşam çok kasık ağrım oldu sanki adet sancısı gibi sürekli kafam orda bi aksilik mi var diye korkuyorum normal mi sizce böyle kramplar olması?
Bende 5. Haftamdayim canım 2 gündür adet sancısı gibi kramplar bende de oluyor herhalde normal diye düşünüyorum okuduğum kadarıyla 5. Haftada oluyormuş bu tarz ağrılar korkma canım olması gereken şeyler bunlar

Bende 5. Haftamdayim canım 2 gündür adet sancısı gibi kramplar bende de oluyor herhalde normal diye düşünüyorum okuduğum kadarıyla 5. Haftada oluyormuş bu tarz ağrılar korkma canım olması gereken şeyler bunlar
İlk gebelik olunca insan cahil oluyor gece resmen korktum artık araştırıyorum kısa ağrılar zararsızdır diyor benim bütün gece sürdü sancı cok tesekkur ederim içimi ferahlattın😍

Günaydın kızlar kuru öksürük var ya bende ne yapsam ne içsem iyi gelir biraz başımda ağrıyor

Kızlar günaydın. Ben pazartesi Zeynep Kamil e gidicektim normalde. Randevum vardı ama korona vakalarındaki artış özellikle iş yerimdeki iç açıcı olmayan durumlar beni korkuttu. 700 kişinin çalıştığı bir yerdeyim zaten. Hergün 7-8 kişi gidiyor karantinaya.temaslılar ve pozitifler. Hastanede de risk almayayım daha dedim. Kalabalık olduğu için.
Bugün acıbadem e randevu aldım. Birgül Karakoç’a. Doktoru bilen var mıdır? :)

Kızlar doktorlar hafta hesabını bebeğin büyüklüğüne göre mi yapıyor doktor 3 gün geride söyledi adet tarihine göre ne demek oluyor sizce

Günaydın kızlar kuru öksürük var ya bende ne yapsam ne içsem iyi gelir biraz başımda ağrıyor
Öksürük için aktardan hatme çiçeği alıp sür ile kaynatın ve yudum yudum için.. tarifi için İbrahim Adnan Saraçoğluna bakın nasıl yapıldığına dair .. sonra bana çok dua edersin hemen geçiriyor 🌸🌸

Öksürük için aktardan hatme çiçeği alıp sür ile kaynatın ve yudum yudum için.. tarifi için İbrahim Adnan Saraçoğluna bakın nasıl yapıldığına dair .. sonra bana çok dua edersin hemen geçiriyor
Tesekkur ederim cnm korkuyorum ama bitkileri kullanmaya zencefil kullansam mi ki

Kızlar günaydın. Ben pazartesi Zeynep Kamil e gidicektim normalde. Randevum vardı ama korona vakalarındaki artış özellikle iş yerimdeki iç açıcı olmayan durumlar beni korkuttu. 700 kişinin çalıştığı bir yerdeyim zaten. Hergün 7-8 kişi gidiyor karantinaya.temaslılar ve pozitifler. Hastanede de risk almayayım daha dedim. Kalabalık olduğu için.
Bugün acıbadem e randevu aldım. Birgül Karakoç’a. Doktoru bilen var mıdır? :)

bir de kalp atışı gelir mi ki? Gelsin çünkü lütfen :)

evet canım aynen 6+6 yım. 7yi geçsin pazartesi giderim diyordum. İzin de almıştım pazartesi. Ama dayanamicam 2 gün evde boşum. :)
O zaman cok ıyı yapmıssın 2 gün hıc az deil, ben su an o durumdayım,pazartesı öglene kadar de dersım var, nasıl o gecer o dersler diyorum daha derse de 2 gun var 😂😂😂

Back