- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Aynen inşallah vallahi o kadar mutlu oldum ki inşallah doğrudurAşırı şaşkınımallahım ağlayacağım şimdi öyle bir garipleştim ki böyle bi haber gelirse bi yandan mutlu olurum bi yandan büyük bir katarsis Yaşar ağlarım galiba ay hadi inşallah
canım aldığın yerde denemedin mi bugün genelde öyle teslim ediyolarKızlar gelinliğimi aldım bugün denedim. Kafayı yicem çok dar olmuş... Tüm parayı ödemiştim birde. Ailemden kimse giydiremedi. Moralim o kadar bozuk ki. Şimdi tekrar terzi gelinlikçi vs bakıcam bide.. Her şey üst üste geldi. 3 hafta sonra evleniyorum bide..
ay temmuzdaki tarihi öne mi alsam napsam
Geçen sefer pazar günü yayınlanmıştı genelge herhangi bir tarih veya saat kavramları yok yani her an açıklanır mıAynen inşallah vallahi o kadar mutlu oldum ki inşallah doğrudur
İçinden geleni yap canım içinden ne nasıl geçiyorsaay temmuzdaki tarihi öne mi alsam napsam
Belki yine bu hafta sonu yayınlarlarGeçen sefer pazar günü yayınlanmıştı genelge herhangi bir tarih veya saat kavramları yok yani her an açıklanır mı
ay heycan bastı yaaaaa , bide düğünü açık alan tuttuk açıklasalar da 15 günlük hava durumu tahminine baksam ona göre gün belirlesek :)İçinden geleni yap canım içinden ne nasıl geçiyorsa
Allahım inşallahkızlar desoid ankara sayfasındaki paylaşımın altında yorumlarda
muratkoksalofficial
Gittiğimiz tüm yetkililer Düğün,kına,nişan ve nikahların 1 haziranda kesin olarak açılacağını belirtiyorlar.Ancak bu açılmanın nasıl olacağı bilim kurulu ile konuşulduğunu bilim kurulunun belirli şartlar öne sürdüklerini belirtiyorlar.Bizler de Hes kodu ,maske ve mesafe kurallarına ek olarak yemek ve ikram servisine,canlı müziğe izin verilmesini sürenin en az 2.5 saat olmasını gittiğimiz her yetkiliye belirttik.
diye yorum yapmış zerafet ankara düğün salonu sahibi
Hava durumuna takılma bence o kadarı cok detayay heycan bastı yaaaaa , bide düğünü açık alan tuttuk açıklasalar da 15 günlük hava durumu tahminine baksam ona göre gün belirlesek :)
kız yaz yağmuru bu bastırdı mı çimenlik alanHava durumuna takılma bence o kadarı cok detay
Bugün bende 29 Mayıs olan tarihimi değiştirmek için bugün belediyenin nikah salonunu aradım Haziran ve temmuzda 1 dakikalık boş yerimiz yok dedilerHava durumuna takılma bence o kadarı cok detay
Murat koksala güveniyorum benBugün bende 29 Mayıs olan tarihimi değiştirmek için bugün belediyenin nikah salonunu aradım Haziran ve temmuzda 1 dakikalık boş yerimiz yok dedilero kadar dolu yani herkes bekliyor
Bende güvenmek istiyorumMurat koksala güveniyorum ben
Bu kadar insanın umudunu kırmasınlar artıkBugün bende 29 Mayıs olan tarihimi değiştirmek için bugün belediyenin nikah salonunu aradım Haziran ve temmuzda 1 dakikalık boş yerimiz yok dedilero kadar dolu yani herkes bekliyor
Ben saç modeli bakıyorumBende güvenmek istiyorumbi heyecan geldi valla