Bende öyle düşünüyorum halen bekleyeceğiz maalesef başka bir şey gelmiyorGeçen sene her yer kapalıydı. Şimdi cafe restoran şehirler arası her yeri açıp bunu tutmaları tepkiye sebep olur diye düşünüyorum. Bide kademeli normalleşme 1 Haziran da başlıyor. 15 hazirana yeni kararlar koymazlar bence. 1 temmuza kadar sürer öyle olursa.
Yeni bir haber mi geldiEvet arkadaşlar nikahlara 15 kişi alınıyor çok mutluyum iyi ki iptal etmedim
Gözün Aydın canımEvet arkadaşlar nikahlara 15 kişi alınıyor çok mutluyum iyi ki iptal etmedim
Ayy benim de elim titredi umarım doğrudur canım güzel haber duymaya hepimizin çok ihiyacı varEki Görüntüle 2853056
Doğru mudur gerçekten titriyorum heyecandanp u d r a second_life Papatyaa_35 P pelincikcik
İnsallah dogrudur cok heyecanlandım bilim kurulu kuralları belirleyecekmişAyy benim de elim titredi umarım doğrudur canım güzel haber duymaya hepimizin çok ihiyacı var
Tarihin be zamandı senin canım ? Hayırlı olsun çok sevindim senin adınaEvet arkadaşlar nikahlara 15 kişi alınıyor çok mutluyum iyi ki iptal etmedim
ay hadi inşallahjhhhhhhhhEki Görüntüle 2853056
Doğru mudur gerçekten titriyorum heyecandanp u d r a second_life Papatyaa_35 P pelincikcik
Hallolur sakin ol üç hafta varmış daha canım bir arkadaşım da aynı durumu yaşamıştı üstelik bir hafta mı ne vardı düzeltirsinizKızlar gelinliğimi aldım bugün denedim. Kafayı yicem çok dar olmuş... Tüm parayı ödemiştim birde. Ailemden kimse giydiremedi. Moralim o kadar bozuk ki. Şimdi tekrar terzi gelinlikçi vs bakıcam bide.. Her şey üst üste geldi. 3 hafta sonra evleniyorum bide..
Aşırı şaşkınımEki Görüntüle 2853056
Çetmenden almıştık oturma odasını ve yemek odasını ama çok mağdur edildik yemek masamızı yollamadılar ve sürekli bizi oyaladılar hiç tavsiye etmiyorum. Yatak odasını bellodan almıştık çok memnun kaldık ve hemen teslim edildi.Ay hadi inşallah bugün toplantıda konuşurlar o zaman. Bugün açıklanmasa bile (genelde sağlık bakanı böyle şeyleri açıklamıyor) birkaç güne netleşir umarım artık
Bir de kızlar konudan bağımsız olarak mobilyalarınızı nereden tercih ettiniz? Yeni bakmaya başladım çok kararsızım
Aldığın yer ile görüştün mü canım gelinliği diken terzileri bu işi halledebilir diye düşünüyorum mutlaka payları oluyor endişe etme hemen halledilecek birşeyKızlar gelinliğimi aldım bugün denedim. Kafayı yicem çok dar olmuş... Tüm parayı ödemiştim birde. Ailemden kimse giydiremedi. Moralim o kadar bozuk ki. Şimdi tekrar terzi gelinlikçi vs bakıcam bide.. Her şey üst üste geldi. 3 hafta sonra evleniyorum bide..
Gelinlikçi halletmek zorunda o kadar para ödediniz moralinizi bozmayın daha var yaparlar.Kızlar gelinliğimi aldım bugün denedim. Kafayı yicem çok dar olmuş... Tüm parayı ödemiştim birde. Ailemden kimse giydiremedi. Moralim o kadar bozuk ki. Şimdi tekrar terzi gelinlikçi vs bakıcam bide.. Her şey üst üste geldi. 3 hafta sonra evleniyorum bide..
Gelinlikçi bulmana gerek yok onlar her ihtimale karşı pay bırakıp düzeltmek zorundalar. Zayıflayan kilo alan gelin olmuyor mu sankiKızlar gelinliğimi aldım bugün denedim. Kafayı yicem çok dar olmuş... Tüm parayı ödemiştim birde. Ailemden kimse giydiremedi. Moralim o kadar bozuk ki. Şimdi tekrar terzi gelinlikçi vs bakıcam bide.. Her şey üst üste geldi. 3 hafta sonra evleniyorum bide..