MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
Su bile icemiyorsan senin acilen kusup kurtulmak lazımkeşke su içebilsem
Tuzlu çubuk yiyorum ama patatesi denemedim yarın yapıcamOfff bulantı kadar kötü birşey daha yokbenim neyse ki şimdi biraz hafifledi sana tavsiyem patates haşlayıp ye kraker gibi şeyler hep yanında bulunsun kusup kurtulmak istiyorsan da tuzlu su iç
Patates çok işe yarıyor ama az tuz koy yoksa daha çok miden bulanırTuzlu çubuk yiyorum ama patatesi denemedim yarın yapıcam
Bebiş için yeterli vitamini o kısa zamanda almış olurum belki böylelikle. Besleyememekten korkuyorum çünkü.Su bile icemiyorsan senin acilen kusup kurtulmak lazımgerçi o zaman da tam kurtulamıyorsun ama bir daha ki bulantı başlamadan yiyip içmeye vaktin oluyor
TamamdırPatates çok işe yarıyor ama az tuz koy yoksa daha çok miden bulanır
Hiçbiri yok henüz zaten çok erken sanırım belirti için bakalım günler neler gösterecekYani aslında 2 günde 2 kat artması normal benimki o kadar artmamış sanırım ama ikiz bebek belirtilerin varsa aşırı bulantı veya aşırı yorgunluk gibi olabilir dilediğin gibi olur inşallah
Haftaya belli olur zaten ikiz olup olmadığı. Gönlünce olsun inşallahHiçbiri yok henüz zaten çok erken sanırım belirti için bakalım günler neler gösterecek
Kusmak konusunda yardıma ihtiyacın olursa çekinme ben bu işte usta oldum artık maalesefBebiş için yeterli vitamini o kısa zamanda almış olurum belki böylelikle. Besleyememekten korkuyorum çünkü.
Sen normalde de zayıfmıssın kuzuHiç böyle düşünmeyin valla emzirirken okde kilo veriliyor ki
Hele o bebeklere bi emeklemeye başladın hiççç oturtamıyorsunuzben 58 le hamile kaldım 66Yla doğurdum. Eve geldim 60 tım. Şuan 52 doğumumun üstünden 1 yıl geçti
Maskeni hiç çikarma elini küçük dezenfektan götür aklima geldikçe kullan ben de avm gittim bugun tedirgin oldum rabbim korusunKızlar yarın iş gereği İstanbul'a gideceğim bir kriz çıktı ben ve iki yakın arkadaşım gidiyoruz. Ama virüsten çok korkuyorum otel odası, havaalanı falan bide İstanbul da virüs kaynıyor inşAllah korona falan kapmam oralarda dua edin benim için ya
Yani geç olur bence vitamin ilacıda yazar muhtemelenMerhaba
Doktora gitmek için 12. Hafta cokmu gec olur
Folikasit kullanıyorum. Suan baska alınacak bir ilaç yok zannediyorum
Kesinlikle çok geç olur ya boş gebelikse ?Merhaba
O gazdan akşam üzeri hepimizde bence o oluyor . Asıl göbek 13 ten sonra gelmeye başlıyor . Benım 2. Gebelik daha erken çıkar diyorlar ama bilmiyorum yaşayıp görücez.Ayy ne güzel zayıfsınız ben 1.63 boy 68 kiloyla basladim gebelige simdiden göbeğim cıktı sanirim hormonlardan ( sabah birsey yok aksama dogru çıkıyor göbiş)
Çok sağol canım elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışacağım. Avm de beni çok tedirgin ediyor bide insanlar hiç takmıyor resmen iç içeler.Maskeni hiç çikarma elini küçük dezenfektan götür aklima geldikçe kullan ben de avm gittim bugun tedirgin oldum rabbim korusun
Kiz benim erken cikar bence ben oyle hissediyorum anneminde kardesimde oyle olmustu ic karni dardi hemencik ciktiydiO gazdan akşam üzeri hepimizde bence o oluyor . Asıl göbek 13 ten sonra gelmeye başlıyor . Benım 2. Gebelik daha erken çıkar diyorlar ama bilmiyorum yaşayıp görücez.
şuan ayva göbeğim var
Sağol canım inşallahHaftaya belli olur zaten ikiz olup olmadığı. Gönlünce olsun inşallah
Canım ben ilk öğrendiğimde gittim kese görmek için sonrasında kalp atışı için çağırdı şimdi olsa 7. Haftamda giderdim hem kese hem kalp atışı hem bebişi görürsün sonrasında da 12. Haftada gidebilirsin o dönemde sadece folik asit alıyorsun. 12. Haftadan sonra Demir ve vitamin yazıyor ama ondan önce sağlık ocağında kan verirsin gebelik için geldim dersen tsh filan bakıyorlar onlar önemliMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?