- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Bizimki formalite nikahtı salon ücretini ödeyince belediye de yapalım bari dedik ama her tarih dolu şimdi açık alan kır bahçelerine bakıyorum 2 veya 3 Haziran olacak henüz ayarlayamadıkBu kadar insanın umudunu kırmasınlar artıksiz hangi güne aldınız ?
HarikasınBen saç modeli bakıyorum
Canım bi alternatif sunayım belki olur sanaBu gelinlikçilerin çoğu böyle sanırım parayı almadan melek gibiler. Ablamda böyle sorun yaşamıştı. Kızlar siz benim durumuma düşmezsiniz inşallah sakın parayı benim gibi vermeyin gelinlikten tam emin olmadan. Sıkıntıdan midem bulanıyor resmen. 3 haftada napıcam diye düşünmekten.
Ben de ipli istemedim ya kapatması zor diyeCanım bi alternatif sunayım belki olur sanaben gelinlik için görüşürken gelinlikçim fermuarlı olmasını önermedi en kalite fermuar bile sıkıntı olabilir ben tavsiye etmem dedi sen fermuarı söktürüp arkasına belki ipli model yaptırabilirsin bu sayede daha rahat giyersin bence düğme falan varsa yine formalite olarak koyabiliyorlar diye biliyorum
Ah keşke bi gelinlikçi bana söyleseydi böyle. Haklısın ablamınki de düğmeliydi çok rahat etmişti. Başka bir gelinlikçiye götürüp parası neyse verip ipli veya düğmeli yapmalarını istcem yarın hemen.Canım bi alternatif sunayım belki olur sanaben gelinlik için görüşürken gelinlikçim fermuarlı olmasını önermedi en kalite fermuar bile sıkıntı olabilir ben tavsiye etmem dedi sen fermuarı söktürüp arkasına belki ipli model yaptırabilirsin bu sayede daha rahat giyersin bence düğme falan varsa yine formalite olarak koyabiliyorlar diye biliyorum
ay valla ben açık düşünüyorum taç takılcak bitane yandan takmalı aksesuar olcak ee bide kaftanın tacı olcak topuz olmaz Gelin Saç Modelleri: Dalgalı, Topuz ve Örgü - Oleg Cassini şu sayfada ilk çıkan model istiyorum yandan aksesuarı da takabileyim diye , acaba düğüne ne yaptırsamKızlar kına için saç modellerinizi atsanıza ne istiyorsunuz
Kardeşim bence terziye git fermuari çıkart ipli yap. Bu dönüşümü yapabilirlerP pelincikciksecond_life Neyapsamkisimdi Papatyaa_35
Kızlar denemiştim son provamda dar gelmişti yine söylemiştim biz 2cm açıcaz sen merak etme teslim ettiğimizde dediler. Kilo aldığında getirirsin hallederiz dedi. Ve 2 provamda da çok iyi konuştular ki parayı almadan. Teslim aldığımda o kadar sıktı ki 2 kadın sırtımdaki fermuarı zar zor kapattı cırt diye ses geldi her yerinden. Dedimki ben nefes alamıyorum. Onlarda yok bu açılmış hali normal gelinlik dediğin böyle sıkı olur dediler. Ama ben o kadar para verdim düzeltir misiniz lütfen mağdur olmiyim dedim. Başka pay yok ki biz giydirebildik bi sorun yok dediler. Gelinlik bozulur makineye sokamayız artık bişey yapamayız dediler gönderdiler. 6bin lira ödedik. Ağlıyorum.. Terzilerde yapamaz ki kimse bu yükün altına girmez benceEve bi geldim annem ablam eniştem kimse kapatamadı gelinliği...
Kendi yerine götür ve kavga cıkar lütfenAh keşke bi gelinlikçi bana söyleseydi böyle. Haklısın ablamınki de düğmeliydi çok rahat etmişti. Başka bir gelinlikçiye götürüp parası neyse verip ipli veya düğmeli yapmalarını istcem yarın hemen.
Bu saçı ben nişanımda yaptırmıştım. Tokasız halini. Çok güzel bir model oluyor. Wag maşası ile yapıyorlar. İnşallah istediğin gibi oluray valla ben açık düşünüyorum taç takılcak bitane yandan takmalı aksesuar olcak ee bide kaftanın tacı olcak topuz olmaz Gelin Saç Modelleri: Dalgalı, Topuz ve Örgü - Oleg Cassini şu sayfada ilk çıkan model istiyorum yandan aksesuarı da takabileyim diye , acaba düğüne ne yaptırsam
canım bu onların işi işlerini tam teslim edememişler onların sorumluluğunda bence aldığın yere diret başta ,sonrasında başkasına götürmeyi düşün ya da o gün gelirim gelinlik burda kalsın siz giydirirsiniz ya da biri gelir sizden de öyle saçma şey mi olur biz kapattık siz kapatamadınız ee sonuç tamam gelinlik tam üste olur vs de içindeki de insan yani nefes alman lazımAh keşke bi gelinlikçi bana söyleseydi böyle. Haklısın ablamınki de düğmeliydi çok rahat etmişti. Başka bir gelinlikçiye götürüp parası neyse verip ipli veya düğmeli yapmalarını istcem yarın hemen.
Evet dediğini yapıcam. Bakalım hangi terzi kabul edicekKardeşim bence terziye git fermuari çıkart ipli yap. Bu dönüşümü yapabilirler
ay inşallah canımBu saçı ben nişanımda yaptırmıştım. Tokasız halini. Çok güzel bir model oluyor. Wag maşası ile yapıyorlar. İnşallah istediğin gibi olur
ay valla ben açık düşünüyorum taç takılcak bitane yandan takmalı aksesuar olcak ee bide kaftanın tacı olcak topuz olmaz Gelin Saç Modelleri: Dalgalı, Topuz ve Örgü - Oleg Cassini şu sayfada ilk çıkan model istiyorum yandan aksesuarı da takabileyim diye , acaba düğüne ne yaptırsam
Baya tartıştım anlatmaya çalıştım. Kuaför kapatır dedi. Kuaförde giyinmicem ki dedim. Nişanım saat 15:00de benim sabah kuaföre gidip tekrar eve gelip beni evden konvoyla alıp nikaha yetişmem bile çok zor oluyorcanım bu onların işi işlerini tam teslim edememişler onların sorumluluğunda bence aldığın yere diret başta ,sonrasında başkasına götürmeyi düşün ya da o gün gelirim gelinlik burda kalsın siz giydirirsiniz ya da biri gelir sizden de öyle saçma şey mi olur biz kapattık siz kapatamadınız ee sonuç tamam gelinlik tam üste olur vs de içindeki de insan yani nefes alman lazım
Ben de kilo aldım su an nişan elbisem olmuyor fermuarı kapanmıyor asırı stres oldum gelinlik ölçüm nisan elbiseme göre alınmıstıEvet dediğini yapıcam. Bakalım hangi terzi kabul edicekTeşekkür ederm cevap için
Bu tarz modelleri bende Çok seviyorumEki Görüntüle 2853123
şınu düşündüm ben de
Normal muhabbete geçtik resmen. Cok tatlıyız bence....Bu tarz modelleri bende öok seviyorum
Bu ne güzel bir haber öyle. Kim bilir kaç yüz bin kişi başvuru yapmıştır. Emin olun düğün salonları daha çok istiyordur bizden. İnşallah haklıdırlar kızlarkızlar desoid ankara sayfasındaki paylaşımın altında yorumlarda
muratkoksalofficial
Gittiğimiz tüm yetkililer Düğün,kına,nişan ve nikahların 1 haziranda kesin olarak açılacağını belirtiyorlar.Ancak bu açılmanın nasıl olacağı bilim kurulu ile konuşulduğunu bilim kurulunun belirli şartlar öne sürdüklerini belirtiyorlar.Bizler de Hes kodu ,maske ve mesafe kurallarına ek olarak yemek ve ikram servisine,canlı müziğe izin verilmesini sürenin en az 2.5 saat olmasını gittiğimiz her yetkiliye belirttik.
diye yorum yapmış zerafet ankara düğün salonu sahibi
Bende kilo aldım ama ipli olunca hiç problem olmuyor rahat ol. Rica ederimEvet dediğini yapıcam. Bakalım hangi terzi kabul edicekTeşekkür ederm cevap için