Ayy inşallah ya vallahi içim rahatlıyor böyle cevaplar alınca, teşekkür ederimBenimde BAT 17eylül değerim kan değeri pazartesi yaptım 625 .25 erken döllenme olmuş canım korkma senin geç döllenme olmuş belki
Gözünüz aydın. Nasıl bir ilaç yazdı acaba vitamin tarzı birşey miMerhaba kizlar meleğimin kalbini duyduk şükür minik kuzum mide bulantısı için de ilac yazdı her sey yolunda dedi
Girdim cnm şükürler olsun temiz çıktı 5 tane testtim daha var onlar ayin 30 da çıkacakmış bebeğimin kalp atisinida duyduk hamdolsunUltrasona girdiniz mi? Bi sorun yok inşallah?
Yok cnm bulanti için yazdım folk asit kullanıyorum birde b12 düşük cikti onun için damla yazdiGözünüz aydın. Nasıl bir ilaç yazdı acaba vitamin tarzı birşey mi
Yaş kompleksi var demek ki salla :) Bizim bi abla vardi yaşça büyük herkes abla diye hitap ederdi markette esnafta felan diyolar yani küçük olsan bile onlara sinirlenip sana patladı heralde Her yerde söyleyebilse bari şikayetini :)Abla kadina abla dedik kadinda herkese abla.deme filan bdnde kendi yastim zannettim siz kac yasindasiniz dedim oda size ne yasimdan iste ister 50 yasinda olurum kimse kimsenin abla degil filan bsnde geri bos durmadim yazdim geri cevabi hak ettigi gibi
Abla levrek yada cupra ye cook guzel
Abla kadina abla dedik kadinda herkese abla.deme filan bdnde kendi yastim zannettim siz kac yasindasiniz dedim oda size ne yasimdan iste ister 50 yasinda olurum kimse kimsenin abla degil filan bsnde geri bos durmadim yazdim geri cevabi hak ettigi gibi
MaşallahGirdim cnm şükürler olsun temiz çıktı 5 tane testtim daha var onlar ayin 30 da çıkacakmış bebeğimin kalp atisinida duyduk hamdolsun
Amaaan boş ver herkesin düşüncesi farklı işteSagol ablaSacma sapan seyler abla kadin kadinin halinden anlamasi gerekirken kurdu oluyo bi abla lafindan bilr insanlar sey olmus
İnternette Çin takvimi benzeri bir cinsiyet tahmin yöntemi. 2cocugumu da dogru gösterince merak ettim yapan varmı diyeBiyolojik takvim dediğin ne oluyor canım ?
Ben kızımda yapmıştım erkek göstermişti kızımda Haziran doğumlu :)İnternette Çin takvimi benzeri bir cinsiyet tahmin yöntemi. 2cocugumu da dogru gösterince merak ettim yapan varmı diye
Çin takvimi bendede tutmadı ama bu biyolojik takvim dedikleri dogru galiba 2side tutunca şaşırdım:) 3.ye kız diyo inşallah dogrudurBen kızımda yapmıştım erkek göstermişti kızımda Haziran doğumlu :)
Az önce denedim erkek ciktiBen kızımda yapmıştım erkek göstermişti kızımda Haziran doğumlu :)
Bi de Rus takvimi varmıs, onda da erkek cıktıİnternette Çin takvimi benzeri bir cinsiyet tahmin yöntemi. 2cocugumu da dogru gösterince merak ettim yapan varmı diye
Cok gecmis olsun, aman dikkat et...Kızlar bugün lavobaya gittim ve kan boşaldı bı anda ben zaten gerisini hatırlamıyorum ambulans la hastaneye gittik onu biliyorum kalp atışı var ama çok riskli dediler kanamam devam ediyor agrimda var bize dua edermisiniz iğne ve ilaç verdiler hiç kalkmayacam risk geçene kadar
Bence cok tatlisin cnm. Icinden nasil geliyorsa oyle diyebilirsinAblalar size bir konuda birsey danismak istiyorum.Ben 21 yasindayim ve burda size abla diyerekten hitap ediyorum.Cunku siz bendn yasca ve hayat konusnda daha deneyimlisiniz.Herhalde bu grupta en kucuk anne adayi benim bu yuzden siz olan saygi ve yas itibariyle buyukluguzden abla diyorum eger bu grup icerisinde konusmlarimda abla diyerek hitap ettigim kisiler rahatsiz oluyorsa soylesin.Cunku bugun kotu birsey yasadim onun icin boyke bir aciklama yapma geregi duydum
Saygilar ve sevgiler
işte idrar yolundan oluyor bende gece uyanıyorum idrar yolu ağrıyor birde hava aniden soğudu yaa onunda etkisi var hamilleik hormonları havanın sogumasi etkisi. bol su iicin ayağınız sıcak tutun özellikle çay bana iyi geliyor.Kasık ağrısı karnım gergin tef gibiyim. Geriliyor yani mide bulantısı uyku hali var yine de şükür. İdrara çıkıyorum sürekli geceleri uykumdan uyanıyorum 2 saate bir uyanıyorum tuvalete. Sıcak tutmanızı öneririm ayakları ve belinizi
cok geçmiş olsun düzelir insllah sorun etme benim bri tanıdığımda yaşamıştı surkeli yattı hareket etmedi. şimdi çok zeki bir oğlu var. hiç dert etme.Cok gecmis olsun, aman dikkat et...
levrek yemeyin derin su balığı tavsiye edilmiyor. icinde cupra olabilir aslında en iyisi somon yemekte tabii fiyatı biraz tuzlu. gerci su an hersey tuzlu olmussonlar çiftliktir maalesef şimdi
Ama çayı çok ıcmeyın dıyorlar Ikı bardak en fazlaişte idrar yolundan oluyor bende gece uyanıyorum idrar yolu ağrıyor birde hava aniden soğudu yaa onunda etkisi var hamilleik hormonları havanın sogumasi etkisi. bol su iicin ayağınız sıcak tutun özellikle çay bana iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?