2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gebelikte grip aşısı olmayı düşünen var mı
Ben düşünmüyorum normalde de grip aşısı hiç yaptırmadım, hamilelikte önerilen diğer aşıları da yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası
arkadaşlar ben kahve bağımlısı biriydim ama su an içemiyorum ama iicm giidyor yarım kahvede olsa içiyorum bu ara sorun olmaz umarım. asiir kahve tüketir im ki hamile oldugumu bilmeden de günde 2 bardak iciyormusum
Bende bayağı bağımlıydım her çeşidini yapardım evde ama hamile kaldığımdan beri çarpıntı yapıyor içmiyorum o yüzden

Birde doğumunuzun ne şekilde nerde olacağını bilemezsiniz her riski düşünmeniz gerekir .
Elinizden gelen önlemi alın

ehe bi tane daha benden :)

o da var allah korusun. Hastaneye yetişiriz inşallah :)
Doğum kadar çabuk olan bişey değil yetişilir elbet . Benım trafiksiz 40 dk hastanem . Trafik olunca 1.30 saat allahtan gece geldiği için sancılarım baya kahve falan içip gittik tabi bunu sakın yapmayın bebeğin kalp atışları çok yüksekti

arkadaşlar ben kahve bağımlısı biriydim ama su an içemiyorum ama iicm giidyor yarım kahvede olsa içiyorum bu ara sorun olmaz umarım. asiir kahve tüketir im ki hamile oldugumu bilmeden de günde 2 bardak iciyormusum
Bana çay kaşığıyla yapılmış kahveyi günlük 1 fincan tüketebilirsin demişti

Bir de burada bir arkadaş 5+2 de gittim duyulmadı dedi. Benim çok ümidim yok ama keseyi ve yolk u görürüm inşallah en azından
Onları görürsün bence cnmm benim ilk randevum 29 Ekim'de on gün sonra da kalp atışı için gelirsiniz dedi doktorumuz bakalım heyecan ile bekliyoruz.

hahah yok ben de öyle düşünüyorum hastaneye yetişirim ve hastane evime 3 dk mesafede zaten. O sebeple tetanoz aşısı olmuyorum da

Reactions: H E
Merhaba canım, benim de sat 18 Eylül :)
Cumartesi keseyi görmek için mi gideceksin? Kalp atışı için henüz erken sanırım bizim için değil mi
Canım bende cumartesi gideceğim keseyi geçen hafta gördük bu hafta kalp atışını duyabilirz dedi doktor ama bakalım

Ben de Haziran annesi olacağım inşallah kızlar 5+2 olduk beta hcg 10000 yarın doktora gideceğiz inşallah görürüm miniğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…