2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben 7. Haftadayım son reglime göre yarın randevum var. Doktorum 6. Haftadan sonra duyulur demişti ama ben işimi sağlama aldım 7. Haftayı bekledim

AUyu ilk gebeliğimde bende böyleydim reklamda dahi görmeye tahammülüm yoktu :)
Ilk gebelikte de böyleydim hatta bunun aşırı haliydim:) bu da mı kız olacak acaba iki hamilelikte de etten tiksinmek
Aynen zaman zaman değişebiliyor benimde ama kuru şeyler yemek daha iyi geliyo yesem kusacak kadar değil ama bi tiksinti hep
Aynen yesem kusmam galiba ama görmek istemiyorum .

Sigara bebeğin gelişimini engelliyormuş zaten en iyisini yapıyorsun:)

Ben balık yesem kusarım büyük ihtimalle ilkinde yememiştim şimdi de yemeyeceğim o yüzden

Son adet tarihini baz alıyolar aynen çünkü benim kesem 5 haftalıktan küçük olmasına rağmen hatta doktor da söylemişti geç döllenme heralde diye yine de ultrason kağıdında 5 hafta yazıyordu
Yaaa, diğer arkadslar da 2 3 gunluk sapmalar olmus ultrasonda

Merhaba herkese, ben de artık aranızdayım rabbim nasip ederse. Son adet tarihim 19 eylül, gebeliğimi bugün öğrendim kendimi hemen foruma attım
Hayırlı olsun canım benim de SAT 18 Eylül aynı tarihlerimiz, keseyi gördün mü ne zaman doktor randevun- ben cumartesi gideceğim

Özel hastahane ya da muayenehaneye gidenler muayene için ne kadar veriyorsunuz acaba?

Bende hamileliği öğrendiğinden beri 2 kez somon yedim ama artık yiyeceğinmi düşünmüyorum asla tahammülüm yok kokusunu midem kaldırmıyor. Et türü hiçbir şey görmek istemiyorum
Ben bi de vejeteryanim benim isim cok zor hayatimda et yok , yumurta yok . Bakliyatlardan biseyler almaya calisiyorum

Ilk gebelikte de böyleydim hatta bunun aşırı haliydim:) bu da mı kız olacak acaba iki hamilelikte de etten tiksinmek

Aynen yesem kusmam galiba ama görmek istemiyorum .
Ay demeee ben kız istiyorum
Ya ben senın oğlun var diye düşündüm senınde mi kızın var

Gebelikte grip aşısı olmayı düşünen var mı
Yok ben düşünmüyorum. Daha önce hiç olmadım
Özel hastahane ya da muayenehaneye gidenler muayene için ne kadar veriyorsunuz acaba?
155veriyoruz
Ben bi de vejeteryanim benim isim cok zor hayatimda et yok , yumurta yok . Bakliyatlardan biseyler almaya calisiyorum
Her sabah yumurta yemek lazım bence. Eti ben şuan yiyemiyorum ama ilerleyen aylarda bulantim geçince illaki yemem lazim
Ay demeee ben kız istiyorum
Ya ben senın oğlun var diye düşündüm senınde mi kızın var
Yok canım kızım var. Ikinci de kız olursa degme keyfime kız çocuklarını çok seviyorum ben. Ama erkek olursa da başımızın tacı eşim çok sevinir

Yumurtaya dokunma fikri bile beni benden aliyor

Hayırlı olsun canım benim de SAT 18 Eylül aynı tarihlerimiz, keseyi gördün mü ne zaman doktor randevun- ben cumartesi gideceğim
Ben de yarın gideceğim daha gitmedim o yüzden kese görünür mü bilmiyorum bakalım ne olacak sen kan verdin mi

Gebelikte grip aşısı olmayı düşünen var mı

gebelikte hiçbir aşıyı olmayı düşünmüyorum. Tetanoz dahil. Sonuçta aşılar da çok masum değil ve daha gelişimini tamamlamaya çalışan bağışıklığı olmayan bir bebek var içinde. Virüs almam durduk yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…