- 14 Şubat 2018
- 651
- 812
- 103
- 28
Ben düşünmüyorum normalde de grip aşısı hiç yaptırmadım, hamilelikte önerilen diğer aşıları da yaptırmayı düşünmüyorum açıkçasıGebelikte grip aşısı olmayı düşünen var mı
Bende bayağı bağımlıydım her çeşidini yapardım evde ama hamile kaldığımdan beri çarpıntı yapıyor içmiyorum o yüzdenarkadaşlar ben kahve bağımlısı biriydim ama su an içemiyorum ama iicm giidyor yarım kahvede olsa içiyorum bu ara sorun olmaz umarım. asiir kahve tüketir im ki hamile oldugumu bilmeden de günde 2 bardak iciyormusum
Al benden de o kadar 24 saat nöbetli çalışıyorum ama mümkün değil hala kahvesiz duramıyorumben de hamile olduğumu bilmeden gece vardiyasında da çalışırken abanıyordum kahveye şimdi günde 1 kahve 10 çay nerdeyse
AA ben ki aşıdaki çok korkArım hiç hissetmemiştim bile ..
Ben de 2 doz olmuştum ama 5e tamamlarsak ömür boyu koruyormuş .
Ol derslerse olurum da pek acılı o da ya
Birde doğumunuzun ne şekilde nerde olacağını bilemezsiniz her riski düşünmeniz gerekir .
Elinizden gelen önlemi alın
Ben düşünmüyorum normalde de grip aşısı hiç yaptırmadım, hamilelikte önerilen diğer aşıları da yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası
Bende bayağı bağımlıydım her çeşidini yapardım evde ama hamile kaldığımdan beri çarpıntı yapıyor içmiyorum o yüzden
Doğum kadar çabuk olan bişey değil yetişilir elbet . Benım trafiksiz 40 dk hastanem . Trafik olunca 1.30 saat allahtan gece geldiği için sancılarım baya kahve falan içip gittik tabi bunu sakın yapmayıno da var allah korusun. Hastaneye yetişiriz inşallah :)
Şanslısın dibimde özel hastane var ama çok temiz değil ismide bayağı lekeli guvenmedigimden daha uzaktakine gidiyorum devlet hastanelerde burda çok iyi değilHaklısınız. Benim etrafım hastahanelerle çevrili o yüzden rahatım galiba :)
Bana çay kaşığıyla yapılmış kahveyi günlük 1 fincan tüketebilirsin demiştiarkadaşlar ben kahve bağımlısı biriydim ama su an içemiyorum ama iicm giidyor yarım kahvede olsa içiyorum bu ara sorun olmaz umarım. asiir kahve tüketir im ki hamile oldugumu bilmeden de günde 2 bardak iciyormusum
Yüksek değerin ama herkesin değeri farklılıklar gosteriyormus benimki daha 800lerde inşallah hayırlısı olsunCanım ben de haftaya salı gidicem 5+4 te. Dün baktırdım 2670 çıktı normal mi dersiniz bu 4+5 için?
Onları görürsün bence cnmm benim ilk randevum 29 Ekim'de on gün sonra da kalp atışı için gelirsiniz dedi doktorumuzBir de burada bir arkadaş 5+2 de gittim duyulmadı dedi. Benim çok ümidim yok ama keseyi ve yolk u görürüm inşallah en azından
Doğum kadar çabuk olan bişey değil yetişilir elbet . Benım trafiksiz 40 dk hastanem . Trafik olunca 1.30 saat allahtan gece geldiği için sancılarım baya kahve falan içip gittik tabi bunu sakın yapmayınbebeğin kalp atışları çok yüksekti
Canım bende cumartesi gideceğim keseyi geçen hafta gördük bu hafta kalp atışını duyabilirz dedi doktor ama bakalımMerhaba canım, benim de sat 18 Eylül :)
Cumartesi keseyi görmek için mi gideceksin? Kalp atışı için henüz erken sanırım bizim için değil mi
Herkesin kendi tercihi :)hahah yok ben de öyle düşünüyorum hastaneye yetişirim ve hastane evime 3 dk mesafede zaten. O sebeple tetanoz aşısı olmuyorum da
Hayırlı olsun canım. Yemek sayfalarını gezinirken altta hamilelik takvimi gördüm, çok sevindim. Saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallahHerkesin kendi tercihi :)
Canım bende cumartesi gideceğim keseyi geçen hafta gördük bu hafta kalp atışını duyabilirz dedi doktor ama bakalım
Canım bende cumartesi gideceğim keseyi geçen hafta gördük bu hafta kalp atışını duyabilirz dedi doktor ama bakalım
Herkesin kendi tercihi :)
Benimde sat 17 Eylül daha keseyi görmedimCanım bende cumartesi gideceğim keseyi geçen hafta gördük bu hafta kalp atışını duyabilirz dedi doktor ama bakalım
Benimle senin aynı ben cuma günü kan değerime bakacağım pazartesi yaptım 625.25 idiBen de Haziran annesi olacağım inşallah kızlar 5+2 olduk beta hcg 10000yarın doktora gideceğiz inşallah görürüm miniğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?