- 7 Ekim 2020
- 271
- 183
- 53
Ben balık ve tavuktan aşırı tiksindim. Yemeklerden aşırı tiksiniyorum Soğanlı herşeyden. Çorba ve patates haşlama yedim ve tost sadelevrek yemeyin derin su balığı tavsiye edilmiyor. icinde cupra olabilir aslında en iyisi somon yemekte tabii fiyatı biraz tuzlu. gerci su an hersey tuzlu olmuss
bende tavuk yiyemiyorumBen balık ve tavuktan aşırı tiksindim. Yemeklerden aşırı tiksiniyorum Soğanlı herşeyden. Çorba ve patates haşlama yedim ve tost sade
Ama çayı çok ıcmeyın dıyorlar Ikı bardak
yle yapıyor
çayı bende oyle yapıyorum genelde açık için diyorlar yada limon sıkıp içecek misiz ama çayı asiri bir zarari olduğunu innamiyorum kansızlık yapar limon sıkın için. yada çok açık içildiği de bir zararı olmaz saniirm.Ama çayı çok ıcmeyın dıyorlar Ikı bardak en fazla
Ayni durumdayiz cnm ne tatli istiyor ne tuzlu hic birsey yiyesim yokBen balık ve tavuktan aşırı tiksindim. Yemeklerden aşırı tiksiniyorum Soğanlı herşeyden. Çorba ve patates haşlama yedim ve tost sade
tiksinti bende de oluyor tavuk bende yemiyorum ki zaten şimdiki tavukların cogu hormonlu zaten bence tavuk yerken organik olan seçilmeli onuda bulmak biraz daha zor.Ben balık ve tavuktan aşırı tiksindim. Yemeklerden aşırı tiksiniyorum Soğanlı herşeyden. Çorba ve patates haşlama yedim ve tost sade
Oyle ama bence herkese abla diye hitap etme cnm gercekten rahatsiz olanlar cok var bende yasadim o gunden beri kimseye abla diye hitap etmiyorum ( tanimadigim insanlara) .. bazilari abla abla diye agiz aliskanligi yapmis malesef, sevmeyen cok varYok abla ne takcm ya her zamn ve her yerde boyle dengesizler var hayatin kurali bu yapck birsey yok
Ne güzel inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımızaBenimle senin aynı ben cuma günü kan değerime bakacağım pazartesi yaptım 625.25 idi
Canım ben düşük yapmıştım 3 ay önce onu güncellemeyi unutmuşum o yüzden şimdi sen hatırlatınca güncelledimCnm gebelik çizerken yanlış olmuş sanırım 25 haftalik gebe gözüküyorsun suan
Bu arada gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip.etsin
Bende de akşamları daha yoğun oluyor yatacagim zaman başlıyor tiksinmem en üst seviyedeKızlar valla mide bulantim yok yok dedim benim bulantım sabah uyanınca değil şimdi uyuyacağım zaman başlıyor acaba neden
Benimde 10 gündür öyle pembe akıntım var progeston fitil kullanıyorum hala devam ediyor canım daha kalp atışını duymadım 5+2 deyim inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırızNe güzel inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımızaben Perşembe günü doktora gittim keseyi gördük 9mm gayet sağlıklı görünüyor dedi eve geldikten sonra pembe akıntım oldu doktorumu aradim hemen progestan kullanmamı istedi onu kullaninca kesildi çok şükür yarın kontrolümüz var inşallah miniğim iyidir
Bizim iş ortamın özellikle abla çok tercih ediliyor başka türlüsü samimiyetsizlik gibi sankiOyle ama bence herkese abla diye hitap etme cnm gercekten rahatsiz olanlar cok var bende yasadim o gunden beri kimseye abla diye hitap etmiyorum ( tanimadigim insanlara) .. bazilari abla abla diye agiz aliskanligi yapmis malesef, sevmeyen cok var
Benim de daha çok akşam oluyor bi de mide ağrisi gaviscon içtim şimdi bakalım :)Kızlar valla mide bulantim yok yok dedim benim bulantım sabah uyanınca değil şimdi uyuyacağım zaman başlıyor acaba neden
Valla ben kendimi bildim bileli çayı limonlu içerimçayı bende oyle yapıyorum genelde açık için diyorlar yada limon sıkıp içecek misiz ama çayı asiri bir zarari olduğunu innamiyorum kansızlık yapar limon sıkın için. yada çok açık içildiği de bir zararı olmaz saniirm.
Ben starbuckstan içtim iki üç kere kere napayimValla ben kendimi bildim bileli çayı limonlu içerimsabah akşam vazgeçilmezim . Kahve ağzıma sürmem mesela ayda yılda bir caramelmac.
Çok şükür kansızlık falan yok .
sanırm açık ve limonlu içtiğim için
Aynen mide ağrısı ekşimesi hepsi akşamları başlıyor bende dr gidince sorcam renni kullanabilirmiyim diye midem içinBenim de daha çok akşam oluyor bi de mide ağrisi gaviscon içtim şimdi bakalım :)
Normal tatlım bence çünkü benim de haftam senin gibi falandı ,32, günde bir oluyorum ben ama dediğim gibi beta değeri kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor doktorun dediği önemli. Keseyi bir görelim rahatlariz insalahhhCanım benimki de 895 çıktı en son. Sen en son ne zaman baktırdın? Kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün geçince 800 çıkmıştı. 4+5 de 895 normal mi acaba
Ay ne güzelEltim 3 aylik hamile aşılama yaptırmıştı 7 senede beklemişti gitmediği doktor kalmamıştı Rabbim sonunda 3 tane birden nasıp etti şimdi 3 üzlere hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?