2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bu gelinlikçilerin çoğu böyle sanırım parayı almadan melek gibiler. Ablamda böyle sorun yaşamıştı. Kızlar siz benim durumuma düşmezsiniz inşallah sakın parayı benim gibi vermeyin gelinlikten tam emin olmadan. Sıkıntıdan midem bulanıyor resmen. 3 haftada napıcam diye düşünmekten.

Canım bi alternatif sunayım belki olur sana ben gelinlik için görüşürken gelinlikçim fermuarlı olmasını önermedi en kalite fermuar bile sıkıntı olabilir ben tavsiye etmem dedi sen fermuarı söktürüp arkasına belki ipli model yaptırabilirsin bu sayede daha rahat giyersin bence düğme falan varsa yine formalite olarak koyabiliyorlar diye biliyorum

Ben de ipli istemedim ya kapatması zor diye provam pazartesi yeme içmeyi kestim kilo aldım çünkü

Ah keşke bi gelinlikçi bana söyleseydi böyle. Haklısın ablamınki de düğmeliydi çok rahat etmişti. Başka bir gelinlikçiye götürüp parası neyse verip ipli veya düğmeli yapmalarını istcem yarın hemen.

Kardeşim bence terziye git fermuari çıkart ipli yap. Bu dönüşümü yapabilirler

Kendi yerine götür ve kavga cıkar lütfen

Bu saçı ben nişanımda yaptırmıştım. Tokasız halini. Çok güzel bir model oluyor. Wag maşası ile yapıyorlar. İnşallah istediğin gibi olur

canım bu onların işi işlerini tam teslim edememişler onların sorumluluğunda bence aldığın yere diret başta ,sonrasında başkasına götürmeyi düşün ya da o gün gelirim gelinlik burda kalsın siz giydirirsiniz ya da biri gelir sizden de öyle saçma şey mi olur biz kapattık siz kapatamadınız ee sonuç tamam gelinlik tam üste olur vs de içindeki de insan yani nefes alman lazım

Baya tartıştım anlatmaya çalıştım. Kuaför kapatır dedi. Kuaförde giyinmicem ki dedim. Nişanım saat 15:00de benim sabah kuaföre gidip tekrar eve gelip beni evden konvoyla alıp nikaha yetişmem bile çok zor oluyor Bizde dediğin gibi düşündük ama gelinlikçi çok uzak bize.. Başka yer araştırıcam canım. İnşallah siz aksiliksiz halledersiniz her şeyi

Bu ne güzel bir haber öyle. Kim bilir kaç yüz bin kişi başvuru yapmıştır. Emin olun düğün salonları daha çok istiyordur bizden. İnşallah haklıdırlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…