2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde BAT 17eylül değerim kan değeri pazartesi yaptım 625 .25 erken döllenme olmuş canım korkma senin geç döllenme olmuş belki
Ayy inşallah ya vallahi içim rahatlıyor böyle cevaplar alınca, teşekkür ederim

Ultrasona girdiniz mi? Bi sorun yok inşallah?
Girdim cnm şükürler olsun temiz çıktı 5 tane testtim daha var onlar ayin 30 da çıkacakmış bebeğimin kalp atisinida duyduk hamdolsun

Yaş kompleksi var demek ki salla :) Bizim bi abla vardi yaşça büyük herkes abla diye hitap ederdi markette esnafta felan diyolar yani küçük olsan bile onlara sinirlenip sana patladı heralde Her yerde söyleyebilse bari şikayetini :)

ben rahatsız olmam yaş kompleksim de yok ama abla denmesi pek hoş değil günlük hayatta. İş yerimde diyen olursa bozarım ama iş ortamında hoş değil Sen de beni yanlış anlama madem açık konuşuyoruz Tavsiye olarak al. Samimi olmadığın insanlarla konuşurken xxx abla demek yerine xxx hanım ya da hanımefendi gibi hitap edersen daha şık olur.

Girdim cnm şükürler olsun temiz çıktı 5 tane testtim daha var onlar ayin 30 da çıkacakmış bebeğimin kalp atisinida duyduk hamdolsun
Maşallah darısı diğer sonuçların misss gibi çıkmasına

Cok gecmis olsun, aman dikkat et...

Bence cok tatlisin cnm. Icinden nasil geliyorsa oyle diyebilirsin

işte idrar yolundan oluyor bende gece uyanıyorum idrar yolu ağrıyor birde hava aniden soğudu yaa onunda etkisi var hamilleik hormonları havanın sogumasi etkisi. bol su iicin ayağınız sıcak tutun özellikle çay bana iyi geliyor.

Ama çayı çok ıcmeyın dıyorlar Ikı bardak en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…